Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artik Önümüze Bakmaliyiz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Cafer abi ne yaptin ya.. Ne ulusoy'u abi. Parali diye cinconluya mi teslim edelim kendimizi..

Yorum

yyaa arkadas yapmayin siz ergün gürsoyu gs mi zannediyorsunuz adam sif reklam amaciyla fazla anlamadigi bir futbol birimiyle ugrasiyo çünku reklama ihtiyaci var,,,ULUSOYDA KÜÇÜK YASLARINDA TRABZONUN HIÇ BIR MAÇINI KAÇIRMAZ FANATIK BIR TRABZON SPORLUYMUS BU AÇIKLAMAYI GEÇEN SENE BEN FANATIKLE YAPTIGI RÖPERTAÇTA OKUMUSTUM o yüzden ulusoy baskan olabilir teske olsa

Yorum

İlk olarak umraniye tarafından gönderildi
        yyaa arkadas yapmayin siz ergün gürsoyu gs mi zannediyorsunuz adam sif reklam amaciyla fazla anlamadigi bir futbol birimiyle ugrasiyo çünku reklama ihtiyaci var,,,ULUSOYDA KÜÇÜK YASLARINDA TRABZONUN HIÇ BIR MAÇINI KAÇIRMAZ FANATIK BIR TRABZON SPORLUYMUS BU AÇIKLAMAYI GEÇEN SENE BEN FANATIKLE YAPTIGI RÖPERTAÇTA OKUMUSTUM o yüzden ulusoy baskan olabilir teske olsa

ARKADASIM

1 ergün gürsoy denen kani bozugu bize anlatma ve savunma

2 ulusoysuzu bu takimin baskani görmektense gözlerime mil çektiririmdaha iyi bilmem anlatabiliyormuyum

Yorum

o zaman o kör gözlerine mil çektir

Yorum

İlk olarak umraniye tarafından gönderildi

KÜÇÜKKEN TRABZONSPORLUYMUS[img]smileys/smiley36.gif[/img] DEMEK KI BÜYÜDÜKÇE EZILMIS.[img]smileys/smiley7.gif[/img] DAHA ÖNCEDE YAZMISTIM M.A.Y. VE H.U.'UN ADINI TS BASKANLIGI IÇIN YAZANIN ART NIYETLI OLDUGUNU DÜSÜNÜRÜM BIR BASKA DEYISLE TRABZONSPORLU OLDUGUNDAN SÜPHE EDERIM. HIÇ KIMSE KUSURA BAKMASIN!

INSANLAR SÖYLEDIKLERI SEYLERI YAPTIKLARIYLA ONAYLAMALI. TRABZONSPORLUYUM DEMEK NE KADAR KOLAY DEGIL MI? HALUK ULUSOY NE KAZANDIRMIS TRABZONSPOR'A SAÇIMIZI BASIMIZI YOLDURMAKTAN, BIZI SÖZDE HEMSEHRIMIZE KÜFRETTIRIP GÜNAHA SOKMAKTAN BASKA.. SIMDI SAKIN BANA SAHAMIZI KAPATTIRMADI AYAKLARI YAPMAYIN SADECE GÜLERIM.
            Fanatik Pacci

Yorum

ulusoy baskan hocada terim olursa ne iyi olur dimi. hem parali hemde geseli töbe töbe

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi

ulusoy baskan hocada terim olursa ne iyi olur dimi. hem parali hemde geseli töbe töbe
                ARKADASIM SANIYORUM ESPIRI YAPTIN AMA HIÇ GÜLECEK HALIM YOK MALESEF. ARTIK CINNET GEÇIRMEK ÜZEREYIM YAZDIKLARININ AYNINI SAVUNANLAR VAR BURADA[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                Fanatik Pacci

Yorum

evet savunanlar var bende onlara hitaben yazdim

ama benim gülücek halim var. hoca istifa etmis rahatladik artik. gelsin sampiyonlukkkkEdited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

EVET ARTIK ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ.

Arkamiza baktigimizda; ZIYA DOGAN, yönetim kurulu üyeleri arasindaki çekismelerden dolayi, TRABZON YÖNETIMINI kongre öncesi daha fazla kaosa sokmak istemedi ama soktu, kendi bildigini yapmak istedi hep serbest ve ben ne dersem o mantigi ile hareket etti, futbolcularin ve yöneticilerin bazilarina göz dagi vermek istedi.Bakti ki olmuyor, dedikleri harfiyen yerine getirilemiyor getirilmiyor, KONYA'YA 1 GÜN ÖNCE GITMEK ISTEDI MASRAF FAZLA OLUR diye istenmedi, darildi v.s. Hep isteklerinin yerine getirilmesini istedi.Bazen hersey istediginiz gibi olmaz ZIYA.O da baktiki bu gidisle kötü sonuçlar almadan önce iyibir durumdayken birakayim vede yara almayayim. TRABZONSPOR yara almis ona ne "adam gibi adam" sifatli taktigimiz hocamiz adamligini gösterdi. DAHA ÖNCELERI ZIYA DOGAN DENGESIZDI açiklamasini yapan KONYA baskanini hakli çikartti.

Bizi kimse yikamadi yikamaz dimdik ayaktayiz. Biz neler gördük neler , TRABZONSPOR kimsenin egolarini tatmin edecegi bir kurum degildir. Olamaz .fficeffice" />

Kim gelirse gelsin, yanliz takimdaki topçular, basta generaller bizim yerlinin yerlileri kafalarini önlerine koyacaklar ve düsünecekler,bu takimi nasil bu hale getirdilerse ,yine ayni sekilde kafaya oynayan bir ekip haline getirmek onlarin görevi oldugunu unutmayacaklar . Yoksa kendileride vitrinden düsmüs bir kristalin durumuna düserler, TRABZONSPOR hiçbir zaman yerlerde sürünecek bir takim olmadigini beyinlerinin bir taraflarina yazmalari gerekir, küçük isler için takim içindeki organizasyonlari bozmaya kimsenin hakki yoktur. Adam olarak ve takim kaptanlari olarak çikip yönetime sayet dedikodularda adi geçen Ibrahim EGE ile bu takimda birkikte oynamak istemiyoruz veya biz biriz hepimiz TRABZONSPORLUYUZ diyebilmeliler. GÖKDENIZ-YATTARA arasinda sözü edilen ( ben maçlarda sezdim ) pas atilmama olayi giderilmeli. Kime faydasi var bu olaylarin hep zarari takima , sonunda takim kötü giderse kendileride bu olaydan yara alirlar.

Yöneticilere sirin gözükmek degil sahada top oynamak ve taraftarin kalbine girmek önemlidir .Ne oldu hoca size firça atti diye yemeyemi kalktiniz( dedikodular öyle diyor ) .Sayet öyleyse alin yediniz hayirli olsun midenizde kalmasin.Simdi kusmak zamani kusun. TRABZONSPOR'U yönetmeye talip olacak kisilerde sizleri tanisin .

Aklinizi basiniza alin ve TRABZONSPOR'UN basarisi için sahada ter dökün alin terinizin parasini almiyorum diyen varsa alnini karislarim.

Saygilarimla
                    TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

ÖZÇILINGIR abimin dediklerine aynen katiliyorum...

ayrica,bahsi geçen isimler hakkindaki düsüncelerimi belirtmeden edemiycem:

Faruk Özak: 1996'da ki aci hezimetimizden sonra,istanbul medyasinin baskisina boyun egerek, antalyada ki tatil köyüne gidipma.yilmaz'a kulübün anahtarini elleriyle teslim etmistir...bir kaç aylik iyi yönetiminin mükafatini;trabzon'da 300-400 daire satarak ve sehrimizi TBMM'nde temsil etmekle mükafatlandilrarak almistir.ondan artik trabzonsporumuza fayda beklemek hayalcilik olur...

senol günes: milli takimimizi gururlandirdigi günlerde medyanin saldirilarina karsi sahiplendigimiz hocamiz, aslina bakarsanizburalarda hiç sevilmez...bunun sebebi ise; trabzonspor'da top oynadigi yillarda deplasman organizasyonlarinda futbolculara dagitilan yemek fisleriniarkadaslarindan toplayip,kamp çikislarinda parayi otel resepsiyonundan tahsil etmeye çalismasi... ve bizi biraktigi nin ilk haftasinda alisen'in villasi'nda pazarlik yaparken medyaya yakalanmasiolarak anlatilir...

haluk ulusoy: yahu buisme birsey demeye gerek varmi..? adam yillarca trabzonlu'ya yapmadigini birakmamis... futbolda ki saltanitinin son günlerinde isesebatspor'u super lige çikararak"bakin benim zamanimda super ligde su kadar karadeniz takimi vardi... falan filan ..." hesabi yaparak trabzonsporlu'yu kandirmaya çalisan bi adam..! (aslengalatasarayli)

türkiye'nin en düzgün kulüp baskanina,

en düzgün hocasina,

en kaliteli kadrosuna sahipken.

bizi bu hallere düsüren bizans medyasina bir kez daha "bravo size kahpeler..!" diyorum...

Yorum

Trabzonspor kimsenin tekelinde degildir, bu kulübe baskan olmak hizmet etmek isteyen çikar aday olur... seçilir seçilmez ayri mesele. Bu isim Ulusoy da olabilir Yilmaz da .... yada her kimse. Pesin hükümlü olmanin anlami yok.

Aktug basarili gözüken bir baskandi yakin zamana kadar simdi ise baskan adaylari konusuluyor artik demek ki basari hep saha sonuçlarina endeksli. Madem öyle ortada bir basarisizlik var geçen senenin basarisi geçilemiyor. Öyleyse baskan da sapkasini önüne koymali gerekiyorsa birakmali, bu takim 1-2 iyi takviye ile sampiyon alabilecek durumda bitirdi geçen seneyi simdi niye bu duruma düstü??!

Baskanligin el degistirecegi düsük ihtimal ama Ulusoy aday olursa seçilebilir, Yilmaz in da her zaman sansi var. Ama o hep çagirilmayi bekledi simdiye kadar karsisinda aday varsa o çekildi.

Trabzonspor a hem parali hem isi bilen baskan lazim. Aktug isi biliyor ama parasi yok, diger ikisi parali ama isi bilmiyorlar. Bunlar bir araya gelebilse keske ne iyi olurdu.....
                        Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X