Istatistik bilimi en güvendigim bilim dallarindan biridir,,bu yüzden Ziya Hocayi elestirenlere bu bilim vasitasiyla bazi hatirlatmalar yapayim ; deplasmanda 15 maçta 13 galibiyet 2 beraberlik,kendi sahamizda 3 maglubiyet ki bunlarin tümü maalesef BIzans takimlarina..
bu tabloya göre Ziya hocayi "basarisiz,küçük takim çalistiricisi" gibi sifatlarla yargilamak büyük bi talihsizliktir..Bizansa karsi yaptigimiz derbi diye adlandirilan büyük maçlarda ( avrupa maçlarinda da bu sorunu yasadik) bi sorunumuz oldugu kesin,,ama bence bu sorun sadece Ziya hocadan kaynaklanmiyo,,futbolculardan da kaynaklaniyo,,çogu bööle maçlari kaldirabilecek mantalitede degil bence,,iste bu noktada Ziya Hocanin hatasi var,,onlarin bu maçlari kaldiracak düzeye gelmeleri Ziya hocanin isi ama maalesef basaramiyor,,ayrica takim tertibinde yanlisliklar yaptigina ben de katiliyorum (son örnek febe maçi) yani ben de Ziya Hoca sütten çikmis ak kasik degil,,mutlaka onun da hatalari olabilir..Ziya Hocanin gönderilmesinde yana olan arkdaslar "0" hata ile çalisacak biri varsa söölesinler..
ayrica Ziya Hocanin gtmesini isteyenlere( büyük maç kazandiramadigi için) bi teklifim var ; Turhan Sofuoglu'nu getirelim..Fb'nin en kötü döneminde bütün derbileri kazanmisti,,ne dersiniz(!)??
ayrica son olarak ta sunu hatirlatmak istiyorum : Ziya Hoca'nin Malatyasporu çalistiriyoken bi röportajini okumustum,en büyük hedefiniz ne sorusuna su yaniti vermisti; "bir Anadolu takimini sampiyon yapmak"..yani hocamiz da Türkiyedeki sisteme,adaletsizlige isyan eden,,buna karsi büyük bi zafer kazanip Türkiyede güçsüzlerin (!) daha dogrusu güçsüz görülen,hor görülen,dis destekleri olmayan insanlarin da basarili olabileceklerine inanan ve bunu kendisine yasam felsefesi yapan bi insan,,lütfen sahip çikalim,,hatalarini elestirelim ama yargisiz infaz yapmayalim..Hirsini anlamak için gözlerine bakin yeter....

Yorum