Dinle Trabzonlu (Ziya Dogan Açiklamalari)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Berat
    Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
    • 14.09.2004
    • 8381
    • İstanbul

Istatistik bilimi en güvendigim bilim dallarindan biridir,,bu yüzden Ziya Hocayi elestirenlere bu bilim vasitasiyla bazi hatirlatmalar yapayim ; deplasmanda 15 maçta 13 galibiyet 2 beraberlik,kendi sahamizda 3 maglubiyet ki bunlarin tümü maalesef BIzans takimlarina..

bu tabloya göre Ziya hocayi "basarisiz,küçük takim çalistiricisi" gibi sifatlarla yargilamak büyük bi talihsizliktir..Bizansa karsi yaptigimiz derbi diye adlandirilan büyük maçlarda ( avrupa maçlarinda da bu sorunu yasadik) bi sorunumuz oldugu kesin,,ama bence bu sorun sadece Ziya hocadan kaynaklanmiyo,,futbolculardan da kaynaklaniyo,,çogu bööle maçlari kaldirabilecek mantalitede degil bence,,iste bu noktada Ziya Hocanin hatasi var,,onlarin bu maçlari kaldiracak düzeye gelmeleri Ziya hocanin isi ama maalesef basaramiyor,,ayrica takim tertibinde yanlisliklar yaptigina ben de katiliyorum (son örnek febe maçi) yani ben de Ziya Hoca sütten çikmis ak kasik degil,,mutlaka onun da hatalari olabilir..Ziya Hocanin gönderilmesinde yana olan arkdaslar "0" hata ile çalisacak biri varsa söölesinler..

ayrica Ziya Hocanin gtmesini isteyenlere( büyük maç kazandiramadigi için) bi teklifim var ; Turhan Sofuoglu'nu getirelim..Fb'nin en kötü döneminde bütün derbileri kazanmisti,,ne dersiniz(!)??

ayrica son olarak ta sunu hatirlatmak istiyorum : Ziya Hoca'nin Malatyasporu çalistiriyoken bi röportajini okumustum,en büyük hedefiniz ne sorusuna su yaniti vermisti; "bir Anadolu takimini sampiyon yapmak"..yani hocamiz da Türkiyedeki sisteme,adaletsizlige isyan eden,,buna karsi büyük bi zafer kazanip Türkiyede güçsüzlerin (!) daha dogrusu güçsüz görülen,hor görülen,dis destekleri olmayan insanlarin da basarili olabileceklerine inanan ve bunu kendisine yasam felsefesi yapan bi insan,,lütfen sahip çikalim,,hatalarini elestirelim ama yargisiz infaz yapmayalim..Hirsini anlamak için gözlerine bakin yeter....
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• TORUN
      • 10.06.2004
      • 208
      • İstanbul

Arkadaslar bu yazi bir roportajmi yoksa haber diyemi verilmis. Kaynak ne? Yoksa çokca okudugumuz demis, söylemis, ögrenilmis, tarzindan olusturulan bir yazimi.

Ziya Hocanin gerçek manada böyle basit, üstün körüaçiklamalar yapacagina ihtimal vermiyorum.onun içinde yorum yapmiyacagim.

Hocanin resmi sitediki açiklamalarina bakiyorum bunlarla alaksi yok.

Yorum

• EmrahYalçınalp
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 29.05.2004
        • 5470
        • Akademisyen

İlk olarak arveladze0261 tarafından gönderildi

Istatistik bilimi en güvendigim bilim dallarindan biridir,,bu yüzden Ziya Hocayi elestirenlere bu bilim vasitasiyla bazi hatirlatmalar yapayim ; deplasmanda 15 maçta 13 galibiyet 2 beraberlik,kendi sahamizda 3 maglubiyet ki bunlarin tümü maalesef BIzans takimlarina..

....

Kardes, bilgilerin için sagol ama istatistik parmak hesabindan farkli birseydir. Chi-square, correlation vb. gibi yüzlerce farkli analiz tekniginden hangisini yaptin da elestirenleri (karalayan demiyorum, bence de çok basarili oldugu birçok alan var) aydinlatiyorsun? Ukalalik olarak algilamasin kimse lütfen ama burdaki herkes ZD'nin kaç maç kazanip kaç maç kaybettigini biliyordur zaten.

Bilgisi olan arkadaslardankendi sahasinda oynadigi derbilerden 3 puan çikartip sampiyon olan takim var mi diye de bir bilgi rica etsem...

Yorum

• Emorfo
          • 31.05.2004
          • 7394
          • Gazeteci
          • İstanbul

Daha önce Fatih Terim'i örnek verdim. Görev aldigi 4 sene boyunca 3 ya da 4 tane derbi kazanmistir. Bunlarin da çogunu bize karsi elde etti. Hatta bir senesi derbi kazanamayan gs sampiyon olmayi basarmistir. Gs maçi olsun fb maçi olsun bence bir talihsizlik Ziya Hoca'nint abiki hatalari olmustur o direklerden dönen toplar gol olsa maçlari kazsansak kimse konusmayacak haliyle. Ziya Hoca görev aldigi geçen sezon gibi oynatmiyor takimi nedense bu sene garip bir defansif anlayisla oynuyoruz. Geçen sene önde pres yapan takim oyunu oynayan Trabzonspor bu sene yildiz oyuncularimizin kisisel berecirileriyle buraya kadar gelebildi. Oyun sistemimiz ezberlendi ve rakiplerimi artik bize karsi daha dikkatli oynuyor. 3 maç kaybetti diye Teknik Direktör gönderilmez. Gönderilirse de emin olun gelen gideni aratir. Kadromuz dar bence Ziya Hoca'dan çok yönetimin transferde yanlislari tartisilmali. Zira Ziya Hoca'nin verdigi listede istedigi adamlar alinmadi. Listenin birinci sirasindaki adamla 15. siradaki adam arasinda kelite farki var haliyle. Ziya Hoca bakti ki istedigi oyuncular alinmayacak bari su an transfer edilenler alinsin dedi. Sene basinda 15 milyon dolar transfere harcasaydik bir sekilde o para bulunsaydi. Ziya Dogan'in listesinin ilk sirasindaki oyuncular alinsaydi emin olun simdi sampiyonlar ligindeydik ligtede lider durumundaydik. Ziya Hoca'nin günahi yok kimse yüklenmesin.. Trabzonspor'un siradan bir takim oldugu gibi bir cümle kullandigina inanmiyorum. Ziya Dogan Trabzon'daki Trabzonsporlu geçinenlerden daha çok bu takma sahip çikiyor daha da delikanlidir..
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• geronimo_61

sormak lazim ve cevap vermek lazim nerede geçen seneki volkan vallaha da billaha da volkan lee'den 10 kat daha iyi futbolcu degilse... arsenal psv maçindaki korelileri görünce bosa para vermisiz dedim yine

kadro kötü diyor ziya hoca el insaf hocam el insaf fatih, gökdeniz, hüseyin,tolga,erdinç, celalettin, adem koçak, emrah eren, volkan, yattara bi oyuncular türkiye ligi için çok üst seviyede oyuncular ve verimliler bence;

verimsizlere gelince anlasilmaz bir sekilde sommerse tercih edilen d'haene, yardimcilarinin çok begendig adam thijs, güney korden bosa kontenjan leee, senede yatarak 700.000 dolar kazanan augustine, büyük maçlarin kamikaze adami petkoviç, yazik bu yabancilara verilen paralara,

tam 10 tane üst düzey futbolcu saydim dacece bir tanesi yabanci

eldeki kalan yerlilere bakalim mehmet yilmaz, hasan üçüncü, tayfun cora,ibrahim ege,ufuk bayraktar, emre aygün türkiye'de bir çok takoimda rahatlikla oynarlar. bu kadronun neresi yetersiz beeee...

madem yetersizdi neden ligin 3, haftasinsa sakatlar iyilesince görün bizi deniliyordu neden bir kaçis var ve neden suçlu hep baskalari

Yorum

• geronimo_61

geçen seneki galatasaray maçini söyleyen ziya hoca bu maçlari da hatirlasin

1- skonto riga- trabzonspor 1, maç

2- trabzonspor- dinamo kiev 2. maç

3- trabzonspor- galatasaray bu sene

4- trabzonspor- fenerbahçe bu sene

bu maçlarin taktiginde ortak benzerlik su ileri ikili fatih ve gökdenizden olusuyor ve biz bu ikiliye uzun ve havadan top atiyoruz, diyeceksinizki, skonto maçinda augustine de oynuyordu; güldürmeyin beni

bir baska ortak nopktada su hepsi çok kritik maçlar ve biz bu maçlardan (4 maçtan) sadece puan hesabiyla 1 evet sadece 1 puana alabildik. TEBRIKLER AMA SUÇ ZIYA HOCAYA GÖRE HEP BASKALARINDA, futbolcularinda suçu yok kim suçlu kardesim taraftar mi yoksa adam gibi adam, sözüm sana;adamlik bazen kendi hatalarini da görmektir

Yorum

• Emin
                • 06.07.2004
                • 729
                • Memur (Kamu)

Taraftar olarak Ziya Hocaya her zaman destek verdik. Haklidir basarili olmustur. Büyük bir çikis yasatmistir bu takima. Ama geldigi caminanin ikincilige tahammül edemeyen bir camia oldugunu bilmelidir. Ben hala Ziya Hocaya destek veriyorum. Ama her kötü sonucun arkasindan yaptigi açiklamalarla dayandigi mazeretlerin bir gün ona yetmeyecegini de bilmesi gerekir. Artik Ziya Hoca ile ilgili yorum yapmayacagim. Sadece bekleyecegim. Trabzonsporun Istanbulda GS, FB maçlarini kazanmasi Ziya Hocanin ne kadar kapasiteli bir hoca oldugunu gösterecektir. Bu iki maçin sonucuna göre Ziya Hocaya gerekli paye verilecektir. Derbi kazanamayan hoca kalan tüm maçlari bile kazansa takdirimi toplamaz. Insallah aksi olur da Ziya Hoca Trabzonsporun Türk futboluna kazandirdigi iyi bir hoca olur. Aksi takdirde sonraki duragi küçük bir Anadolu sehridir.
                Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                M. Akif ERSOY

Yorum

• umraniye
                  • 01.10.2004
                  • 154

AYNEN DEDIGIN GIBI güzel abim istanbuldaki derbilerde notu belli olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...