Ridvan Dilmen?e tepki...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ibrahim_yattara
    • 06.08.2004
    • 1477
    • textil
    • Sakarya

heyyy kendinize gelin!!!

yahu arkadaslar ne yapiyorsunuz siz.. birisi çikmis birakin o pez... birisi çikmis adam degilki zaten vs.. vs..

ayip beyler ayip.. önceki yazilarimdada belirtmistim bazi konularda asiriya kaçiyoruz milliyetçi duygularimizi yanlis yönlendiriyoruz demistim hatta bununla ilgilide bir topicimde uzun uzun adolf hitler örneginden bahsetmis eger bu gibi gereksiz davranislarimizdan vazgeçmez isek sonumuzun onun gibi olacagini anlatmistim.. görüyorumki bizde degisen hiç bir sey yok ve bu beni hakikaten üzüyor beyler..

simdi soruyorum arkadaslar size hami mandirali maçtan önce tam olarak ne dedi? bilen varmi?

trabzonspordan bahsederken maç öncesi röportajda trabzonspor için (bizim takim) ibaresini kullandi.. vursaniza hadi hamiyede.. ayni sey degilmi arkadas.. oda eski takimini sahiplenmemismi? biri çikipta canli yayinda maç öncesinde tarafsiz olmasi gereken iki konuktan biri taraflardan biri için ''bizim takim'' dedi dese ne cevap vereceksiniz?

takimimizi iyi niyetle basariya tasimak isteyen bazi insanlarin çok enteresan çak basit hatalarina kurban gidiyoruz.. bunlari tartisalim beyler birakalim artik bu lakirdilari bunlarin bize hiçbir faydasi olmaz. allah izin verirse bu konuyuda detayli bir sekilde ayri bir topige tasiyacagim... saygilar..
    Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Cakoba
      • 30.10.2004
      • 11

tebrikler yattara...yazdiklarina aynen katiliyorum...her kulübün bir forum sayfasi belki onlarcasi var. ama biz trabzonsporlular olarak daha bi seviyeli olalim..herkesin takimi var elbet onlara takilmaninda ayri bi keyfi var bunu da farkindayim. ama küfür etmeye hiç gerek yok. herkesin digerine küfür ettigi bi yerde ne kadar keyifli olur ki spor...
      inadina BORDO-MAVI

Yorum

• Ozan
        • 01.09.2004
        • 3048
        • Videographer
        • Ankara

bu herif maç basliyorda da fenerli oldugunu belli etti abi böyle maçlara maçdaki takimlari tutan ya da PROFESYONEL olmayan[ridvan] yorumcu vermesinler[img]smileys/smiley7.gif[/img]taraftari tahrik ediyo bu serefsizler[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• tigin
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 31.05.2004
          • 4643
          • Ankara

ridvandan yorumcu olsa nolur .maç boyunca kedi gibi mir mir mir biseyler mirildanir ancak.konusmaya korkar o.
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• #10 Fietra
            • 31.05.2004
            • 5506
            • Mühendis
            • İstanbul

Hatta ben tezahürat da yapardim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            keyif adamı ..

Yorum

• TS-Karadeniz
              • 01.06.2004
              • 192

yanlis anlasildim galiba... ben tarafsiz bir yorumcu istiyorum bu ridvan ezigi bizim macta resmen cizgiyi asti hatta bir pozisyonda tuncay bos adama acmadi diye kizdi sonra penalti diye bogurdu resmen... sizi bilmem ama benim sinirlerim gerildi mac boyunca konsantrasyonumu kaybettim maci izlerken hanimlarin icinde kufur etmek zorunda kaldik [img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Hami mactan once trabzon icin konustu zaten gorevi o ama ridvan maci yorumluyor febe menejeri degil... defolsun... tepki verilmeli.Edited by: TS-Karadeniz
              HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

• My
                • 09.06.2004
                • 24460
                • Aydın

Aaa.! Olurmu canem biz Trabzonspor taraftariyiz, seviyemizi düsürmeyelim. Tabii ki adam diicekte amigoluk yapcekte, hatta digitürkten maç yayinlanirken maç sirasinda tarafsiz bir yorumcu beklemek ne haddimize. Çünkü bizler Trabzonspor' luyuz. Adam baarirda çaarirda. O nede olsa fenerli onlar ne yapsa yeridir [img]smileys/smiley36.gif[/img]Lem maçmi seyredecez yoksa fenerlinin ahlarini vahlarinimi dinliicez maç sirasinda [img]smileys/smiley15.gif[/img]
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• TSMareNero
                  • 10.06.2004
                  • 227
                  • Almanya

İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi

trabzonspordan bahsederken maç öncesi röportajda trabzonspor için (bizim takim) ibaresini kullandi..

arkadasim seni düzeltiyorum, hami mac basindaki röportajinda önce bizim takim dedi ama sonra özür dileyerek TRABZONSPOR diye düzeltti. hatirlatirim. ve bu olay beni kahretti...

lütfen sallamayalim. kimse burda ezikleri savunamaz,yoksa[img]smileys/smiley18.gif[/img]Edited by: ipsilli-61
                  Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• umraniye
                    • 01.10.2004
                    • 154

serefsiz ridvan serhat sakatlanip disari çikarken kart varmi diye mirildaniyo

Yorum

• Mc_Genc
                      • 28.10.2004
                      • 151

yenimi anladiniz ridvani trabzona 1 numarali düsmandir..
                      KALKINMA/TRABZON \"Muzzy\"

Yorum

• kaze
                        • 31.05.2004
                        • 705
                        • Peyzaj Mimari
                        • Trabzon

adam açik açik fenerli zaten, böyle bir sey yapacagi ortada yani. onu öyle bir maça verenlerde kabahat var illaki de suçlu birini ariyorsak, illaki de protesto edecekseniz!

hami yorumcu olunca ts gol atinca ruhsuz bir gol oldu dese onu elestiririz biz Ridvan'dan da bize ne...

Yorum

• ARAGORN01
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 07.06.2004
                          • 631
                          • BANKA MÜDÜRÜ
                          • İstanbul

Maç öncesi-maç sonrasiherkse kendi takimindan ''bizim takim'' diye bahsedebilir. Ama maç içinde yorum yapan kisi tarafli olamaz. '' Bizimkiler Fatih ve Gökdeniz'e çok dikkat etmeli'' '' Tuncay poziyona devam et gir oglum içeri'' '' Simdi de kart göstersene '' '' Ortalarlarsa tehlikeli olur aman dikkat'' falan diyemez.... Ridvan'i oraya yorumcu diye oturtanlar da, Ridvan'da sonuna kadar suçludur.

Ridvan'i adamdan saymadigimiz için tepki koymuyoruz diyenlere de söyleyecegim su: Siz onlari ciddiye almazsaniz, onlar da sizi ciddiye almaz ve adam yerine koymaz... Güzel bir atasözünü de hatirlatayim: ''Fare daga küsmüs , dagin haberi olmamis''

Tepki koymayi bilmedigimiz için medyada yeterince yer bulamiyoruz
                          There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• Barış
                            • 21.10.2004
                            • 4881
                            • Trabzon

Ridvan sanki çok anliyor futboldan.Hangi takima giderse en fazla 2 ay...

Yorum

• ibrahim_yattara
                              • 06.08.2004
                              • 1477
                              • textil
                              • Sakarya

İlk olarak ipsilli-61 tarafından gönderildi
                              İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi

trabzonspordan bahsederken maç öncesi röportajda trabzonspor için (bizim takim) ibaresini kullandi..

arkadasim seni düzeltiyorum, hami mac basindaki röportajinda önce bizim takim dedi ama sonra özür dileyerek TRABZONSPOR diye düzeltti. hatirlatirim. ve bu olay beni kahretti...

lütfen sallamayalim. kimse burda ezikleri savunamaz,yoksa[img]smileys/smiley18.gif[/img]

1. yazimin tamamini buraya kopyala bir kismini degil kardes

2. hami bizim takim dedi ve düzeltti buraya kadar okey. farzetki ridvanda ondan sonra bu gibi açiklamalar yapmadi ve fenerbahceliler hep bir agizdan o hami nasil trabzona bizim takim der diye ayaklandi aynen bizim ridvana yaptigimiz gibi o degerli eski futbolcumuza pez.. gibi cümleler kullandi. kabul edecekmiydin? evet hami bunu demisse pez.. dir diyecekmiydin?

3. hatta haminin özür dilerim trabzonspor diye düzeltmesi seni kahretmis.. yani hami daha açik bir sekilde trabzonspor yanlisi konussa hiç bozulmayacak aksine büyük keyif alacaktin. e ne diye elestiriyorsun kardesim bu adami o zaman dönde bi kendine bak demezlermi adama?

4. yazinin sonundada 'kimse ezikleri savunamaz yoksa [img]smileys/smiley18.gif[/img]' demissin.. hiç yakistiramadim hemso hiiiç..

bakin tekrar söylüyorum bu ugurda bütün trabzonsporlu kardeslerimide gerekirse karsima alirim. gelin kardesler takimimiz için daha faydali seylerden bahsedelim.. saygilar..
                              Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Harun-61
                                • 29.05.2004
                                • 20107
                                • Yönetici
                                • Trabzon

ya siz ne tartisiyosunuz yaaa ???

üff üffffff
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...