heyyy kendinize gelin!!!
yahu arkadaslar ne yapiyorsunuz siz.. birisi çikmis birakin o pez... birisi çikmis adam degilki zaten vs.. vs..
ayip beyler ayip.. önceki yazilarimdada belirtmistim bazi konularda asiriya kaçiyoruz milliyetçi duygularimizi yanlis yönlendiriyoruz demistim hatta bununla ilgilide bir topicimde uzun uzun adolf hitler örneginden bahsetmis eger bu gibi gereksiz davranislarimizdan vazgeçmez isek sonumuzun onun gibi olacagini anlatmistim.. görüyorumki bizde degisen hiç bir sey yok ve bu beni hakikaten üzüyor beyler..
simdi soruyorum arkadaslar size hami mandirali maçtan önce tam olarak ne dedi? bilen varmi?
trabzonspordan bahsederken maç öncesi röportajda trabzonspor için (bizim takim) ibaresini kullandi.. vursaniza hadi hamiyede.. ayni sey degilmi arkadas.. oda eski takimini sahiplenmemismi? biri çikipta canli yayinda maç öncesinde tarafsiz olmasi gereken iki konuktan biri taraflardan biri için ''bizim takim'' dedi dese ne cevap vereceksiniz?
takimimizi iyi niyetle basariya tasimak isteyen bazi insanlarin çok enteresan çak basit hatalarina kurban gidiyoruz.. bunlari tartisalim beyler birakalim artik bu lakirdilari bunlarin bize hiçbir faydasi olmaz. allah izin verirse bu konuyuda detayli bir sekilde ayri bir topige tasiyacagim... saygilar..

.
Yorum