bu basligi neden attim diye sorarsaniz tam her seyden emin olmadigim içindir..dün televizyondan izledim maçi..taraftar mükemmel idi.hele 2, golden sonrA hangi gurup oldugunu görmedim ama halen daha trabzona destek vardi.sizce boyle olmamali mi?cevaplari bekliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fener maçinda taraftar nasildi?
Daraltma
X
-
BIZIM TARAFTARDAN HIÇ BISE OLMAZ DÜN MAÇTAYDIM MARATON ÜST TARFTA MAÇ BASLADI ÇILGINLAR O KLASIK TEZAHURATI YAPTILAR 5DK TARAFTARLAR DERNEGIDE BI 5 DK BAGIRDI ONDAN SONRADA 90 DK SUSTULAR SEREFSIZIM BEN BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDIM DIYARBAKIR MAÇINDA ORTALIGI YIKAN TARAFTAR SESTEN KULAKLARI SAGIR EDEN TARAFTAR NEDENSE GEÇEN SENEKI FB MACI VE BURDAKI GS FB MAÇLARINDA 90 DK HIÇ BISE BAGIRMIYOR BIDE BJK TARFTARINA BAKINNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
bende dun maraton ust tarafdaydim.maraton genellikle macdan önce cok bagirdi bide macin baslarinda gelen gol taraftarin moralini bozdu.ön taraflar taraftari ateslemeye calissada kimse ilk golden sonra canlanmadi.sahsen arkadaslarla eslik etmeye calisiyoruz etrafimizdakiler bagirmayinca moralimiz bozuldu bizde fazla bagiramadik.
çilginlarda bana sanki bu mac da eskisi gibi degiller gidi geldi..Çaykara/TRABZON
Yorum
-
arkadaslar kapalidaki seyirciler maça niye geliyor anlamoyorum.böyle sesleri çikmadan alsinlar digitürk evlerinde izlesinler.ben maratonda bagirmaktan sesim kisiliyo beyefendiler sanki tiyatroya gelmisler.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Lazio61 tarafından gönderildiaslanim bagiran tek grup ÇILGINLARD...bende oradaydim..maraton sus pus oldu...gurbetçi gençler ve diger taraftar gruplari birlesmesine ragmen hiç ses yoktu.
Valla ben hayatimda iki kez avniaker atmosferini yasayan biri olarak;
ilk olarak gs macinda cilginlar bana göre harikaydi.hatta manisadan gelen arkadaslarima göreceksin bak dedim mac srasinda maci izlemeyi birakip çilginlari izleyeceksin dedim.ama dun sanki biraz durgundular gs macina göre..ama son 15 dakka maraton bosalmaya basladi çilginlar çok harikaydi.
son olarak.arkadaslar yanlis anlamasinlar ben bu görüsümü izledigim iki mac izlenimimle söyledim..Çaykara/TRABZON
Yorum
-
İlk olarak PsYcHo_LaZ61 tarafından gönderildi
İlk olarak Lazio61 tarafından gönderildiaslanim bagiran tek grup ÇILGINLARD...bende oradaydim..maraton sus pus oldu...gurbetçi gençler ve diger taraftar gruplari birlesmesine ragmen hiç ses yoktu.
Valla ben hayatimda iki kez avniaker atmosferini yasayan biri olarak;
ilk olarak gs macinda cilginlar bana göre harikaydi.hatta manisadan gelen arkadaslarima göreceksin bak dedim mac srasinda maci izlemeyi birakip çilginlari izleyeceksin dedim.ama dun sanki biraz durgundular gs macina göre..ama son 15 dakka maraton bosalmaya basladi çilginlar çok harikaydi.
son olarak.arkadaslar yanlis anlamasinlar ben bu görüsümü izledigim iki mac izlenimimle söyledim..
bende maratondaydim ama taraftar 60 dan sonra takimi birakti.2. golden sonrada stad bosalmaya basladi.ama takimda bi isik görseydiler. 90 dakika desteklerlerdi buna inaniyorum.sanki biz 10 kisi oynuyorduk.bu futbolla 190 dakika bile gol atamazdik.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum