Bu yönetim ve hoca ile buraya kadar mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Semih58
    • 29.05.2004
    • 1436
    • Ankara

Arkadaslar Trabzonspor'umuz dün bizi çok üzdü.Benim tespitlerim;

1)-Ibrahim Yattara ilk 11'de oyuna baslamali.

2)-Fatih-Gökdeniz-Yattara kaynasmali.Özellikle Gökdeniz-Yattara birbirlerine pas vermeli.

3)-Seyircimiz en az Yattara kadar Gökdeniz'e ve Fatih'e tezahürat yapmali.Takim için oynamalilar.

4)-Dün sans bizden yana olsa biz 4'lerdik.Olmadi.

5)-!995-1996 'da kaybettigimiz Sampiyonlukta Van'i yenseydik eziklerin bizi yenmesi birsey ifade etmezdi.Yolumuza,hedefimize emin adimlarla devam etmeliyiz.Eziklerde hiçbir sey yok,bos balonlar.Biz onlardan degil onlar bizden çekinsinler.Gay-Ezik maçi var,inaçli olabilirsek hedefe ulasiriz.Deplasmanda bu 3 istanbul faresinide avlariz.

6)-Ziya Dogan'a sahip çikalim.

7)-Ben hedefe ulasacagimiza inaniyorum.Hayal kurmuyorum.

Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
    Kobra

Yorum

• Guests

arkadaslar bi sey söylemek stiyorum bu benim kanaatim.bana katilirsiniz veya katilmazsiniz ama artik fatih ile gökdenizimiz bitti.adamlar her maçta oynadilar,ilk onbirde yer aldilar ve daha sonrasi bütün milli maçlarda..skonto riga,dinamo kiev daha sonra bilbao maçlari.adamlar tükendi..ve ne yazikki de trabzonda arti türkiye de bu iki futbolcumuzun alternatifi de yok gibi..agustine ve diger yabancilardan konu açilmis sanirim...mehmet abimiz en güzel sekilde de dile getimis...ama trabzonda kalkip bi yabanci futbolcuya kalkip milyonlaRca dolari gözden çikaracak bi takim degil gibime geliyo...ve ben halen daha VOLKAN in ilk onbirde çikmamasina anlam veremiyorum....TRABZONSPORUMUZA DESTEK KONUSUNDA DA MEHMET ABI ye yine katiliyor.herkese saygilar diyorum

Yorum

• Guests

bu arada azizin öyle pis pis siritmasi gerçekten kanima dokundu.kisacasi bizi bu hale getirenlerden bi gün hesap sorulur sanirim.ama öyle ama boyle..bi sey daha soylüyorum bu kadar agir konusmamiz saçma.

Yorum

• Armağan Dere
          • 30.09.2004
          • 12218
          • Mak. Müh.
          • İstanbul

o azize'nin öle siritmasi yok mu televizyonu yumruklamam geldi kendimi zor tuttum
          ölümüne trabzon !

Yorum

• CAFER ÖZER
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 29.05.2004
            • 5853
            • Mali Müşavir
            • İstanbul

Sampiyonlar ligi Gitti Kaza dedik

UEFA dan elendik olur dedik.

G.S a yenildik tama dedik

FB ye yenildik sampiyonluk umutlari azaldi.Takim kötü oynuyor Sampiyonluga oynayan bir takim yok Ziya HOCA neden iyi geliyor.Atay Aktug neden bazailarina göre basarili sayiliyor.Çünkü bu takim Özkan SÜMER gibi takimi küme düsmekten son anda kurtaran bir zihniyetten teslim alindi o yüzden ATAY AKTUG Özkana göre basarili sayiliyor.Bu takim ligde 14 .sirlardan eksi -15 averajlardan 2.siralara yükseldi ZIYA HOCA en iyisi deniyor ama nedense Bizim kendi evladimiz SENOL GÜNES 2,5 yillik kariyerinde takim 2 kez ligi 2.bitirdi.Bu adami yuhalayarak istifa ettirdik.

Ben kabul etmiyorum FB yi küme düsmeye oynadigimiz senede bile yenen bir takimin bu sene iddialiyim dedigin zamanda Futbol adina hiç bir sey yapmadigi zamanda bile yenemeyen Kadroyu basarili kabul etemem mümkün degildir.Sokaga atacak paramiz yok diyerek Transfer yapmayipta Maçta kara kara düsünen parasiz bir yönetimi kabul etmiyorum.Tamam parasiz olabilirsin ama su takimda eger sadece 2 kisiye kaldysan onlarda gol tamadiginda kimseyi yenemiyorsan ,yeni çözümler geitremiyorsan kusura bakmasin ma kimse vazgeçilmez degildir.Kimse TARBZONSPORUN üstünde degildir.

ne yapilmali

1-Kesinlikle Kongre tarihleri sezon bitimine alinmali

2-ATAY AKTUG derhal istifa etmeli yada adam gibi güçlü insanlarla yönetime gelmeli,adamlar bir kongre olacak simdiden kacgalara basladilar.bu nasil istirki berabere yola çikan insanlar kongre yaklastikça birbirini yiyorlar.

3-Ziya DOGAN ya kendini yenilemeli gerçekten kisilere bagimli takim degil ekip oyunu oynayan bir takim yaratmali yada Kendisine gurur veren BJK nin teklifine dogru bizi birakip gitmeli.

4-Trabzonsporun hakkini yedirmeyecek bir yönetim isbasinda olmali ,Levent Biçakçi gibi Trabzon düsmani fedarasyona karsi onla basaedebilecek bir yönetim olmali

Kisaca su andaki Yönetim ve Ziya hoca bence basarili degildir.
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• TheCrow
              • 03.08.2004
              • 6010
              • Elektronik Mühendisi
              • Ankara

Ziya Hoca "oyuncularim fenerin adindan korktu" demis maçtan sonra...Biraz yavas ol hocam,biz tarihimizin hiç bir döneminde fenerden korkan futbolcu hatirlamayiz,bilmeyiz.fenerden kimin korktugu maç kadrosundan belli,sen hala kendini Malatyaspor'un basinda saniyorsun galiba.

Atay baskanim,borcumuz yok diye övünmeyi birakin artik,böyle bir kafa yok artik,Sampiyonlar Liginden gelecek paranin gelmemesinin tek sebebi sizsiniz,bunu siz de biliyorsunuz.

Sonuç:Ziya hoca gitsin mi?Hayir gitmesin,ama KORKAK olmasin yeter,ben korkmuyorum istanbul çetelerinden,korkani da istemiyorum...

Atay baskan gitsin mi?Kesinlikle gitmesin,ama su sabit fikirlilikten vazgeçsin artik, KADRO YETERSIZ kardesim,bunun aksini iddia eden bence futboldan anlamiyor...

Her yenilgiden sonra elestirmeyelim diyoruz ama,kendi evimizde besiktas maçini balina aldik,gsaray ve fenere yenildik,nasil elestirmeyelim,bizimki de can,kaldiramiyorum artik,sinir hastasi olup çiktim ya...

Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• 61-firtina
                • 14.09.2004
                • 520

Atay aktug bence görevini iyi yapiyor onca adimi kim atti ankarada irtibat bürosu 100 bin üye kampanyasi bunlar hep atay aktugun eseri kulübe maddi destek sagliyor ya bir maç gitti diye bu kadar acimasiz olmayalim ne yapalim olabilir diger maçtada biz onlari yeneriz ama simdi birlik zamani ziya doganin bu maçtaki kadro seçimi iyi degildi ayrica yattara ve mehmet yilmaz ilk 11 de baslamaliydi neyse herkese slmlar
                Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• Duman
                  Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                  • 30.07.2004
                  • 273

Ziya Hoca "oyuncularim fenerin adindan korktu" demis maçtan sonra...Biraz yavas ol hocam,biz tarihimizin hiç bir döneminde fenerden korkan futbolcu hatirlamayiz,bilmeyiz.fenerden kimin korktugu maç kadrosundan belli,sen hala kendini Malatyaspor'un basinda saniyorsun galiba.

The Crow'un dedigi gibi fenerden korkma sözü ile Ziya Dogan söylememesi gereken bir söz söylemistir.Bunu asla kabul edemem.Trabzon camiasini biraz yakindan taniyan herkes,korkakligin lügatimizda yerinin olmadigini gayet iyi bilir,hele hele fenere karsi.

Bunu maç sonrasinin verdigi üzüntü ile yapilmis, talihsiz bir açiklama oldugunu varsayiyorum.
                  Cok guzel nutuklar attik,anlamli sunumlar yaptik,inanilmaz gosteriler yaptik amaaa Roma\'yi yikilmaktan kurtaramadik.
                  Cicero

Yorum

• ErDoCLG
                    • 12.09.2004
                    • 237

artik yeter a.q takimi maça hazirlayamiyor bu adam
                    yönetimide ziya doganida istemiyoruz ruhsuz alayi
                    bütün bu maçin sonuçlarini taraftara atarlar simdi
                    biz 90.dakikada gereken tepkimizi verdik zaten o dakikadan sonra maçin dönmesi imkansizdi bakalim hatayi nerde bulacak bizim gobeller
                    ÇiLGiNLaR_TaYFaSi

Yorum

• PaNZeR_G
                      • 27.07.2004
                      • 113

İlk olarak ARAGORN tarafından gönderildi

ALLAH BELASINI VERSIN

YÖNETIMIN DE...

ZIYA DOGAN'IN DA...

FUTBOLCULARIN DA...

TRABZONSPOR'U RUHSUZ BIR TAKIM HALINE GETIRDILER. 10 KISI KALAN EZIKLERI BILE YENEMEYEN BIR ÇAPULCU SÜRÜSÜ...

AZIZ YILDIRIM'IN 2-0DAN SONRA ATAY AKTUG'UN YANINDA PIS PIS SIRITISINI GÖRDÜNÜZ DEGIL MI? O KADAR IÇIME DOKUNDU KI. BUNUN HESABINI KIM VERECEK!!!

ZIYA DOGAN'IN DEFOLUP GITMESI

VE FUTBOLCULARIN BIR AN ÖNCE KENDILERINE GELMESI LAZIM.

YETER ARTIK

anlamadigim ziya hocanin ne sucu var ? bu isler bu sampiyonluklar fatih-gokdeniz ikilisinle olmaz her top fatih yada gokdenize geliyor turkiye liginde herkez biliyorkine fatih-gokdeniz ikilisine oynandigini ondan daha cok onlemler aliyorlar ondan baska oyuncuyu sisteme sokmak lazim belki ise yarar bide ben bu baskandan hic memnun degilim AHMET AGAOGLUndan sonrasi aday olmamali
                      PaRa PaRa PaRa HeRSeY oLMuS PaRa, PaRaNiN YuZuNu KaRaRTiNiZ BaNaDa YaPTiNiZ YaRa [PaNZeR-G]

Yorum

• Faik Yılmaz
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 01.09.2004
                        • 26228
                        • Trabzon

İlk olarak Duman61 tarafından gönderildi

The Crow'un dedigi gibi fenerden korkma sözü ile Ziya Dogan söylememesi gereken bir söz söylemistir.Bunu asla kabul edemem.Trabzon camiasini biraz yakindan taniyan herkes,korkakligin lügatimizda yerinin olmadigini gayet iyi bilir,hele hele fenere karsi.

Bunu maç sonrasinin verdigi üzüntü ile yapilmis, talihsiz bir açiklama oldugunu varsayiyorum.

arkadasim ben sana katilmiyorum.maça tek forvetle (fatih) baslamayi baska neyle açiklatabiliriz.tama korkma lafi biraz fazla ama gereginden fazla temkinliydi ziya hoca.gökdeniz ilk yarida rakip defansininarasinda didindi durdu.kendini yordu.çünkü kimse yardimina gelmedi.ALLAH askina bunun tedbirini almak kimin göreviydi.ati alan üsküdari geçti sonra mehmet yilmaz alindi.ama lee nin çiakrilmasi yanlisti.gökdeniz ortya çekilecek.i ege alinacakti.bu degisiklikle kanattaki üstünlügümüzü kaybettik.bide su kanatlarda havali ortalarla gol girisimi olayini anlamadim.kievde antepte bunun ne kadar saçma oldugunu bile bile defalarca bilinçsizce saldirdik.zaten bu maçtan guan alsaydik gönlüm razi olmazdi.ayrica sunu untmamak lazim.kimse alternatifsiz degildir.buna fatih ,gökdeniz,ziya dogan ve atay aktug da dahil.biz bu takimi ölümüne sevmisiz.renklerine gönül vermisiz.bizim için kisiler degil.EN BÜYÜK TRABZONSPOR.
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• umraniye
                          • 01.10.2004
                          • 154

neyse beyler uzatmaya gerek yok bu maçi okadar ziya hocada yönetimde bu takimi en iyi yapmaya çalisiyo bundan süppemiz yoksa ne mutlu bize hem biz dememismiydik BIZ TRABZONU SEVINMEK IÇIN SEVMEDIK DIYE saygilarimla

Yorum

• hauptstrasse
                            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                            • 12.08.2004
                            • 289

yazilarin hepsni okumadim,okumakta istemdim!ancak assagi yukari yazilanlari tahmin edebiliyorum!oncelikle aradan cikarmam gerekne birsey var hocaya yonetime oyunculara allah belani diyen insanla onlarin profesyonel futbolcu olarak oruc tutmalarinin bir sakincasinin olmadigini soyleyen kisiler muhtemelen ayni!

yonetim mactan once ne gerekiyorsa yapti! ortamin gerilip futbolcularin strese girmesini onledi! hoca onlari maca iyi hazirladi diye dusunuyorum! cikardi onbir ve verdigi taktikten bunu anliyorum futbolcularda macta gosterebilecekleri azami gayreti sarfettiler! ama yenildik! yenilmemizin sebeblerini cok cesitli nedenlerle aciklayabiliriz ancak ben dunku maci seyrederken anladim ki bazen oyun tutturamayinca, gununde olmayinca olmuyor iste!bir agirlik,bir baskalik vard takimda ve bunu farketmek o kadarda zor degildi! fenerbahce uc dort yildan beri diger uc buyuklerin yaptigi gibi trabzona geldi defansini saglam kurdu takimimizi ve yildizlarimizi kilitledi firsatini buluncada bir golunu atti sonrada olanca gayretiyle uzerine yatti o golun! sahaya bakiyorum nobrenin kirmizi kartindan sonra alexin disinda ilerde kalan oyunculari yok! dort stoperle mac oynadilar inanilmaz sansliydilar! gecen yilki bir sifirlik mact aoldugu gibi! rustu normal bir kaleci gibi oynadi haftalardir ilk kez ve bizim penaltida kalecemizin o ani ckisinin altinda yatan sebebi siz dusunun artik! butun yerel basin, kent kalecimizin yan top ve boyle pozisyonda hatali oldugunu oyle sik dile getiriyor ki anlasilan kaleci antronerleri olayi bu sekilde cozmek istemisler! cikmamasi gereken bir topa cikti ve penalti oldu ki daha sonra benzer bir pozisyonda alexin sutunu cikardigi reflexi gorunce ah be petko dur sen yerinde demeden gecemiyor insan!" takim bakti yattarayi ikili uclu sikistiriyorlar soldan gitmek istedi ama ordada gokedeniz yanliz kaldi, bu macta diger maclarin aksine az orta yaptik sut cekmedik gol pozisyonlarimiz bile azdi>!simdi birileri cikmisyonetimden t.d oyunculardna sikayet ediyor!bu takimi yenildigi zaman sevmeyeceksek hocamiza oyuncumuza o zaman desek vermeyeceksek ne zaman verecegiz! yattara kotu oynayinca tu kaka iyi olunca bizim usak! boyle bir sey var mi! bu nasil mantiktir! bu nasil anlayistir! ne yapacaksiniz! baslayacak misiniz yine stadlarda oyunculari yuhalamaya hocayi istifaya davet etmeye!dun bize bir gol lazimdi! o bir gol gelmdi! ama bizim beceriksizligimiz ama sanssizligimiz! adini siz koyun ancak ben oyuncularinda hocaninda dun kazanmaya bizden daha fazla sartlandigini dusunuyorum! dusunun bakalim bu takimi bu denli sartlandiran kimler! o zaman kimin suclu oldsugunun sorusunada bir cevap bulmus olursunuz!

allah ne hocanin ne oyuncularin ne de yoneticilerin belasini versin allah sizin belasini versin!!!

eger bu forumda birileri hocaya yada oyunculara boyle bir laf edebilme ozgurlugune sahipse bende sizlere bu sozu soyleme ozgurlugumu kullaniyorum...

Yorum

• umraniye
                              • 01.10.2004
                              • 154

OLSUN ARKADAS SEN GINEDE BELA OKUMA ONLAR INSAN OLMAYI ÖGRENEMEMIS ONLARI GÖRMEMEZLIKTEN GEL saygilarimla

Yorum

• FANATIK61
                                • 31.05.2004
                                • 4660
                                • Systems Engineer
                                • Almanya

100.000 Üye Kampanyasi ancak 3 sene icinde olur diyorlar. Yani koskoca Trabzonspor baska yerden para geliri elde edemiyormu. Kongrede Atay Baskan yanina parali adamlar almali zaaten simdiki yönetimden cogu birdaha Atay Baskan ile beraber olmayacaklarmis.
                                Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...