İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
25/26 Sezonu | Hazırlık Kampları ve Maçlar
Daraltma
X
-
Genclere birsey demiyor elinden geleni yapiyor.Salih #sans verilebilinir rotasyonda ama Ortasaha rotasyon.Boran da olabilir. Stoperlerin isi zor sans bulurlar mi bu sezon bilmiyorum.Kaleci daha cok yolu var.
Gelelim bizim abi oyunculara Waka gene görldü gibi olmuyor yas icabi.Belki son 15 dakika oynar o kadar.
Sikan artik daha fazla oyuna girmeli son vuruslari 3 forvetlerden en iyisi ama birseyler eksik daha.Kanatlar zaten ölü kapanan takimlari acamiyoruz.Ortadan gitmeye calisiyoruz.
Kapali defanslari ya kanatan acacagin ya sutlar ile ve geri dönen toplari kaparak ya dribling ile yada korner freekickler yada hizli oyniyacagin. Hicbirir bize yeterli seviyede yok.
Ozan Cham kacak güresiyorlar. Ordada sorun var Cham idare eder ama ozan tam kacak dögüsen.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePina solda.
Abidik gubidik işler. Allah'ım sabır ver...- Memento mori
- Beğen 1
Yorum
-
Umarim en azindan yeterince kondisyon depoladilar.
Taktik Maktik gene cekecegimiz var 2 Hafta sonra ilk Lig macimiz var.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Arda cok sogukkanli saglam stoper izlenimi veriyor ben olsam stoper aramam ha oynatmayacaksanda mutlaka kiralanmali bir yerlere oynamali klubude yitip gitmemeli kumasi cok iyi..salih orta sahada oynarsa daha etkili oluyor orjinal mevkisinde onunda kumasi var, boran bos kaleye kacirdi ama mucadeleden kacmiyor oyunun icinde hareketli boyle adamlara ihtiyac var.ozetle bu cocuklar harcanmamali adam gibi bir planlama yapilmali potansiyelli adamlar kariyerleriyle oynanmamali hoca bu sene dusunmuyorsa cikcak soyleyecek kiralanacaklar oynayabilecekleri kluplere takip edilecekler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Sağ kanat aldık, solda oynattı. Onun yedeği yok. Orta sahayı ve stoperi sağ tarafta denedi. Tekrar gibi olacak, Oğuzhan'ın kabahati neydi?
Dahilik ile aptallık arasındaki ince çizginin etrafında dolanıyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ kanat aldık, solda oynattı. Onun yedeği yok. Orta sahayı ve stoperi sağ tarafta denedi. Tekrar gibi olacak, Oğuzhan'ın kabahati neydi?
Dahilik ile aptallık arasındaki ince çizginin etrafında dolanıyor.
Abdurrahman Bayram Sakaryaspor'a transfer oldu. Bonservis aldık mı belli değil, alsak ne olacak Sakarya'dan ne alacağız orası ayrı.
Bican'ı 3. lige gönderdik. Sebat'ın 2 tane daha sol beki var. Biri gayet tecrübeli, as oynar mı muamma.
Ali Şahin İstanbulspor'a gitti. Orada da 2 iyi stoper var. 3. veya 4. stoper olacaktır.( ゚д゚)
Yorum
-
Hocanın saçma sapan denemelere girmesine gerek yok. Daha transfer sezonu kapanmadı. Adam lazımsa çıksın adam lazım desin. Lazım diye söyledi evet ama üstelemiyor. Saul olayında hemen öne atlayıp savunmaya geçti. İhaleden o da payını alır böyle giderse, adamları saçma sapan mevkilere çekiyor. Benim futbol anlayışımda doğaçlama yok her şey planlı diyor ama sahada kimin ne yaptığı belli değil. Söylediği başka yaptığı başka.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakim resmen çöplük. Baskanindan yedek topçusuna kadar koca bir çöplük. Sahada Trabzonspor a yakisir bir tane "1 tane" futbolcu yok. Sal araziye bunlari otlayip dursunlar, bir boka yaramaz hicbiri
Takim kötü hoca kotu yönetim kotu diyelim fakat herseye rağmen sahadaki oyuncular kotu oynasalar bile bu kadro kalitesinden bu kadar kotu bir oyunun cikmamasi lazım gerçekten sanki kara büyü yapılmış gibi bir ruh halinde birseyler yapmaya çalışan oyuncullar var tüm kritik paslarda ortalarda çok basit görünen pozisyonlarda topu adrese gönderirken o top birisinin ayağına poposuna sırtına çarpıyor olmuyor! olmuyor!
olay sadece oyuncu kalitesiyle ilgili değil takım demorilize olmus vaziyette oyunculara çöp muamelesi yaparak olmaz takıma biraz hava gelmesi için tek bir nokta transferi mecbur oldu
Kısaca bu oyuncularin bu kadar kotu oynamaları kotu futbolcu oldukları dolayısıyla açıklanamaz
ligde 3-4 seri galibiyet almadan bu sendromdan çıkmayiz
Yorum
-
Erzurum kampının en büyük faydası kondisyon açısından oldu.Teknik ve taktik açıdan pek yol alabildiğimizi sanmıyorum.Çünkü yönetim takıma seviye atlatacak iki orta saha ile bir sol kanadı kampa yetiştiremedi.Santraforumuzda taktik çalışamadı.Bu sebeble taktiksel açıdan çok faydalı bir kamp olmadı.
Kampın en iyisi folcarelli idi.Tempolu,disiplinli ve çalışkan bir görüntü verdi.Mustafa,batagov,agusto da diğer iyi olanlardı.
Daha iyi olmasını beklediklerim sikan ve cham dalgalı performans çizdiler.Arada iyi işler yaptılar arada saçmaladılar.
Gençler arasında faydalı görünenler salih,boran ve arda oldu.Taha Emre yetersiz göründü.
Yedek kaleciler arasında en çok süreyi erolcan niye aldı anlamadım.Ahmet ve onuralp ondan daha iyi kaleciler idi.
Fatih Tekke nin üçlü savunma çift forvet denemeleri bizim takıma pek uygun görünmedi.4-2-3-1 bizim gibi takımlar için en gerçekci anlayış olur.Orta sahaya iki tane üst düzey oyuncu gelmeden de bu takım bir ileri iki geri gitmeye devam eder.
Göze hoş gelen futbol oynayan takımın şifresini söyledim.Orta sahaya asist yönü kuvvetli iki oyuncu ile sol kenara da atletik çalımı iyi bir adam,sağ kenara zubkovun dönmesi ve santraforda onuachunun form tutmasıyla iyi futbol izleriz.Aksi takdirde bu sene de işkenceye dönüşür taraftar için.
Yönetimin artık acele etmesine gerek kalmadı.lige böyle gireceğiz görünüyor.İyi oyuncu için artık beklenebilir.Acele edip parayı vasat oyunculara vermesinler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum