Karşısına başkan adayı çıkmaması çok kötü. Çıksa da sıradan biri çıkacak gibi duruyor. Ağaoglu keşke aday olsa. Ancak klubün borçlarından dolayı bence kimse topa girmek istemiyor, bakmayın borç bitti denmesine. Para döngüsünü sağlayacak biri lazım, biraz da futboldan anlasa iyi olur.
Ertuğrul Doğan İstifa! Yönetim İstifa!
Daraltma
X
-
trabzonsporYorum
-
Yorum
-
Celil Hekimoğlu olsun. Hakan Kulaçoğlu olsun. Ahmet Ali Ağaoğlu olsun.
Erto olmasın da kim olursa olsun.
Önce Ahmet Ali Ağaoğlu'nu yediler.
Sonra 2,5 yılda şampiyon takımı erittiler.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
İşler karışık dostlar. Kolumuzu değil gövdemizi kaptırdık gibi gözüküyor. Geri alabilir miyiz? Her şeyi bir bütün olarak düşünün. Kulübü, şehri, hepsinin toplamının mantalitesini. Ben pek sanmıyorum."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Celil Hekimoglu 1461'i satin aldigindan beri para pompaliyor, hala cikaramadi kulübü 1. Lige.
Ayrica don degistirir gibi hoca degistiriyor.Yorum
-
İstifaya gerek yok zaten kongre süreci var adam akıllı bir hazırlık ve adayla başkan ve yönetimini yenilemeli Trabzonspor. Bunun için hangi abiler klikler derinler Amerikan başkanı dahil kim devreye girecekse de girsin. Ertuğrul Doğanla 2. dönemi düşünemiyorum.TERKETMEDI SEVDAN BENIYorum
-
bence istifa etmekte geç bile kaldılar. bir camiada 2 senede bu kadar transfer yapılıp 0 başarı varsa sorumlular hesap vermeli. burası eskişehir mersin kocaeli değil.Yorum
-
1 ay sonra seçim var biz yönetim istifa diyoruz
bulunduğumuz süreci en iyi anlatan şey bu olsa gerek. yalnız ed ve ekibinin atladığı çok önemli bir nokta var. devre arası 10 tane dünya yıldızı gelse bile bu yönetim ve taraftar arasında herhangi bir bağ kalmadı. ed yi seven ufak bir kesim dışında anket yapılsa büyük bir kesim gitmesini ister. yönetimin devam etme ısrarı kulübün geleceğini yakıyor. böyle saha sonuçları olmaz. eskiden bir kaç maç arayla yenilmeye tahammül edemezdik. son 3 seneye bakın seri mağlubiyetlere alıştırıldı camia.
Yorum
-
Istifa degilde, büyük tepkiyle beraber adayliktan vezgecme durumuna birakmakForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum