TSL 4.Hafta | Bursaspor 1-1 Trabzonspor [31.08.2007]
Daraltma
X
-
Ziya doğan o herşey beklenir.Millet yattara gibi topçu arar bizimkisinin elinde varr oynatmaz.Yaptığı taktikler ortada zaten maçı izleyen herkes görmüştür.M.keçeli sol açık oynuyo ben bikere sol açıkta görmedim onu hep başka yerde bi şutundan başka olumlu hareketi yok 90 dk oynuyo.Bu nasıl mantelite?Trabzon İmparatorlukların çökertildiği yerdir.Laz reİsYorum
-
ne komik taraftardi o öyle
birde yazdiklarinin sonuna texas diye eklemis.biri su takimi biri bu takimi bunlarda amerikanci oldular
herneyse pek aldirmamak lazim.. kiymetli parmaklarimizi bosa yormayalim bunlar icin arkadaslar
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜRYorum
-
Yorum
-
-
gecen seneki pankartın acısından yenmeyi çok istiyolardı ki stad tıklım tıklımdı golden sonra kümeye kümeye diye bağırdılar zaten ama o tezahurat onlara yakışmıyo
Stv de ali kemal in röportajı vardı hiç unutmam seneyi unuttum ama fırtına gibi estiğimiz dönemler bursa kümede kalmak için oynuyo ve son hafta yenilirse düşecek ali kemal topu alıyorum diyo kaleciyle karşı karşıyayım tak bir ses ali abi yapmaaa sonra konsantrem ozuluyo topu auta atıyorum,bi pozisyon daha oluyo tak bir ses daha ali abi dur yine aynısı maç 0-0 bitiyo bursa düşmüyo
anlıyana....Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum