Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mattia Ahmet Minguzzi için Kartal Adliyesi'ndeyiz | 10.04.25 Perşembe - 10:00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu hırtlar ülkenin beka sorunu oldu, mevcut iktidar görevini yerine getirmelidir.

Türkler sokağa inerse, olacakları düşünmek istemiyorum...
    getiriyor ztn
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Screenshot_20250418-132231_X.jpg

Minik Ahmet Zokora'yı karşılarken.

Her fotoğrafında boğazım ayrı düğümleniyor
      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Çok zor bir durum, çok üzücü bir olay ve hiç bir çocuk böyle hayattan koparılmamalı.Çocuklar bu dünyanın geleceğidir.Onları korumak hepimizin görevidir.Böyle olayların bir daha yaşanmaması için cezalar çok çok caydırıcı olmalıdır.Bu suçu işleyenler en ağır cezaları almalıdır.Gerçekten çok üzüldük Yüce Allah ailesine sabır versin ve Mattia Ahmet Minguzzi kardeşimizin mekanı cennet olsun.

Yorum

32K likes, 422 comments - yasemin.minguzzi on April 17, 2025: "23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NDA MATTIA AHMET’İN DOĞUM GÜNÜNDE MATTIA AHMET MINGUZZI KAYKAY PİSTİNDE BULUŞUYORUZ @maltepebeltr 23.Nisan 2025 Saat:11.00 Maltepe Turgut Özal Bulvarı Orhangazi Şehir Parkı #mattiaahmetminguzzi #buacınınEMSALİyok @aylinakincilar @binnur.semiz @ay".

Yorum

Ekran görüntüsü 2025-04-22 152051.jpg

Yorum

Çok yakından takip ettiğim bir dava değil. Ancak bildiğim kadarıyla bu şahıslar beraat etmedi. Tutuksuz yargılama devam ediyor. Hakkında bir kaç dava var , birinde tutuksuz yargılamasına devam kararı verildi. Davalardan biri 40 yıl hapis istemiyle dava ve dava devam ediyor diye biliyorum.

Tabiiki bazı hukuksuzluklar vardır. Ama zaten amacımız ve hedefimiz. Bunu temelden düzeltmek değil.

Bu dava özelinde Çocuklar öldürülmesin. Çocuklar katil olmasın, yapılmasın ( bu davadakiler çocuk değil zaten katil, o ayrı) ancak genelde suç örgütlerinin Küçük yaşta çocukları suça teşvik etme gibi bir gerçek var. Bunun önünü almak ve hak edenlere de hak ettiği cezanın yaş haddi ve infaz yasası gibi gerekçelerle haksız indirim yapılmadan en üst seviyeden verilmesi için sesimizi çıkarmak.
              Ayrıca pozifit ayrımcılık olarak ailesi gibi Trabzonsporlu olan öldürülen yavrumuz Ahmet in davasına, tarafta olaraksahip çıkmak. Sivil toplum örgütleri olarak bu tip konularda sesin ne kadar çok çıkarsa o kadar çok büyüksün.
              Trabzonsipr olarak Rahmetli Ahmet yavrumuza sahip çıkalım.. derdimiz bu..

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yakın tarihte engin polat-dilan polat bile serbest kaldı bu ülkede. yargı margı hikaye. akp ne derse onu yapıyorlar. verilen cezalar komik.

Yorum

İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]22550[/ATTACH]

Minik Ahmet Zokora'yı karşılarken.

Her fotoğrafında boğazım ayrı düğümleniyor

Duruşma salonu koridorunda Fotoğraftaki büyük teyze ile görüştük. elini tuttum, Allah sabır versin dedim. üzerimde olan Trabzonspor formasını gördü. Formaya baktı baktı Gözleri doldu ve boşaldı. Allah Sizden razı olsun! dedi... bu her şeye değerdi..

Yorum

İstanbul'da vakti olan arkadaşlar, medyadan arkadaşlarımıza da ilettim ben de gazeteci olarak burada olacağım. Çocuklarımızın ve Ahmet'in bayramını kutlayalım.

Bordomavineti temsilen birileri gelecekse röportaj da yapabiliriz.

Medyadan birçok muhabir arkadaşa ilettim, ilgi olacaktır. Renklerin önemi yok, imkanı olan 3 Istanbullulardan arkadaşlarınızı da getirin.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Teşekkürler kardeşim.. Formalarımızla ailece orada olacağız

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://x.com/GurbetciGencler/status...dukp7asvg&s=19

İstanbul'da vakti olan arkadaşlar, medyadan arkadaşlarımıza da ilettim ben de gazeteci olarak burada olacağım. Çocuklarımızın ve Ahmet'in bayramını kutlayalım.

Bordomavineti temsilen birileri gelecekse röportaj da yapabiliriz.

Medyadan birçok muhabir arkadaşa ilettim, ilgi olacaktır. Renklerin önemi yok, imkanı olan 3 Istanbullulardan arkadaşlarınızı da getirin.

Yorum

68K likes, 874 comments - yasemin.minguzzi on April 13, 2025

Yorum

İlk olarak antişike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]22561[/ATTACH]

yarin sabah formalarimizla ordayiz... Zaman ayirip gelebilenleri bekliyoruz...

Yorum

Kaykay malzemesi almak için gittiği bitpazarında bıçaklanarak öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi, doğum günü olan 23 Nisan’da en çok sevdiği yerde, Maltepe’deki...

Konuşmasının devamında aileye destekleri için Trabzonspor’a da teşekkür eden Yasemin Minguzzi, “Bugün cennette ilk doğum günü. Bence orada daha güzel yaş günü partisi oluyordur, buradan daha iyi” derken, baba Andre Minguzzi ise “Herkes buraya geldi, destekleriniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Doğum Günün Kutlu Olsun meleğim

Yorum

Ülkemizdeki hukuk sürecini, alacakları cezayı, yatacakları süreyi düşününce insan daha da kahroluyor. Oralara hiç girmeden hatırası/hatıraları bizde hep baki kalacak
                              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Tribünde adı ve kendisi hep yaşayacak
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X