Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Gençlik Ligi Çeyrek Final | Trabzonspor U19 1 - 0 Inter U19 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• La Sabri gevşeği şu takımı al milli takım yap komple, ön tarafa bir santrafor eklersin en fazla. Dandik dandik rakiplere yeniliyorsun.

Yorum

• Interli oyuncu Topalovic: “Trabzonspor'u daha önce duymuştum ama bu seyirciyi gördükten sonra ne kadar büyük takım olduklarını daha iyi anladım.”
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Bu genç kadro 70,li yillardaki çok zor gol yiyen defans hattina benzedi 3-4 mactir hic gol yemedik

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          La Sabri gevşeği şu takımı al milli takım yap komple, ön tarafa bir santrafor eklersin en fazla. Dandik dandik rakiplere yeniliyorsun.

isabet olur once takim ruhu en az 5-6 oyuncu ( oncelikle kaleci onuralp! ve geri dörtlü bizden + salih ) gerisi diyer takimlardan olabilir
          En son objek tarafından düzenlendi; 01.04.2025, 21:32.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Genclere tebrikler ama tabloya bakincada insanin icini bir karamsarlik kapliyor. Gecen senenin Genclik Ligi Sampiyonu Olympiakos ve ondan önce ki AZ Alkmaar in suanki as kadrolarinda o zaman oynayan genclerden cok isim var özellikle Gs yi perisan eden AZ Alkmaar in..Bizim cocuklar ise kaybolup gidecek..Bunu bilmek icin falci olmaya gerek yok..

F.Tekke icin cok önemli bir sans. Cesur olursa kazanir ama buna rantci transfer lobisinin izin verecegine pek ihtimal vermiyorum..
            Biz rotasyona iki oyuncu dahil edebilsek o bile başarıdır. Minimum 5 milyon Euro kârın olur.

En basit örnek Serdar Saatçi'ye 2.5 milyon Euro verdik.

Yorum

• ŞEHRİN GENÇLERİNİ EĞİTMENİZİ istiyoruz…

2003 Trabzon Lisesi Dünya şampiyonu
              2015 Trabzon Erdoğdu Lisesi Dünya Şampiyonu
              2025 Trabzon u19 Uefa Yarı Finalisti

Stada gelen 40 bin kişi de-oynayan aslanlar da izleyen milyonlarca insan da tertemiz niyetli güzel ülkemin güzel insanları.

sol bunu etmiş sağ bunu yapmış bizi ilgilendirmiyor, bunlarla ilgilenmeyen milyonlarca tertemiz insan olduğunu bana hatırlattı bugünkü maç
              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Adam king, kudurtuyor

Yorum

• Ne boş muhabbet dönmüş. 19 yaşındaki çocuklar tarih yazmış konuşulanlara bak.

Arda, alihan ve salih banko 11 veya rotasyon oyıncusu olur. Onun dışında oğuzhan, Bican, ekrem, boran mutlaka yaz kampına gitmeli. Bu takım teknik direktör takımı. Hocayı ayrıca kutlarım.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Serdar yerine arda Okay yerine salih ozan yerine alihan.
                    Ne kadar kâr ederdi takım
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Interli oyuncu Topalovic: “Trabzonspor'u daha önce duymuştum ama bu seyirciyi gördükten sonra ne kadar büyük takım olduklarını daha iyi anladım.”
                      Bizim A takımdaki Türkler biliyordur da, inşaallah yabancılar da anlamıştır..diyecem de neyse.. yarın yine 2 metre yanındaki adama atılacak tembel pasları, ikili mücadelelerdeki uyuşuk bitik hâllerini izlerim..

Bu çocuklar bugün yüreklerini ortaya koydu belki çok iyi üst düzey futbol oynamadık ama kendinden kat ve kat fizik gücü üstün oyuncular ile canla başla mücadele ettiler.. bugün yenilseydik bile o 40 bin kişi alkişlardı bu takımı..
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Bir tane şişman oyuncu yok. Hepsi son derece fit. A takımda ise obez futbolcu oynatıyoruz.

“Beşiktaş için canımı veririm.”
                        —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir tane şişman oyuncu yok. Hepsi son derece fit. A takımda ise obez futbolcu oynatıyoruz.

Aynen çok çok önemli ayrıntı ve hatta futbolun en önemli püf noktası budur.Kilo fazlası olan futbolcu hayatta başarılı olamaz ve koşamazda, hemen 50. dakikada yorulur, oyundan düşer.Bu nedenle futbolda başarı için fit olmak zorunludur.Bütün futbolcularımız aynen böyle fit olmalı ve ayrıca fit olmak, suratı artırır, koşu hızını artırır.Bu nedenle çok önemli...

Yorum

• Emeği geçen herkese helal olsun müthiş bir iş başardılar...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Fırsat bulup televizyon karşısına geçtim. Ahkâm kesen kesene: Trabzon böyle olmalıymış!

Yazıcı ve Ahmetcan... City transfer hikayesi yeniden tartışılan Ömür... Uğurcan... Bunlar yoktan mı var oldu? Mesela çok övdükleri Serpil Hamdi'nin özkaynak düzeninden dolayı dönüp Beşiktaş'a "Beşiktaş böyle büyür" diyemeyen adamlar Trabzon'a akıl veriyor. Boş laf...

*

Bugünkü başarıda imzası olan oyuncuların millî takımda olmamasının çok sebebi var. Seçen ekibin liyakatsizliği başta... O ekibin futbol çevreleriyle ilişkisi, menajer baskıları da yabana atılmamalı.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Helal çocuklar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X