İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Gençlik Ligi Son 16 | Trabzonspor U19 (p)0 - 0 Atalanta U19 | Çeyrek Finaldeyiz!
Daraltma
X
-
Bu maçtaki teknik direktörümüz Abdullah Avcı ya da Şenol Güneş olsaydı %100 elenirdik. Teknik-taktik yetersizliklerini geçtim, koskoca A takım teknik direktörleri şişman futbolcu (Ozan) oynatarak taraftarlara hakaret ettiler. Gençlerin bir gram yağ fazlası yok:
“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
her yıl 15 transfer yaparak bu gençlere şans verilmesi zor
kafanın değişmesi lazım aga
en azından artık dışarıdan yedek oyuncu almamak lazım, biz yedekleride dışarıdan alıyoruz aga
yedeklerin yerlinin yerlisi olması maddi manevi büyük avantaj sağlar
umarım bu gençlerin fatih tekke ile çalışma imkanı olur A takımında
bu arada inter youth un bu sezonki performansı
Diese Seite enthält eine komplette Übersicht aller absolvierten und bereits terminierten Spiele sowie die Saisonbilanz des Vereins Inter YL in der Saison 24/25.
çok iyi durumdalarEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 05.03.2025, 22:56.TEKKEBALL
Yorum
-
ülkedeki zihniyetle alt yapıdan oyuncu çok nadir çıkar. az alkmaar'ın gs ve fb'yi yenen kadrosundaki çoğu oyuncusu u19 dan gelmiş. ne kadar doğru bilmiyorum. adamlar erken yaşlarda şans veriyor. 16 17 18 yaşlarında şans veriyorlar. bizde 20 yaşını bekliyorlar genç olmak için. geçen bir başlıkta da yazmıştım.
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah Allah iyi mi görmedim acaba, üst direk mi ? Dümdüz gitti girdi yau öyle gördüm ben telefondan... yayın netti telefon da büyük, ama tekrar bakarız ztn doya doya offf ellerim titredi hafif de göz yaşı döktüm gizlendim iş yerinde kfjdjsh61
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gençlerden bir iki oyuncu bile 10 - 15 dakika A takımda süre bulabilecek seviyede deÄŸilse üzücü bir durum. Rakip oyuncuların bir çoÄŸu A takımla ufak ufak süre almaya baÅŸlamışlardır eminim. Demek ki Avrupa'dan çok gerideyiz.
Genc oyunculari kazanmak icin oncelikle A kadrosunun iyi olmasi oturmus bir oyun duzeni olmasi lazim dokulen bir takimda gencleri kazanmak zordur hamsik sosa pereira waka visca hem oynayan hemde oynatan bu tip oyuncularin etrafina gencleri serpistirmeli yoksada ümit milli takımda iyi oynayan cihan canak,in dustuyu durumu yasarlarEn son objek tarafından düzenlendi; 05.03.2025, 23:58.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yazdığımdan bunları çıkardıysan senden olmaz o yazdığın.
Afedersin ama .ah oynayamazlar.Oynatılmazlar sadece
kaleci ahmet
stoper arda
6 veya stoper salih
sol bek bican
8 numara boran,ekrem
10 numara ömer faruk
kanat onuralp,abdurrahman
hepsi fizik kalite olarak belli seviyenin üzerinde çocuklar.Bu çocukların bir çoğu kadroda yer bulur bulmalı.
Bazıları çok rahat süre alır almalı.
ahmet şu an 2.kaleci olacak seviyede
bican eldeki en sol bek gibi sol bek . Hücum defans dengesi var.
salih hem teknik hem oyun görüşü olarak iyi durumda
abdurrahman çok elit bir kanat oyuncusu olacak
onuralp özel oyuncu muhtemelen büyük lig yapar
arda muhtemelen ahmetcan gibi doğru dürüst oynamadan gidecek.
boran eldeki 8 lerden çok daha 8 numara
ömer faruk yine 10 numaranın gerçek sahibi
Ben hepsini ilk 11 başlatalım demiyorum.Ama sizin ben izledim bunlar A takımda oynayamaz ukalalığınızda can sıktı. Her şeyi de siz bilmeyin bir zahmet.
Çok iyi bir jenerasyon var ama bunları oynatacak teknik ekip yok. Biz çakma mevkilerde çakma adamlarla oynamaya devam edelim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Çocukları tebrik ediyorum. Emeği geçen Hocalarına da çok teşekkür ediyorum.
Hani Asker'lik biterken bir söz vardır ya esas askerlik şimdi başlıyor diye, Bu gençler için de esas şimdi başlıyor. Gelişimlerini tamamlamak için çalışmaktan asla vazgeçmemeli gerekiyor. Bunlar bu başarı ile , okullarında ve çevrelerinde bir anda parlayacaklar ve bu gazla daha fazla para kazanacaklar, Primler alacaklar ve ünlü olmaya başlayacaklar.
Pes etmeden , A takım seviyesine kadar fizik kondisyon ve oyun bilgilerini geliştirirlerse, Sürekli forma şansı bulacakları bir noktaya geleceklerdir. Geçmişte buradan kaybolan çok gencimiz var inşallah bu gençler kendilerini korurlar ve bu gençleri koruyacak kaliteli hocalarla devam ederlerYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı stadda izledim,şu direkt 11 oynar dediğim belki kaleci var başka oyuncu yok. Çocukların da şevkini kırmayalım ama tamamiyle genlerden gelen inat ve inanç sayesinde kazanılmış bir tür. Yetenek,fizik,teknik olarak en az 2 gömlek gerideydik Atalanta karşısında.
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra bu çocukları Yavuz Selim'e gönderemezsin.Bayram tatilinde Akyazı'da muhtemelen 40 bin kişiye oynayacaklar.Yönetim bari şu işi becerip takvime bir çözüm bulsun.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gençlerden bir iki oyuncu bile 10 - 15 dakika A takımda süre bulabilecek seviyede değilse üzücü bir durum. Rakip oyuncuların bir çoğu A takımla ufak ufak süre almaya başlamışlardır eminim. Demek ki Avrupa'dan çok gerideyiz.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen aynen Juventus sanşla eledik bunları da şansla eledik. Ligde lider olmaları en çok gol atan en az gol yiyen takım olmaları tamamen şans. Bu oyunculardan bir bok olmaz. Hatta bir futbol uleması arkadaş başakşehir maçında izlemiş o da onay verdi A takımda oynayamayacaklarını.
Sizler böyle söyledikten sonra bize b.k yemek düşer.
sahada 11 tane "1461 dönemindeki yusuf erdoğan" vardı . fazlası yoktu.
karşı takım neredeyse her alanda bizden üstündü.61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum