Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tartışıyor (10) | Sizce Kış(24/25) Transfer Döneminde Takım Güçlendi mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fransa 1 ve 2 den futbolcu almaya devam doğru yoldayız, yaşı genç daha potansiyelli maaşı ucuz oyunculara yönelmeliyiz, bizi kurtaran bu olur anca, içi geçmiş +30 oyunculardan bize fayda gelmez, sezon sonu Ozan, Okay, Lundsamt, Denswill den çıkıp takımı gençleştirme projesine devam, belki 1 tane orta sahaya tecrübeli adam alınabilir, gerisi 180 civarı fişek gibi gençlerden oluşmalı, transferdeki en önemli kriterlerimiz Genç güçlü atletik ve kafası futbol oynamaya niyetli adamlar olmalı. Mendy gs veya fenerde olsa avrupaya +20 ye kitlerlerdi biz 12 veren olsa hemen hediye paketi yaparız, bence doğru yoldayız, bu çizgimizi bozmamalıyız.
    Kesinlikle katılıyorum her yazdığına bir kısmı hariç Sadece fransa 1 ve 2 değil bütün dünya da yetenekli gençleri denemeliyiz. Bu kolombiya olur, japonya olur,brezilya olur her yerden denemeliyiz. kendi U19 genç yetenek kaynıyor adapte etmemiz gerek böylece başarı bizle olacak.24-25 yaş değil sadece 18-20 yaş 1-2 oyuncu eklememiz gerek. 1 tane marek hamsik tarzı yaşlı aldıktan sonra.
    Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben açıkçası çok emin değilim. takımın orta sahası başka, savunması başka, hücum hattı başka karakterlerde ve bu sebeple hala bağlantı oyununu da pres oyununu da kontra oyunu da tüm gereklilikleriyle oynayabileceğimizi düşünmüyorum. yine bireysel performansların öne çıktığı veya zayıf-ters geldiğimiz takımlara üstünlük kurduğumuz şekilde devam ederiz gibi geliyor. bağlantıyı sağlayabilecek 1-2 oyuncu eksikliği ayyynen devam ediyor
      +++

Yorum

seneye kadronun tamamına yakını değişmeli. yıldız futbolcu yok takımda çilek transferi şart. özellikle orta sahada büyük bir değişim olmalı. visca ile sözleşme uzatmak çok yanlıştı elimizde patlayacak. ikinci denswill vakası geliyor.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Takımda waka olmayınca sanki paf takım sahada gibi ezik bir futbolcu grubu izliyorum
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben açıkçası çok emin değilim. takımın orta sahası başka, savunması başka, hücum hattı başka karakterlerde ve bu sebeple hala bağlantı oyununu da pres oyununu da kontra oyunu da tüm gereklilikleriyle oynayabileceğimizi düşünmüyorum. yine bireysel performansların öne çıktığı veya zayıf-ters geldiğimiz takımlara üstünlük kurduğumuz şekilde devam ederiz gibi geliyor. bağlantıyı sağlayabilecek 1-2 oyuncu eksikliği ayyynen devam ediyor
            +++

Yorum

Devrearası bonservisler %25-%50 arası yükseliyor

Yorum

Kadro güçlendi, takım güçlenmedi.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X