2 güzel sonuçta nasılda totosu kalktı ama. Şu açıklamalara, şu kendini beğenmişliğe bak. Ulan 8 yıldır borcu 20 milyara çıkaran babandida sen mi indirdin. Ulan rezil rezil adamlar alıp taraftarın forma, kombine almasını nasıl beklersin. Ulan kulüp katarlilara satışı sözkonusu olunca koştur koştur divan kuruluna yalpalayan benmiydim. Beyimiz 2 güzel sonuçta nasılda havalara girmiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Onceki secimde Mustafa Hacikerimoglu baskan adayi oldu ama sonradan cekildi. Millet siyaset baski yaotu da o yuzden cekildi diye olayi yorumladi. Necati Selvitop da 471 imza topladi 29 imza daha toplayamadigi icin baskan adayi olamamisti. Hem Muarrem Usta hem Ahmet Agaogluna karsi aday olan Celil Hekimoglu kulubun borcu cok artti diyerek bir daha baskan adayi olmadi. 3 ay once de Davut Ozdemir baskan adayligini aciklamisti.
"Benden çok daha iyi başkan olur.' diyen varsa buyursun, yapsın. Ama aday yok. Eleştirmeye gelince herkes var, para vermeye gelince kimse yok. Ben aday olmasaydım Trabzonspor 20 milyarı geçen borçla karşı karşıya gelecekti. O zaman belki değerimiz anlaşılırdı. O zaman belki şimdi yapılanların değeri anlaşılırdı. Trabzonspor bu sıkıntı yaşamasın diye tek başıma göğüsledim. Yemediğimiz küfür hakaret kalmadı. Taraftarlarımızın canı sağ olsun. Birinin bu dayağı yemesi gerekiyordu. Trabzon'da büyüyen bir adam olarak bu dayağı yemek bana yakışırdı. Dayağı yedik. Ama ben yediğim hiçbir dayağı da unutmam."
Yorum
-
verdiği röportajda haklı olduğu çok fazla söylem var. trabzon şehir olarak trabzonspor'u kaldıramıyor. istanbul ankara izmir takımı olsaydık kulübün gelirleri de iyi olurdu. bizim nerdeyse bir kaç maçta elde ettiğimiz bilet hasılatını 3 istanbul takımı kendi arasında oynadığı tek bir maçta elde ediyor herhalde. bu kadar uçurum fark var. avrupa maçlarını bile boş tribünlere oynuyoruz. millet yalvararak stada taraftar toplamaya çalışıyor. tüm bunlara bakarsak kimse bu ortamda iyi bir şey beklemesin. böyle bir kafa yapısı yok aga. sen süper lig seviyesinde ilk 3 sırada olan takımın maçına 61 161 261 361 561 tl falan vermeyip takımı da eleştiremezsin.
Yorum
-
Senin sözde yediğin sopadan önce 3 yıldır şamar oğlanına çevirdiğin Trabzonspor asıl bu sopayı unutmamalı.
Adam ağaca çıktıydı bana bir stoper, ofansif ortasaha ve sol kanat diye. Stoperi almadın. Gittin hiç yüzün kızarmadan Muçi denen vitaminsizi 10 diye aldın. Az biraz yüzümüz güler gibi oldun onda da koşa koşa televizyona çıkıp millete ayar verdin.
Bu adam gitmeden bize gün yüzü yok arkadaşlar. Bu adam bir doğru yaparsa iki yanlış yapar.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
-Trabzonspor'un kanser hücresi
-Diktatör gibi kulüp yöneten başkanımsı varlık
-Borç ödeyerek övünen ama sürekli borcu yükselten
-Transfer başarısızılığı ve rezillik abidesi
-İyi günde ortaya çıkıp mobeselere bile konuşan vasıfsız herif
-Kuru sıkı konuşan etkisiz şahıs
-Darbeci hain
Defol.... Defol... Defol...!!!
You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
- Beğen 1
Yorum
-
tribünler zaten kötüydü son yaşanan olaylardan sonra iş raydan çıktı. gruplar birbirine düşman oldu. bu iş iyi yerlere gitmiyor. olan münferit taraftara olacak. yarın bir gün final maçında yada deplasmanda bu gruplar kendi arasında kavga edip istenmeyen şeyler yaşanırsa bunun altından kimse kalkamaz. acilen bu grup liderlerini topla akıl ver hepsine. mehmet fındıkçı olayı başımıza çok iş açacak malesef. rakip tribünler kötü tezahüratlar yapabilir bize karşı. çok yazık.
Yorum
-
yapacaklar tabi , haksızlar mıİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületribünler zaten kötüydü son yaşanan olaylardan sonra iş raydan çıktı. gruplar birbirine düşman oldu. bu iş iyi yerlere gitmiyor. olan münferit taraftara olacak. yarın bir gün final maçında yada deplasmanda bu gruplar kendi arasında kavga edip istenmeyen şeyler yaşanırsa bunun altından kimse kalkamaz. acilen bu grup liderlerini topla akıl ver hepsine. mehmet fındıkçı olayı başımıza çok iş açacak malesef. rakip tribünler kötü tezahüratlar yapabilir bize karşı. çok yazık.
Yorum
-
Waka nin emekli maasini bize kitledi.Reklamini yapti.gs itlerine püstüne para verip reklamini yapti.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kokusmus düzen.gs niye sehirde fink atiyor belli bunun gibilerini yüzünden.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Waka nin emekli maasini bize kitledi.Reklamini yapti.gs itlerine püstüne para verip reklamini yapti.
Kokusmus düzen.gs niye sehirde fink atiyor belli bunun gibilerini yüzünden.
trabzon şehrine operasyon çekiliyor mevcut yönetim geldikten sonra. fetö örgütünün taktikleri bunlar. şuraya bak kadın 6s forması ile trabzonspor müzesine girmiş? şehirde bu şekilde gezmiş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum