Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Kazandigin bir tane zafer yok erto saha icini gectim zaten de saha disida ayni..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Dünkü olayla ilgili herhangi bir aksiyon alındı mı?

Camia konuyla ilgili birinci ağızdan bilgilendirildi mi?

Trabzonspor'un kurumsal kabiliyeti köreltilmemeli.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• 2 yıldır kulüp başıboş ve yönetilmiyor.
            2 yıldır kulübün başında hoca/teknik kadro yok. Futbolcular kendileri laylaylom hazırlanıp oynuyorlar, ancak bu kadar.
            trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Bas fesihleri büyük başkan. Al gazımızı, al!

Yorum

• İho mu bu mu karar veremiyorum😅
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İho mu bu mu karar veremiyorum😅

14-15 sezonu en çılgın transfer dönemiydi

Transfers von Trabzonspor pro Saison: ➤ Marktwert ➤ Ablöse ➤ Position ➤ Abgebender Verein ➤ Transferperiode

26 oyuncu transferi , 35 milyon avro ödenen bonservis

daha da enteresan olan o yaz transferinde aldığımız bazı oyuncuları aynı yaz transferinde sattık çoh enteresan

tabi o dönem verilen maaşları bilmiyorum , iho döneminde

erdo döneminde çok yüksek maaşlarla çok zarar ettiğimizi biliyoruz

sadece waris in maaşını hatırlıyorum, 900 bin avro civarları idi, evet bide cardozo ve costant çok yüksek maaşlı idi

tabi 2014 de euro ve dolar daha değerli idi, şimdiye göre

Canlı ons altın fiyatı bugün ne kadar? Ons altın 2025 serbest piyasa anlık güncel alış satış fiyatları, ons altın grafikleri, ons altın hesaplama, ons altın analizleri ve haberleri Doviz.com’da.

2014 haziranında ons altın 1300 dolar civarlarıymış

şimdi ise 3300 dolar civarlarında
                  TEKKEBALL

Yorum

• Sen hala istifa etmedin mi lan

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İho mu bu mu karar veremiyorum😅
                      iho gelmiş geçmiş en kötü başkanımızdı. takii bu şaibeli başkan gelene kadar.
                      "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• İho denen vasıfsız ilkokul mezunu adamı, önce Trabzonspor'a başkan yaptılar yetmedi şimdi federasyon başkanı oldu. Sen ben ilkokul diplomasıyla belediyeye çöpçü olamayız. Ülkenin özetidir İho denen şahıs.

Yorum

• Bu kişinin dönemindeki üç sezonda lig sıralamamız 6 - 3 - 7.

İki kupa finali kaybettik.

Avrupa Ligi üçüncü turu ve Konferans Ligi play-off'undan iki hafta içinde elendik.

Avcı, Ak, Bjelica, Avcı, Güneş, Tekke ve aralarda Derelioğlu'yla iki buçuk sezonda teknik direktörlerden teknik direktör beğendirdi.

Sürekli feshetti, sürekli tazminat ödedi. Çünkü aldığı oyunculardan memnuniyet oranı yüzde tek hanelerde.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Erto istifa!

İnşallah yeni yıla seninle başlamayız!
                            Gene aptal aptal bonservis ve maaş dağıtacaksın kulübü hepten ipoteğin altına alacaksın...
                            Kanserden betersin...
                            ***GeNÇ***

Yorum

• naber la gereksiz.
                              You Will Never Walk Alone
                              Liverpool F.C

Yorum

• Samsunspor ve başkanı Yüksel Yıldırım'ı kutlar seni de kınarım. Hangi akla hizmet bizi visca waka Ozan olay gibi bitik adamlarla doldurdun
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X