Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ekonomide hiç bir ilerleme kaydetmemişiz ki

sadece yıllık 600 milyonluk faiz gelirinden kurtulsak bile(ki nerdeyse aynı tutar kadar her sene transfer harcaması yapıyoruz)
    avrupada yoksan her sene saçma sapan transferler ve menejerlere para yedirirsen bir faydası olmaz bankalar birliğinden çıkmanın
    göreve geldiğinden beri nakit girişlerine bakıyorsunuz €245 milyonun €95 i sermaye arttırımı nerdeyse yarısı

bence hikaye anlatıyor size iyi dinlemeler.. zaten ekonomiden başka anlatacağı hikaye de yok.. ben kapattım
    En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 19.10.2024, 11:37.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

başkanın trabzonsporluğuna kimse laf edemez ama yönetmek ayrı bir olay..

başkanın anlatımına göre kasım ekimden aralık kasımdan iyi olacak diyor

kısa vadede çözüm yok kendi cebimden veririm dediği yerde bittim
      En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 19.10.2024, 11:43.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

(UEFA)

Yorum

Susmuyor adam, aynı şeyleri gevelemek için basın toplantısı düzenliyor..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Acar muhabir dediğin böyle olur!

Kimseye işini öğretme hadsizliğine yeltenmem de, haftalardır camianın en büyük gündemini "Borç sıfırlandı" manşetiyle atıp denetleme kurulunun kapısını çalmadı. Şimdi çıktı borç x kadar diyor.

Bilgiye ulaşmanın kolaylaştığı bu dönemde, bunun vereceği bilgiye ihtiyaç minimum. Aklı olan az çok neyin ne olduğunu, olacağını biliyor ve kestiriyor.

Aralık - Ocak yaklaşıyor, yönetici veya menajer üfürmesi on isim salla abiciğim, biri tutar ne de olsa...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

ölümüne trabzon !

Yorum

Ne rezalet bir basın toplantısıydı ya
                Tam bu yönetime yakışır harika
                İstanbul takımlarının basin toplantıları ile yarışır rezillikte
                En son yeni yönetim diye toplu foto da verdiler mi göremedim
                Kulübün anasını belleyip sonra namus bekçiliği yapıyorlar
                Kendi adıma oluşturdukları su iğrenç tablo taraftarlığımı sorgulatacak bir süre rafa kaldıracak seviyeye geldi
                Dayanamıyorum artık
                Taraftarı anadolu takımı kafasına, camiayi istanbul takımı görüntüsüne kavusturdular
                Kurtulması da toparlaması da zor olacak
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Aç parantez başkan kapa parantez. Aralık ayında koltuğu kaybedeceği korkusu ile tüm tuşlara basıyor bu aralar. Daha bir kaç gün önce ne olduğunu bilmediğim bir toplantıda konuşup kendini alkışlatıyordu, bugün esnaf ziyareti ve basın toplantısı haberleri çıktı. Parantez içinde başkan yazdıracak kadar düşmüş basın toplantısında:

“Beşiktaş için canımı veririm.”
                  —Şenol Güneş

Yorum

Lafontenden masallar tam gaz devam, yerel basinin borc sifirlandi palavrasina inanlari da gozlerinden opuyorum uyumaya uyutulmaya devam edin.
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Acar muhabir dediğin böyle olur!

Kimseye işini öğretme hadsizliğine yeltenmem de, haftalardır camianın en büyük gündemini "Borç sıfırlandı" manşetiyle atıp denetleme kurulunun kapısını çalmadı. Şimdi çıktı borç x kadar diyor.

Bilgiye ulaşmanın kolaylaştığı bu dönemde, bunun vereceği bilgiye ihtiyaç minimum. Aklı olan az çok neyin ne olduğunu, olacağını biliyor ve kestiriyor.

Aralık - Ocak yaklaşıyor, yönetici veya menajer üfürmesi on isim salla abiciğim, biri tutar ne de olsa...
                      Bankalar birligine 2.7 milyar odendi deniliyordu borc 1 milyar nasil azalmis oluyor o zaman borc 6 milyara dayanmisti demek ki ,bu yonetim allah bir denilirse inanilir gerisi bos..

Yorum

İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aç parantez başkan kapa parantez. Aralık ayında koltuğu kaybedeceği korkusu ile tüm tuşlara basıyor bu aralar. Daha bir kaç gün önce ne olduğunu bilmediğim bir toplantıda konuşup kendini alkışlatıyordu, bugün esnaf ziyareti ve basın toplantısı haberleri çıktı. Parantez içinde başkan yazdıracak kadar düşmüş basın toplantısında:

Klube 9 milyarin ustunde para sokulmus ama borc hala 3 milyarin ustunde oyle mi yani klubun borcu sampiyonluk sonrasi 3 milyardan 12 milyara cikmisti turkiyenin en borclu klubuyduk buna inanmamizi bekliyorlar aslında camianin en buyuk sorunu sorgulamamak delegeler oy verirken sirf kisisel menfaatleri ve siyasal goruslerine paralel tercihler yaptiklari icin erto gibileri mustehak bize.kendi soylediklerini kendileri yalanliyorlar farkinda degiller basit bir matematikle yalan soylediklerini ortaya cikarmak hic zor degil..
                        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 19.10.2024, 14:09.

Yorum

bu kadar rezil kepaze saha sonuçları ile seçimi tekrardan kazanırsa sonun başlangıcı olur. değişen hiç bir şey olmayacaktır. futboldan anlamıyor söylemleri ile icraatları birbirine uymuyor. umarım ben yanılırım ama pek bir umut ışığı yok. abdullah avcı ile sezona başlamanın bedeli ağır olur dedi insanlar bunu herkes gördü ama bir tek kendisi göremedi. avcı hayranlığı sezonu başlamadan bitirdi.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

benim gördüm nerdeyese 3,5 milyar sadece sermaya artirimindan yani borsadan kücük yatirimcinin cebinden para alip nereye gitti pek belli olmayan (sözde oyuncu alis bonservis vs giderler ama kimin cebine ? ) yerlere gidip borc halen 3 milyar lira sezo bittinden tekrar 4 milyara dayanir.
                            O kadar laf et ama borsa ve albayrak arkada sponsor destegi olmasin senin rezilini kapatamaddilar.
                            3 senedir bu rezziligi cekiyoruz ama borc bitmiyor cikiyor.
                            O kadar güya beylik laf et ama cika cika 20 mio euro para cikiyor zengin baskandan.
                            Ben utanirim bunca rezilikten sonra o 20 mio arkasina parantez icinde Baskan yazmaya.

Trabzonspor bu capsizin altinda öldü artik.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

TS tarihini geçtim Gs, Bjk, Fb dahil bu kadar skandal ekonomi yönetimi görmemiştim. Ertuğrul yönetimi devam etmemeli. Kulübü ilkokul mezunları yönetse bu kadar hesapsız kitapsız işler olmazdı. Üzücü, çok üzücü. Devam ederlerse kulübü sıradan Anadolu takimina cevirecekler.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Son süreçleri yakından takip edemedim. Mevcut tabloda itiraz tam olarak neye var?

Borç azalmadı da bilanço oyunlarıyla azalmış gibi mi gösterilmiş? Borcun daha fazla azalması bekleniyordu da beklenenden fazla mı borç var şuan? Sermaye artımıyla borcun sıfırlanacağını kim nerede iddia etti?

Benim uzaktan gördüğüm saha içi başarısızlığa, skandal transfer hatalarına, ederinden fazla şekilde oyuncu maaşları ve bonservislerine rağmen borç azalıyorsa burda bence küçümsenmemesi gereken bir durum. Çünkü benzer durumlarda geçmişte borç sürekli arttı. Hangi yöntemle nasıl yapıldığı ile çok ilgilenmiyorum, madem bu kadar basitti bu işler eskiler de yapsaydı da borç bu seviyelere gelmeseydi.
                                There is no spoon...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X