Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdullah Avcı İstifa!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyler bu adamın suçu yok ekmek kuran çarpsın. bjelica'yı ilk 10 haftayı göremeden kovup apar topar avcı'yı getiren ertuğrul doğan en büyük suçludur. siyasetin adamı botçu ertuğrul doğan bu kulüpten gitmelidir. yoksa abdullah avcı'yı göndermesi kolay. botçu ertuğrul doğan abdullah avcı'yı gönderemiyor çünkü kendisi inanılmaz rezil kepaze başarısız bir figür. avcı'yı kendisine gölge yapmış.
    Forumdaki en troll figür, rüzgâr nereye eserse oraya döner bir de sürecin öncüsü gibi tavır takınır, onun için bir önceki yazdığının, tutarlılığın hiçbir önemi yoktur. Kendini sürekli inkâr eder, kendi yazdıklarına kendi yazdıklarını hatırlatmadan, tamamen başka bir görüşteymiş gibi muhalefet eder ve bunu matah bir şeymiş gibi savunur.

Bu trollemeye forum yöneticileri bir yaptırım uygulamalı.
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Yerel basın hocanın üstüne gitmeye başlamış. Bir yerlerden izin ya da talimat gelmiş belli ki

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yerel basın hocanın üstüne gitmeye başlamış. Bir yerlerden izin ya da talimat gelmiş belli ki

https://www.61saat.com/abdullah-avci...deri-ne-olacak
        Hasan, YES ve birkaç kişi dışında hala konuşan yok aslında. Pustular köşeye, rüzgar ne tarafa eserse diye bekliyorlar. Başka şekilde de ifade edilebilir ama işte anladı bence herkes. Küfürsüzlük çok zor.

Yorum

• Adamın bütün planı futbolcuların kaliteleriyle kendisini bu cendereden çıkarması. Onaçu gelirse skor almaya başlar yine ama 100 milyonluk takıma 10 milyonluk oynatmaya devam edecek.
          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• maçlara bile bakmıyorum doğru düzgün bu gidene kadar.

rezil rüsva etti koca şehri.
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• gitti diyenler var ama sağlam hesaplar değil

Yorum

• Gidişi çözüm değil, Ertuğrul Doğan gitmeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                trabzonspor

Yorum

• Avcının durumundaki bir hocanın artık başarılı olma ihtimal yok
                  Yıllardır bu liği seyreder takip ederim, hep eleştirilir hoca göndermek işi ama çoğunlukla işe yarar.
                  Bence sebebi içine düştükleri durumdan çıkmayı bilmez bizim hocalar. Psikolojileri kaldırmaz.
                  Avcının mimikleri anlatımı kendini ele vermiyomu sizce de

Yorum

• Istifa beklemek zorunda degiliz, darbeci yönetim bunun isine son vermeli, verecektirde, araliktada aglatarak yollayacagiz kulübün basina darbe ile gecenleri
                    En son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 30.08.2024, 17:42.
                    Forvete: Tencere Hill
                    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Bu sefer gidiyor galiba....Allah'ım nolur gerçek olsun...

Yorum

• Trabzon'da adı sözü geçen herkes Başkan'ı baskı altına geçmiş diye haberler dönüyor sosyal medyada.

Önceliğin Şenol Güneş olacağı falan konuşuluyor. Hatta bugün görüşme yapılacakmış.

Ben kendisini ikna edebileceklerini sanmıyorum ama Avcı'nın gidişine sebep olacak her şeye varım...

Şu kımıl zararlısından bir kurtulalım evvela.

Yorum

• sadi tekelioglu gönderilir gönderilmez göreve baslamalı tecrübesi ve memleketim insanı maceraya gerek yok

Yorum

• Bitti bu iş.....İsterse İhsan Hoca ile devam etsin artık...

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yerel basın hocanın üstüne gitmeye başlamış. Bir yerlerden izin ya da talimat gelmiş belli ki

https://www.61saat.com/abdullah-avci...deri-ne-olacak
                              Eee biz boşuna ağartmadık saçları :F

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sadi tekelioglu gönderilir gönderilmez göreve baslamalı tecrübesi ve memleketim insanı maceraya gerek yok
                                yillardir 3. ligde takim calistirip kayda deger birsey ortaya koyamadi nerden cikti simdi bu. Ona gelene kadar Senolu, Tekkeyi gectim Giray Bulak, Abdullah Ercan falan var.

Diese Statistik zeigt die nationalen Liga Leistungsdaten von Sadi Tekelioğlu. Die erste Tabelle zeigt die Daten pro Wettbewerb, die zweite die jeweiligen Spielzeiten pro Wettbewerb im Detail.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim