İlk olarak Tekke tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdullah Avcı İstifa!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Savic gibi bir oyuncu
takım bir kaç 0 önde olur maçın sonuna doğru
belki oyundan çıkartılır!
Sen maç da öne geçememişsin
orta saha ve ileri forvetlerin iyi
değilken defansı zayıflatıyorsun.
Futboldan anlamadığın buradan belli. !
Önemli bir şey daha yazıyorum
Bir kıza sevdalanınca kör oluyorsun
sevdiğinin kusurlarını göremiyorsun.
Trabzonspor taraftarı aşık oldukları için
bazı yanlışları görmüyor.
Anthony Nwakaeme
Trabzonspora tekrar alınışı tam bir waka
Ozan Tufan'ın alınması deli saçması.
bu iki sporcu Trabzonsporun başına dert bela
taraftarında kahredicisi olacak.
Bardysini Trezege ıvır zıvırları saymıyorum bile.
Kale ve defans hattı iyide orta saha ve forvet kısmını yok sayıyorum.
Şampiyon olduğumuz sene yeni bir kadro için görüşlerimi yazmıştım, paylaşımım
halen bu sitede duruyor, orada Nwakaeme yi bile kadro dışı olması gerektiğini yazmıştım.
Bizim taraftar ki o ağır vaka yı istedi aldırdılar. Arkadaşlar bu futbolcu o zaman biraz
iyiydi, şimdi iyice yaşlanmış daha da ağırlaşmış, aynı şekilde Ozan Tufan da totosunu kaldırıp
yürüyemiyor, yanlış transferler yanlış bölgelere, orta sahaya maestro yok, ilerde Axander Şörloth veya Cornelius
tarzı her an gol kokan oyuncu lazım.
Zamanımız futbolu bu gibi eksiklikleri kabul etmiyor.
Ama bizim hoca en formsuzlar en beceriksizler ile sonuç almaya gidiyor,
yada iyi futbolcuların karizmasını çiziyor ! Savic oyundan alınır mı yahu?
Trezege dengesiz akılsız bencil, buna bardyyi de ekleyebiliriz, ötekiler ağır vasıta
bu beceriksizlik Abdullah Avcı'ya yazar. ŞUNU DA YAZAYIM TARAFTAR ARKADAŞLARIMIZA
Bizi Şampiyon yapan hocaya neden bu kadar atıyorsun diyebilirler bu soruya net cevabım;
Trabzonsporu Abdullah Avcı Şampiyon yapmadı aynen böyle.En son Mehmet tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 15:10.
Yorum
-
Rapid’e elenirsek de gitmez. Zaten elenmenin yolunu demeçleriyle döşedi.
Rapid’i elesek dahi gitmeli.
3-5 satılmış paralı köpeklerin açıklamaları Trabzonspor taraftarını temsil etmiyor.
İstifaEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
27 olmuşİlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle26 kişi Avcı kalsın demiş. Epey fazla
adamlar durdukça AA ' nın bişeyler başaracağına inanıyor demek ki .
Yorum
-
senol gunes isminin hala bizimle anilmasi buyuk utanc.para icin girmedigi sekil kalmayan bu 72 yasindaki dede gitsin su ana kadar kazandigi paralari yesin.insan yaslandikca huysuzlasan,burnunun dikine giden,takintili bir varlik.dolayisi +60 td getirmemek gerekiyor.senol gunes zaten bastan asagi kasinti bir adam.
ulkemizdeki tecrube is yapar mantigina bitiyorum.yapmaz kardesim yapmaz cunku burasi 3.dunya ulkesi.bu ulkede yas gectikce birak kendini gelistirmeyi tamamen burunlar kaf dagina geldigi icin ici bos ozguven tavan yapiyor.bunlar bir halt olmadigi icin hicbir avrupa ulkesine gidemiyorlar.al iste terim denen adam gitti 6 ay sonra kovdular.
bunu sadece senol gunes icin soylemiyorum ama kimligine,kisiligine,bos belesligine bakmadan bir insana sirf yasli oldugu icin saygi duyulmasi gerektigini dusunen tuhaf bir milletiz.az biraz gazladikca gercekten ultra onemli oldugunu dusunuyorlar.
Yorum
-
İşim gücüm yok oturdum ne kadar yorumcu varsa onları dinliyor izliyorum. Herkesin dediği ortak şey Trabzonsporun ne oynadığını ne oynamak istediğini ne yaptığını anlamadık. Koca camia oturdu Avcı ne yapmaya çalışıyor acaba diye birbirine soruyor
Düştüğümüz hale bakın
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bu adamin niyetinin iyi olduguna inanan varmi ? Takimin basarisi icin emek harcadigina kotu oyundan kotu sonuclardan rahatsiz olduguna inanan varmi ? Ciddi ciddi soruyorum bunu. Su herif bu camianin adami degil, buna sabredildigi kadar kimseye sabredilmedi. 38 sene sonra sampiyon olan takimin klübesindeydi diye mi bu kadar kredisi mevcut. Ya kimdir bu herif kim ?
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol gunes isminin hala bizimle anilmasi buyuk utanc.para icin girmedigi sekil kalmayan bu 72 yasindaki dede gitsin su ana kadar kazandigi paralari yesin.insan yaslandikca huysuzlasan,burnunun dikine giden,takintili bir varlik.dolayisi +60 td getirmemek gerekiyor.senol gunes zaten bastan asagi kasinti bir adam.
ulkemizdeki tecrube is yapar mantigina bitiyorum.yapmaz kardesim yapmaz cunku burasi 3.dunya ulkesi.bu ulkede yas gectikce birak kendini gelistirmeyi tamamen burunlar kaf dagina geldigi icin ici bos ozguven tavan yapiyor.bunlar bir halt olmadigi icin hicbir avrupa ulkesine gidemiyorlar.al iste terim denen adam gitti 6 ay sonra kovdular.
bunu sadece senol gunes icin soylemiyorum ama kimligine,kisiligine,bos belesligine bakmadan bir insana sirf yasli oldugu icin saygi duyulmasi gerektigini dusunen tuhaf bir milletiz.az biraz gazladikca gercekten ultra onemli oldugunu dusunuyorlar.
Yaşlı insanlara saygısızlık mı yapalım? Bizim kültürümüzde yok, olmaz da.
İnşallah Şenol Güneş gelir bu arada, kariyerinde 3 lig şampiyonluğu + dolu başarısı var.
Yorum
-
İlk olarak Bushido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamin niyetinin iyi olduguna inanan varmi ? Takimin basarisi icin emek harcadigina kotu oyundan kotu sonuclardan rahatsiz olduguna inanan varmi ? Ciddi ciddi soruyorum bunu. Su herif bu camianin adami degil, buna sabredildigi kadar kimseye sabredilmedi. 38 sene sonra sampiyon olan takimin klübesindeydi diye mi bu kadar kredisi mevcut. Ya kimdir bu herif kim ?
11 sene sonra.
Yorum
-
O yorumcuların çoğu (Televizyon ve radyolardakiler), iki gün öncesine kadar büyük resmi görüp hayal satıyordu. Günaydın...İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşim gücüm yok oturdum ne kadar yorumcu varsa onları dinliyor izliyorum. Herkesin dediği ortak şey Trabzonsporun ne oynadığını ne oynamak istediğini ne yaptığını anlamadık. Koca camia oturdu Avcı ne yapmaya çalışıyor acaba diye birbirine soruyor
Düştüğümüz hale bakınAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum