Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdullah Avcı İstifa!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

2018-19'da başlayan süreçte bir lig şampiyonluğu, iki Süper Kupa ve bir Türkiye Kupası almıştık.

2022-23 ve 2023-24'te ise, o dört yılda inşa edilen yapıyı kendi elimizle yıktık. Yani ilmek ilmek ördüğümüz, sonucunda zafere gittiğimiz yolu yıktık. Ne malî disiplin kaldı, ne gelecek umudu...

Trabzonspor, 2022'de büyük fırsat tepti. Şampiyonluk ardından;

* Ne yazık ki Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılamamak,
    * Stadyum ve forma sponsorluklarını bulamamak,
    * Oyuncu satışı yapamamak gibi fırsatları kaçırdı.

Aksine Bartra, Maxi, Bardhi gibi transferler yapıldı. Açık büyüdü. Ağaoğlu ayrıldı. Köstebekler çıktı. Avcı'nın "Ne yapsam düzelmiyor" dediği bir tabloyla karşı karşıya kaldık. O tablo, Avcı'nın eseriydi. Bugün ise otuz beş puan fark yenilerek kazanılan üçüncülüğü, zafer olarak ilân ediyoruz. "Trabzonspor sekiz maçın dördünü kaybetmez" diye kendisinden önceki hocaya laf sokan Avcı, arka arkaya dört maç kaybedince suçlu taraftar oldu. Mağlubiyetlerini "Trabzonspor'un tarihinde böyle sonuçlar var" diyerek normalleştirdi.

Eğer 2022'de yapamadığımız restrorasyon bu yaz da yapamazsak geçmiş olsun. İşe hocayla başlamak gerek. Üstteki kibirli yaklaşımı hak etmiyoruz. Trabzonspor zaten şampiyonluklar yaşamış büyük bir camiaydı. Sayemizde kariyerine kupalar katmış bir egoiste mahkum değildir. Bu ilişki tutsaklığa ve çaresizliğe dönüşmemeli.

Aslında başkanın da gitmesi lazım. Ancak mevcut tüzükle zor.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 07:29.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      https://x.com/Marco6121/status/1793731145504591998

bunu tribünlerde duymayacaksak bi anlamı yok
      37 bin kisiden tek bir avci istifa yada yonetim istifa sesi cikmadiysa mac sonunda aylardir oynanan su rezil kepaze kisiliksiz karaktersiz futbolumsu sey ve alinan rezil sonuclar sonrasi ustelik bu camia bitmis demektir..trabzondaki gruplar medya zaten satin alinmis biliyoruz da istanbuda ki taraftarda heralde aliatirildi artik ezilmeye ve bunu sineye cekmeye baska aciklmasi yok.avci iatedigi ortami buldu klubu akbil gibi yonetiyor milyonlarca taraftari olan bu klup boyle birseye nasil izin verir anlamak zor..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

adam 2 senedir yurt içi ve yurt dışında koca camiayı şehir şehir gezdirip rezil ediyor. dünya futbol tarihine geçer bu olay.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Wakayeme ile şampiyon olmuştur kendisinin futbolcu geliştirme ile alakası yoktur yollar ayrılmalı

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Annesi ile bu adami basip sucu annesinde arayacak br grup taraftar mevcuttur

Yorum

Sahada ısıran bir takım izletiyor desen , yok . ( Şampiyon olduğumuz sene de dahil )

Oyuncu parlatıp para kazandırıyor desen , yok.

Takıma oyuncu yetiştiriyor desen , yok .

Aldırdığı +30 ve işe yaramaz topçularla borcu 3 4 kat katladı desen var.

Maçlar sonrası verdiği demeçler dahi aynı olan adamdan , beklentisi olanların TRABZONSPOR'luluğundan şüphe ederim .

Yorum

Hala teknik direktör diye takımda mı duruyor?

Yorum

Gençlerbirliği maçının son saniyesinde gelen gol ile kurtulmuştu.
                  Finali kaybetmemiz ile birlikte o maçta attığımız o gol maalesef hayırsız bir sonuca bizi getirdi.

Trabzonspor ile hiçbir şekilde uyumu olmayan Avcı, şampiyonluk için kendisine edilen teşekkürleri yetersiz görüyor ise hep beraber toplanıp havaya atalım tekrar kendisini. Omuzlarda gezdirelim.

Ama bu minnet süreci bitti.
                  Geçen sene ve bu sene, yaptıkları ve yapamadıkları ile bitti.

Kurtlar Vadisi'nin iki güzel repliği vardır.

Katranı kaynattık olmadı şeker ,bundan sonra olup olacağı zifttir.

Yeniçeri ağaları kapıya dayanmış, sadrazamın kellesini istiyorlar. Bira daha vermezsen isteyecekleri kelle bellidir.

Çok zorlamamak lazım.

Yeterince rezil olduk.
                  Uzatmadan, güzellikle.

Yarın en azından güzel hatırlanıp, yüz yüze bakabilmek için...
                  Yeter...
                  En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 10:05.

Yorum

Bu başkan bu hocayla çalışmaya yeminli, maalesef göz göre göre yeni sezon yeni kadro ile yine bu adama katlanmaya mecbur kalacağız.

Korkak futbol Trabzonun Trabzonlunun futbolu olamaz. Sinir sistemimiz darmadağın ola ola gelecek sezonu takip edeceğiz sanırım.
                    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

Yollar derhal ayrılmalı. Ligde en kötü futbol oynayan takımız. Küme düşmesi haftalar önce kesinleşen İstanbulspor bizden pozitif futbol oynuyor.

Yorum

abdullah avcı & mourinho.

ikisinin ortak noktası tazminatı çok sevmeleri.

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben sadi tekelioglu ,huseyin cimsire bile raziyim bu adam o kadar futboldan soguttu beni artik saha kenarinda bile gormeye tahamul edemiyorum
                          )) Erol Bulut ve İsmail Kartal'a da razısın mı?
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Dün akşam maçtaydım çoğunuz da maçtaydınız. Abdullah Avcı'yı ne ile eleştiriyorduk biz? Trabzonspor'a yan pas yaptırıyor geri pas yaptırtıyor geriden oyun kurduruyor falan diye değil mi ama dikkat ediyor musunuz son 10-15 maçtır özellikle Onachu döndükten sonra sürekli Onachuya uzun top atıyoruz ya da sürekli topları Visça ile buluşturarak orta yaparak yine kule santraforumuzun topla buluşmasını sağlayarak gol arıyoruz bu şekilde oynamaya çalıştık kısmen de skor aldık .. Peki neden böyle bir futbolu tercih ediyor Abdullah Avcı, çünkü orta sahadaki oyuncularımızın ki bunlar Berat Umut Bardi Funtas gibi yeteneksiz oyuncularımızın ne kadar yeteneksiz olduklarını bildiği için. Demek ki neymiş Trabzonspor istediğinde pas yaparak da oynayabiliyor uzun da oynayabiliyor geriden oyun kurarak da oynayabiliyor eğer kadrosunda hızlı atak oyuncular varsa geçiş oyunu da yapabiliyor.
                            Maçı televizyondan izlemeden statta izlemenin gerçekten de ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Biz futbolcu dediğimiz kişileri gerçekten gözümüzde çok büyütüyoruz, dün akşam izlediğim Trabzonspor'un orta sahasındaki herhangi bir oyuncuyu beğenmedim şu ana kadar olimpiyat Stadı'nda izlediğim bütün maçlarda kupa kaldıran tarafım gittiğim hiçbir maçı kaybetmedim, 4 tane kupayı bizzat tanıklık etmiş birisi olarak söylüyorum ve 2000'den beri ki kadrolarımız hemen hemen size sayarak bilirim ve tarihimizde izlediğim en yeteneksiz oyuncu grubunun bulunduğu bir maç izledik ve maalesef ki maalesef Onachu ve Visça olmasa topu ileride taşıyabilecek top yapabilecek bindirme yapabilecek bir tane oyuncumuz yoktu.

Bu durumu sorumlusu olarak hepiniz hep ağızdan başlık açarak Avcıyı eleştiriyorsunuz Avcıyı elbette ben de eleştiriyorum, lakin Avcı, elindeki oyuncuların yeteneklerinin ne kadar kısıtlı olduğunu bilerek ona göre bir oyun oynattı başardı ve başaramadı son dakikada dünya yıldızı güya dünya yıldızı Pepe denilen y.... o anlamsız topa vuruşu olmasaydı belki kupayı da kazanacaktık, kupayı kazanmak da çok önemli değil , kötü oynayarak da kupa kazanabilirsin kötü oynayarak da ligi üçüncü bitirebilirsin bu bizim takımın defolarımızı elbette ki örtmüyor ve örtmeyecek de

Avcı düşmanları hep birazdan istifa etsin diye başlık açmışlar ama bakıyorum ve görüyorum ki bazı arkadaşlar O gitsin Sadi Tekelioğlu gelsin diye de meseleyi hasım sahipliği meselesine kadar devşirmiş dolayısıyla bu adamların derdi Trabzonspor değil bu adamların derdi sadece Abdullah Avcı

Kabul edin veya etmeyin Türkiye liginin en iyi yerli hocası bizde daha iyisi varsa buyurun getirin kimsede itiraz etmez Abdullah Avcı gönderilirse yerine bir başkası gelse de ben itiraz etmem ama bir takım grupların lobiliğini yaparak meseleyi sadece Abdullah Avcı ekseninde tartışıp Trabzonspor'un geleceğini bloke altına almak hiç kimseye fayda getirmez

Abdullah Avcı ,Trabzonspor'un hocasıdır görünen o ki gelecek yılda Trabzonspor'un hocası olmaya devam edecek gelecek yıl başarısız olursa hiç fark etmez 5 haftada da gönderebilirsin ama kulüp şu anda bir yapılanma içerisinde girmiş ve Trabzonspor Abdullah Avcı ile transferlerinin de büyük çoğunluğu tamamlayarak yeni bir sezona başlıyor şu anda şu platformda ve konu bu durumdayken böyle bir başlık açarak Abdullah Avcı'yı istifaya çağırmak Trabzonspor'la övünmek değil Trabzonspor'la eğleniyorsunuz sonuçta çıkartır..

Son Söz

Samimi eleştirilere katılıyor ve değerli buluyorum ama sırf kalitesizliği Hocaya bağlayanları da kınıyorum. Top kapmasını bilmeyen, adam geçmesini bilmeyen, top tutmasını bilmeyen oyuncuya laf etmeyip, sanki onlar çok da iyilermiş gibi algı yapıp, kabahati Hocaya bağlayanların niyetlerinin lobicilikten öte olmadığını düşünüyorum

Gelecek sene eğer orta sahamız ve stoper hattımız mevcut oyuncular ile kalacak ise sizden evvel AVCI SİKTİR GİT diye ben bağıracağım. Benim için asıl olan Trabzonspor'dur ve dün akşamKalabalığımız karşısında tepki veremeyen ve son 10 maçtır seyircisiz oynamamıza rağmen 50 bin kişi taraftarı karşısında bile extra bir oyun oynayamayan tüm oyuncular benim baş düşmanımdır. Bu ruhu içinde hissedemeyen oyuncu siktirolup gidecek..
                            En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 20:58.
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Başkan kesinlikle kovmayacak maalesef.

Yorum

Muharrem ersun icin sehir yansa göndermem diyordu bunlar da ayni bok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim