Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdullah Avcı İstifa!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yönetim ve Abdullah Avcı, istifa etmeli.

Klübün kimseye tazminat verecek durumu olduğunu sanmıyorum.

Daha fazla zarar vermeden veda etsinler.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Ozan Yılmaz
      Keşke şu anketi isimler görülen şekilde yapsaydın da "Avcı babam" tayfası sıralı tam listeyi görseydik
      çekince olmasın diye kapalı
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

bunu tribünlerde duymayacaksak bi anlamı yok

Yorum

İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @Ozan Yılmaz

Keşke şu anketi isimler görülen şekilde yapsaydın da "Avcı babam" tayfası sıralı tam listeyi görseydik
          Lazibere başta olmak üzere Transfer Dosyasından son sayfadan 2-3 sayfa geriye git benimle en çok kim sert tartışmışsa Abcıyı savunmak adına onlar kaldın oyu verenler.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Bir an önce defolup gidersin de o günleri görüşürüz inşallah hoca demeye bin şahit utanmaz herif.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

Agücü maçında tribünleri merak ediyorum gerçekten, dolu olmazda yani gerçekten takımı seven varsa istifaya çağırır
              En son pablosantos tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 00:42.

Yorum

Bu camia neden bu kadar geç reaksiyon gösteriyor...

Trabzonspor taraftarı tezcanlı, sabırsız diye diye yıllarca uyuttular taraftarı. Başarısızlıkta ısrarı "istikrar" diye yutturdular, bir güzel de alıcısı çıktı bu sloganların, tepkisini doğru ifade edemeyenlerin cezasını doğru tepki vermeyi bilen taraftar kendine çektirmemeli, beceremeyen tepki göstermesin ama bu camia bu kadar tepkisiz kalamaz, kendine saygısızlık değil de nedir bu ?
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Agücü maçında tribünleri merak ediyorum gerçekten, dolu olmazda yani gerçekten takımı seven varsa istifaya çağırır
                  cezalı tribünler boş
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Fatih Tekke ya da Çağdaş Atan ile yola devam etmenin tam fırsatıdır. Avcı mevcut yapı ve anlayış ile başarı kazanamaz. Trabzonspor akbil gibi 30+ veteran yetenekleri takıma getiremez. Bu yüzden kalmamalı.

Yorum

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cezalı tribünler boş
                      doğru unuttuk onu kahreden bi haber artık dışardan belki taraftar sesini duyurmaya çalışır

Yorum

Kupa töreninde kameralara gülerek beni kovun demiş ama anlayabilene.
                        gönder gitsin, düşünme bile.

seneye Avrupa kupası var, işi bilen bir hocayla birşeyler çıkar oradan.
                        aa ile hem avrupa hem lige kasım ayında veda ederiz, +30 milyon Euro borçta cabası olur.

Yorum

İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stada giden paralı askerlerde mi? Hiç sanmıyorum...

Şota'nın anılarında anlattıgı gibi, ilk yarısı 4-0 biten ikinci yarısı 4-3 biten ama kazandıgımız fenerbahce maçında o stadı futbolcuların başına yıkan taraftar profilinden buralara evrildik.

Yorum

Yüzsüz vasıfsız.
                            Özkan SÜMER

Yorum

Öyle veya böyle şampiyonluk getirdi. Süper kupayı kazandı. Bu yıl 3.lük fena değil. Ama artık bu kulüpte misyonunu tamamladı. Oynattığı futbola dayanamıyorum. Bugünkü maçta hataları çoktu.

Yorum

Aylardır gtümü yırtıyordum, maçları bile Maçkolik'ten takip ettim.Bu gece Çöptaş'a yenilmesi beni bile şaşırttı, bi zahmet gönderilsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim