Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdullah Avcı İstifa!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kargalara kupa hediye ederek bitirdi
    Uefadan elenerek başlayacak
    Ne olmalı başka
    Olmuyor
    İkiniz de gitmelisiniz
    Avcı istifa etmemeli
    aralıkta beraber gidecekler
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bu sezon da dibi görene kadar başımızdalar.
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Avcı istifa
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• sikinti yok 3 gün izin sonra antremanda yan pas geri pasa devam.

ISTIFA avci

Yorum

• bi b*k bilmiyorsan, kondisyon calisdir, pres calisdir takimi geride beklet topu rakipe ver ve kontraya oyna.

biktik sürekli yan pas geri pas, kimse kosmiyor, herkes static arkada bekliyor. Pozisyonlara giremiyoruz. Dün kaleye 2 sutumuz vardi.

Yorum

• Hiç gelmeseydin keşke rezil oyun üstadı
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hala geç değil , hala geç değil. Tribünü , camiayı toparlamak , yapılan mali anlamdaki iyi işleri ve transferdeki çabaları sıfırlamamak için..

Bir yanlış bütün doğruları götürmesin.
                TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Ben çok yazdım, Trabzonspor un KİMLİĞE İHTİYAC VAR

Kişiliksiz İstanbu pisliğini sindirebilen;

Sergen
                  Okan
                  Nuri vb asla olmaz dedim.

Avcı da bu listeden biri, çok daha teknik tarafı az bile olsa TRABZONSPOR AŞIĞI hocalar olur;

Ünal
                  Tekke

Şenol(herşeye rağmen son şans)

PROJE OLMALI, içinde altyapı-3 yıllık planlama-düzgün transfer olan, Avcı nın umurunda değil, 3 senede TEK BİR GENÇ KAZANMADI TEK BİR YABANCI PARLATMADI
                  Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Uefa ' dan elendik sayılır . Bu turu şansla geçsek dahi , bu oyun sistemi ile bir sonraki tur kesin eleneceğiz .

Konferans ligine de erkenden veda etmek istemiyorsak , bir an önce ilgili zata teşekkür edilip gönderilmesi gerekmektedir.

Trabzonspor kulübünün içerisinde bulunduğu çürümüşlük , mali durum , futbolcuların motivasyonu gibi durumları kurtarabilmek için 1 senesini daha çöpe atmasına gerek yoktur .

Görünen köy kılavuz istemez .

Takımın başında 3 ayrı sezon bulunmuş ve ne futbolunda , ne futbolcularında bir tık gelişim kaydetmemiş biri ile devam etmek bile bile ladestir .

Aynı şeyleri tekrar edip , farklı sonuçlar bekleyen kişiler ahmaktır .

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben çok yazdım, Trabzonspor un KİMLİĞE İHTİYAC VAR

Kişiliksiz İstanbu pisliğini sindirebilen;

Sergen
                      Okan
                      Nuri vb asla olmaz dedim.

Avcı da bu listeden biri, çok daha teknik tarafı az bile olsa TRABZONSPOR AŞIĞI hocalar olur;

Ünal
                      Tekke

Şenol(herşeye rağmen son şans)

PROJE OLMALI, içinde altyapı-3 yıllık planlama-düzgün transfer olan, Avcı nın umurunda değil, 3 senede TEK BİR GENÇ KAZANMADI TEK BİR YABANCI PARLATMADI
                      ÜK, İyi Parti Konya Milletvekili oldu.
                      ŞG gitsin BJK için canını versin.

Tek çare TEKKE
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bu adam yüzünden millet futboldan soğudu. Vallahi başkasını bırak ben bile elime telefonu aldım sosyal medya da takıldım.

Çünkü heyecan yok, baskı yok. Yenilirsin amenna, ama deli gibi pres yaparsın Taraftarı arkana alırsın. Yok abi Yok.

Sonra taraftar niye stada gelmiyor. Gelip ne yapsın abi, adam Tonya dan Arsin den maça gelecek, maddi olarak kendini zorlayacak
                        sonra ruhsuz adamları izleyecek.
                        Şimdi daha ilk maçlar nedir bu eleştiri diyenlere....

Son sezonu da gördük, bu adam kaldığı müddetçe bu böyle gider. Silik Futbol yan pas geri pas.
                        fosss!!!!
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İstifa da bir hizmettir.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• En kısa sürede büyük başka Ağaoğlu gelmeli, satın alınan taraftar gruplarıyla bastıramazsın milyonlarca taraftarı.

Yorum

• Kimsenin şampiyonluk beklediği yok algı yapıyor avcının trolleri.

Herkes diyor ki: "alenen hata yapıyor bu avcı denen hoca." Bu kadar basit amatörce hatalar yaparken de müsaade edin de millet eleştirsin.

Tekrar ediyorum çok bişey istemiyoruz sadece "bu kadar başarısız bir hoca istemiyoruz."
                              "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• defol git artik biktik senden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim