TSL 3. Hafta | Trabzonspor 5-1 Çaykur Rizespor | 26.08.2007

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ender Kotbaş
    • 28.06.2004
    • 36
    • Rize

İlk olarak nixar tarafından gönderildi
    bizimde kültür mahallesiyle maçımız var haftasonu bmn bir organizasyon yaparsa sevinirim destğe ihtiyacımız var zaten ts nin maçlarını izliyemiyosunuz gelin destek verin
    sizin mahalle dünyanın ne tarafında kalıyor?
    ölene kadar degil öldükten sonra da..

Yorum

• emiroglu2010
      • 20.03.2006
      • 51
      • doktor
      • Samsun

ZEKİ ÇOL

Özlenen Trabzonspor bu

Yıllar sonra ilk kez Trabzonspor'u izlerken keyif aldım. Temposu, coşkusu, üretkenliği, oyun organizasyonu, yaratıcılığı, bitiriciliğiyle apayrı bir takım vardı sahada. Evet, Rizespor'un oyun stratejisi yanlıştı. Oyuncu seçimleri hatalıydı. Oynadığı futbol son derece ilkeldi. Ancak bu, Trabzonspor'un ortaya koyduğu o enfes şova gölge düşürmedi. Ceyhun nihayet Ceyhun gibi oynadı. Gökdeniz ne denli güçlü bir hücum silahı olduğunu yeniden kanıtladı. Umut bir golcünün yapması gereken her şeyi yaptı. 60 ile 75. dakikalar arasında çöken rehavet dışında, Trabzonspor her yanıyla üst düzey bir takımdı. Takır takır, şıkır şıkır. Bu Trabzonspor'a şapka çıkarırım. Ama devamını da getirmesi beklentisiyle.

29 Ağustos 2007, Çarşamba....

Bu da zaman gazetesinde çıkan zeki çol'un ts-rize maçı hakkındaki yorumu...

Yorum

• Hüseyin Çümen
        • 06.02.2005
        • 7649
        • doktor
        • İstanbul

İlk olarak emiroglu2010 tarafından gönderildi
        ZEKİ ÇOL

Özlenen Trabzonspor bu

Yıllar sonra ilk kez Trabzonspor'u izlerken keyif aldım. Temposu, coşkusu, üretkenliği, oyun organizasyonu, yaratıcılığı, bitiriciliğiyle apayrı bir takım vardı sahada. Evet, Rizespor'un oyun stratejisi yanlıştı. Oyuncu seçimleri hatalıydı. Oynadığı futbol son derece ilkeldi. Ancak bu, Trabzonspor'un ortaya koyduğu o enfes şova gölge düşürmedi. Ceyhun nihayet Ceyhun gibi oynadı. Gökdeniz ne denli güçlü bir hücum silahı olduğunu yeniden kanıtladı. Umut bir golcünün yapması gereken her şeyi yaptı. 60 ile 75. dakikalar arasında çöken rehavet dışında, Trabzonspor her yanıyla üst düzey bir takımdı. Takır takır, şıkır şıkır. Bu Trabzonspor'a şapka çıkarırım. Ama devamını da getirmesi beklentisiyle.

29 Ağustos 2007, Çarşamba....

Bu da zaman gazetesinde çıkan zeki çol'un ts-rize maçı hakkındaki yorumu...
        zeki çok çok haklı zaten çok objektif torum yapan bi isim

Yorum

• burkay53
          • 27.08.2007
          • 19
          • SOĞUTMA SİST.
          • Ankara

İlk olarak zahido tarafından gönderildi
          hangi son yillar yaa ondan onceki seneyi hatirla.. Yapmayin gozunuzu seviyim.. Islerine gelince Trabzonspor kardesimiz.. kardesliginiz batsinnn..
          Burada bir sürü insan fikir beyan ediyor ama,kimse "KARDEŞLİĞİNİZ BATSIN"filan demiyor.Gel,Bursa maçını Ankara sakarya caddesinde,Ankaragüçlülerin arasında seyret,o zaman anlarsın belki,Rize'li Trabzonspor taraftarını!

Yanlız emin ol,yanlız değilsin!Rizede de en az senin kadar "Ketum" ve düşmanca hisler besleyen 50 ila 100 kişi çıkar.

Trabzonspor taraftarı maça giderse Rizelilerin işine gelecek olan ne?Onu da anlayamadım!Yani iki şehir halkı düşmanca hislerlemi beslensin diyorsun? Öyleyse bugünden tezi yok,tüm Trabzonlu arkadaşlarımla ilişkilerimi gözden geçirip,koparıyorum!Ên az 1000 kişi vardır,zaman alacak ama...neyse!

Biz Kardeşliğimize inanan insanlarız ve kesinlikle sizden fazlayız.İnanıyorum birgün sizde o noktaya geleceksiniz.

Saygılarımla

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...