kanal1de filmin devamı diye bir program var yakında oraya konu olur kiralık hakem cemoş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bülent Demirlek..+ TFF....
Daraltma
X
-
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
-
bülent demirlek in peşini bırakmak yok! o hakemliği bırakacaksın , Trabzonspor'a öten o düdüğünü asacaksın! adalet yoksa , adaleti sağlayamadıysan adam gibi çıkıp gideceksin !Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
+ 1967İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebülent demirlek in peşini bırakmak yok! o hakemliği bırakacaksın , Trabzonspor'a öten o düdüğünü asacaksın! adalet yoksa , adaleti sağlayamadıysan adam gibi çıkıp gideceksin !

*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
sıraylaİlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kokartı bana versinler ben gerekeni yaparım bülent demirlek için he bir de düdüğü versinler

EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
adherent_1
Ne yazık ki hakem Bülent Demirlenk ve Sivasspor oyuncuları, taraftarlarımızı oldukça profosyenel bir şekilde tahrik etmeye çalışmışlar ve birkaç taraftarımız da buna alet olmuşlardır. Olaylarda, sahaya giren taraftarlardan daha ziyade Sivasspor'lu futbolcuların sert müdehalelerine ve tahriklerine göz yuman hakemin ve Sivas'lı futbolcuların rolleri vardır.
Netice itibariyle Futbol Federasyonu'nun yaşanan olayları çok iyi okuyup, Trabzonspor takımı ve Trabzon şehri üzerinde oynanmaya çalışılan iğrenç oyunları görmesi gerekmektedir. Sadece görmesi değil gereken neyse onları da süratle yapması gerekir. Mesela hakem Bülent Demirlenk'in Fenerbahçe-Galatasaray maçında, tüm olumsuzluklara rağmen maçı sonuna kadar sürdürüp bitirme çabası varken, nasıl oluyorda Trabzonspor-Sivas maçında, Trabzon valimizin ve Emniyet müdürümüzün verdiği güvencelere rağmen bu çaba gösterilmeyerek maçı "bir kalemde" tatil etme kolaylığı gösteriliyor.
Bu çifte standartın, hatta bana göre Trabzonspor düşmanlığının cezası mutlaka verilmelidir. Futbol Federasyonu göreve!...
Yorum
-
İlk olarak DrAgO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hakem bitti artık atrık daha mac alamaz sonu cem papila gibi olcak
insallah dedigin gibi olur renkdaşşş..bu hakeme duduk degil eline bir kac simit verip sokakta bagırtılmalı..gerci fenerasyonda simit fırını gıbi zaten
paray veren simidi alıyo
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
bülent efendi hakemliği bıraktığın günü iple çekiyorum, sen göz göre göre ,bile bile birilerine uşaklık yaptın,talimat aldın yoksa nerde sende o yürekkkk,ama o talimat aldığın uşaklık yaptığın kişiler yiyecek senin başını!
defol git bülent!Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
Yorum
-
KUTADGU
zannederim birilerinin pışpışlamasıyla...İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeceleri nasıl uyur sen ve senin gibiler bilmem ki..
ve
masallarıyla mışıl mışıl uyuyordur...
Her ne hikmetse
aklıma Cesur Yürek filminden bir sahne geldi..
Wallace'ı para karşılığı satan bir iskoç derebeyi mışıl mışıl uyurken...
kapı bir at tekmesiyle açılıyor ve satıcının kafası topuz darbesiyle paramparça ediliyordu...
Wallace gelde kurtar biz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum