TSL l G.Oftaşspor 0-2 Trabzonspor - 07.08.2007 / 21:45
Daraltma
X
-
oftaşı yendik alttarafı diyip saçma sapan yorumlarda bulunmayalım. tamam futbol kötüydü hepimiz kabul ediyoruz ama türkiye liginde kötü takım yok artkık unutun bunu. kesin küme düşer dedğimiz bir diğer takımda bjk ye 85.dk ya kadar kök söktürdü. bırakın artık bu basit basit lafları bunlar geride kaldı. oftaş basit takımdı 2-0 yendik hadi öyle olsun peki sivas için ne kulp bulacaksınız. adamlar bu haftada çok iyi oynarak 2-1 yendiler. bize karşıda iyi oynadılar ama biz yendik. ligdeki bütün takımlar birbirine eş değerde kimin kimi yeneceği hiç belli olmaz.VERENA (KIRANKAŞ)Yorum
-
mesaj yazan ağabeyin yaşı 37 resimdekilerde çocukları ....azıcık edep yahu?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Ya herkes herkesi yener diyolar gs bjk yenildimi yoksa ben mi yanlis biliyom fener bu hafta takim 11 ini degistirdide gene aldi maci ya sirf su sayfayi kopyalayip millete gostercen ibretlik valla koskoca trabzon lige yeni cikmis bi takimi yeniyo nerdeyse feneri yenmis gibi seviniyosunuz ne hallere dustuk yazikkkk
bu hallere dusurenler utandirsini diycem ama onlar yuz nerde varYorum
-
ziya efendi mactan sonra yine aciklama yapmis. yattara kendine bakmiyor! bu takimda sakat oyuncularin cokluguna bakin ve sorununun oyunculardan kaynaklanmadigini anlarsiniz zaten. isine gelmeyen herseyi bu sekilde cevirip yattara kendine bakmiyor demekle aslinda hocamiz bir tasla iki kus vurmus oluyor. yattarayi sevmedigi onu oynatis seklinden oyundua tuttugu dakikalrdan belli bu adamin. seni dunya yildizi yapacagim diyerek gazi veriyordu ancak artik yönetimin ve taraftarinin da destegini arkasina aldigi icin acik acik vurmaya basladi yattaraya. sezon basinda onu taraftarin önüne atti önce hem de bunu tum tkaim arkadaslarinin önünde yapti simdi de diyor ki yattara kendine bakmiyor. bu size bir yerlerden tanidik gelmiyor mu? benzer seyleri gecne yil musampa icin söylemedi mi? hazir degil konusyonu eksik kendine bakmiyor ondan cok sey bekliyorum ancak o caba göstermiyor. bunlar benzer aciklamalr degil mi? bu adam acikca iki yidlan bu yana bizim deger verdigimiz oyuncularin hepsini yedi ve televizyonda söylediklerini duyunca insan düsünüyor ki bu adamin kendi söylediklerine inanabilmesi icin gercekten psikolijik rahatsizliginin cok büyük olmasi gerekiyor. ben artik pes ediyorum ve trabzonsporlulugumu bu adam gidenedegin askiya aliyorum. beni futboldan nefret ettirdi trabzonspordan soguttu ve en önemlisi de bir insandan nefret etmeyi ögretti bana.Yorum
-
akçabaatlı kardeş ben burda feneri yenmiş gibi sevinen bi arkadaş görmedim açıkçası. ortada alınmış bir üç puan var ne yapalım yani takım kötü oynadı diye 3 puanı gerimi verelim.. 3 puan aldık hatta 6 puan alcaz inşallah yarından sora.. 2 de 2 başladık lige. herşeye kötümser olmamak lazımYa herkes herkesi yener diyolar gs bjk yenildimi yoksa ben mi yanlis biliyom fener bu hafta takim 11 ini degistirdide gene aldi maci ya sirf su sayfayi kopyalayip millete gostercen ibretlik valla koskoca trabzon lige yeni cikmis bi takimi yeniyo nerdeyse feneri yenmis gibi seviniyosunuz ne hallere dustuk yazikkkk
bu hallere dusurenler utandirsini diycem ama onlar yuz nerde varVERENA (KIRANKAŞ)Yorum
-
Kesinlikle katiliyorum. Oftas eger kadrosuna en az 2 tecrübeli isim katmazsa, kesinlikle gidecegi yer 2. ligdir.
Bizim futbolumuza gelince, bu oyuncularla simdiye kadar hic iyi oynadigimiz mac (mac icinde 5 dk.lik periyotlar haric) olmadi, bundan sonra da olmayacak. Hele ki 4-6 hafta Yattara ve Ersen`in olmadigini, Musamba`nin nasil olsa oynamayacagini düsünürsek, Allah herkese bol bol sabir versin.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!Yorum
-
çağdaş yine kendi çapında saçma bi yorum yapmışsın.Olm kim seviniyo la.herkes ateş püskürüyo.Ya herkes herkesi yener diyolar gs bjk yenildimi yoksa ben mi yanlis biliyom fener bu hafta takim 11 ini degistirdide gene aldi maci ya sirf su sayfayi kopyalayip millete gostercen ibretlik valla koskoca trabzon lige yeni cikmis bi takimi yeniyo nerdeyse feneri yenmis gibi seviniyosunuz ne hallere dustuk yazikkkk
bu hallere dusurenler utandirsini diycem ama onlar yuz nerde varÖzkan SÜMERYorum
-
Galibiyetlere sevinmeyeceksek neden futbolu takip ediyoruz, takımımızı destekliyoruz. Sadece yenildiğimiz, başarısız olduğumuz zaman protesto etmek için mi futbol izliyorsunuz. Ben her galibiyete sevinirim her mağlubiyete üzülürüm. Geçen sene bu ayardaki takımlara kaybettiğimiz puanlar yüzünden şampiyonluk potasından erkenden çıkıp bütün sezon sürünmedik mi? 7 maçlık dönemde zor maç var mıydı? Ligde 7-8 tane sağlam takım varsa geri kalanı işte bu takım gibi oynayacak. 10 takımdan alınacak 60 puan var ve bu puanların hepsine talip olmamız lazım. Zor takımlarla oynanan maçların havası zaten başka oluyor bir şekilde takım da iyi oynuyor. Mühim olan kolay takımlara puan kaybetmemek...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum