transfer yapilsa bile gelecek gibi gözükmüyo..ama transfer sart...sen derbileri bir bir kaybet sonra sampiyonluk de...küçük takimlari herkes yeniyo zaten...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer yapilmazsa sampiyonluk gelir mi?
Daraltma
X
-
sayin kulaçoglu çok güzel özetlemis arkadaslar:
"bizden daha iyi takimlarla aradaki farki kapatmanin yolu 'inanç'tir. "
onun için transfer olmadan da sampiyonluk gelir. bu "inanç" ile gelir. ama bakiyorum da inanan çok az insan var.
bunlar da bekliyor ki futbolcular inansin, sampiyon olalim..Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..
www.fikirbahcesi.net
Yorum
-
ara transferde alinacak oyuncunun takima ne kadar katkisi olur.... sampiyon olacaksak bu kadro ile olabiliriz, bence kadro yetersiz degil. zaten sezon basinda seri galibiyet alan bu takimin bu oyunculari idi hemde defansta yedekler vardi. ama yine israrla söylüyorum korkak oynamaktan vazgeçersek !!Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak cabri tarafından gönderildi
ara transferde alinacak oyuncunun takima ne kadar katkisi olur....
Uygun oyuncuyu alirsan neden katkisi olmasin?Üç sene önce ara transferde Kürsat,Markov ve Yanchev'i almasaydik......yazmiyorum devamini.
Tolga ve Volkan da geçen sene ara transferde geldi,takim ikinci oldu,sampiyonlugu kaçirdi...
Ara transferde,atiyorum,Aurelio bize gelse açik ara sampiyon olmaz miyiz mesela?...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Benüç büzügü deplasmanda daha rahat yenecegimizi zannediyorum.Zira baski yok ve deplasmanda oynarken rakip daha çok üstümüze geliyor.bu da bizim isimize geliyor.
Ama bu demek degildirki transfere gerek yok. Bi orta saha bide SOTA'M yeter bu takima. Seneye döktürsün CLdeAdalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!
Yorum
-
tranfersiz sansa ihtiyac duyabiliriz ama biz isimizi sansa birakmamaliyiz bence transfer olmali aurelliyoyu alabbilsek mükemmel olur ama ezikler vermez onu baska birini bulurlar elbet ama takima kolay adapte olacak öyle zaamam zaman diyecek biri olmamali gayri benim sabrim kalmadi sampiyonluk konusunda [img]smileys/smiley36.gif[/img]tak etti valla ama ganada firtinam ihtilalim gönüllerin 1 numarasi sampiyon benim takimim[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]61>34 MATEMATIK YALAN SÖYLEMEZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum