Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

28/07/2007 .....

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sorunumuz çok ciddi arkadaşlar....

ne yönetim adam gibi icraatlar yapıyor....

ne takımımız üstün bir futbol oynuyor....

şirketleşme yok icraat yok.. tek icraat özelleştirme para eden her şey satılıyor....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

yerin dibine girdik
      düşeceğimiz kadar düştük
      elde avuçta ne varsa hepsi kayıp gitti
      ufacık bir umudumuz vardı o da artık yok denecek kadar az
      takım iyi oynamıyor , oynayamıyor
      iki pas yapamıyor
      atak geliştiremiyor
      futbolcu sinirli bir yandan da stresli baskı hissediyor huzursuz
      yönetim desen aynı sözünü tutmuyor
      siyasetin budalası haline gelmiş
      yaptığı her işi yüzüne gözüne bulaştırıyor
      teknik direktör desen...
      ooof efkar bastı yine
      işte bizim sonumuz da bu
      rakı balık sofrası...
      Fanki tonki zonki...

Yorum

İlk olarak jacksparrow61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        konusuyorsun konusuyoruz konusuyorlar da...
        guzel konusuyorsun guzel konusuyoruz guzel konusuyorlar da...
        bu iş galati macında gordugum satılmıs taraftarlarla olmaz...
        harekete gecip kucucuk bir adım atanımızı gormedim maalesef..
        soylediklerinin hepsi cok dogru da en buyuk suclu sesini cıkarmayan TARAFTARdır...
        forumda 2satır yazı ile eleştirmekle olmuyor.. stadda 3-5 kişinin 3-5 dak. bagırmasıyla olmuyor..
        "sen ne yaptın?" diyeceksin ben de konustum durdum ,forumda yazdım durdum ,3-5 dk. bagırdım durdum ama elimden gelen budur...
        kıdemi benden buyuk olanların bir an once bir araya gelip acilen bir adım atması gerkiyor..
        yoksa sen de ben de ancak burdan boyle bıdı bıdı konusmaya devam ederiz...
        ya kimseni kafası basmıyor di mi satılmış matılmış taraftar değil onlar, kimseni günahını almayın, ben bile bu maça fazla rağbet olmaz dedim ama tribünlerin hınca hınç dolu olduğunu görünce anladım, yaz tatiline gelen gurbetçiydi yarısından fazlası hatta büyük bir çoğunulğu, adamlar tee kalkıp gelmişler memleketlerine avrupadan.... senede bir veya iki defa canlı canlı Trabzonsporu maçı izliyorlardır... gerisini söylememe gerek varmı...düşünün siz kara verin...
        TrabZonguldaklı...

Yorum

Ligi 13. bitirdiğimiz sezonu hatırlıyorsunuz. Şimdi mi yoksa o zaman mı kötü durumdaydık? Herkes diyor 4.olacaz bu senede. Bak ne güzel en kötü 4. Bu kadar karamsarlığa gerek yok.

Aralık'ta kongrede başkan ve büyük olasılıkla ZD gider. Yerine başkaları gelir. Ve inanın kongreye kadar ligde en kötü 4. durumda oluruz.

Her hezimetten sonra diyoruz sokağa çıkacak halimiz kalmadı diye. Abartıyoruz bence. Anarthosis hezimeti bundan milyon kez büyüktü. Hele hele 7-1 lik bjk maçı var ki ondan hiç bahsetmiyorum. Artık alışmamız gerekiyor böyle sonuçlara.

Bundan sonra yapmamız gereken yeni yönetim oluşana kadar takıma destek olmaktır.
          FxY

Yorum

İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            atay aktuğun ben testilerini yiyim bee ... onun da hataları olmuştu ama bu kadar da değil ... en azından adam gibi adam dı
            Bir Jun yüzünden herkes ona yüklendi (bende dahil) o kadar baski altinda olunca dogal olarak hatalar yapti. Ama hata yaptigini anlayinca adam gibi cikti taraftarin karsisina kongre karari aldik dedi

senin de dedigin gibi ADAM GIBI ADAMDI
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

bu adam gibi adamdı lafını kullanmasak korkar oldum bu laftan. işte ziyan sözde adam Atay başkanıda bu ziyanla aynı lafla değerlendirmeyelim.
              BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
              ÜLKERE HAYIR

Yorum

coolank yazılarında sonuna kadar haklı yanlız kafamın almadığı bunu yönetim nasıl düşünemiyorda bu tip önlemleri almıyorlar hayret ediyorum sanki takımı sabote eder gibiler.gerçektende küçüldük vizyonumuz misyonumuyz hiç bir şeyimiz kalmadı çok üzücü.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Bu başkan ve yönetimin Trabzona tek faydası gelecek yönetimlerin bundan daha kötü olmayacagının göstergesidir...En kötü demek bu kadar oluyor bunu da ögrendik ...şimdi koşa koşa 3 4 adam alırlar % 100...

ama ruh hastasını kovmazsan ne işe yarar ....ama onu lig başladıktan sonra kovacak kiiiiiiiiiii önüne gene bir avans alsın ...

ilk geldiği günden beri diyorum bu ruh hastası gitmeden bize gün yüzü yokkkkkkkkkkk...ilk geldiği gün muhalefet ettim bugün allaha çok şükür ki çok arkadaş ruh hastası olarak kabul etmeye başladı ...

bir laf vardır meşhur ...... MAL KENDİNİ BELLİ EDER ...

Yorum

bunlar avni akerin wc sini dahi yapamazlar ....allahtan stadı yıkmıyorlar yoksa açıkta kalmıştık ... allahını severseniz bu yapılmaya çalışan iş de ne var :?????????? siz başkanın 1 lira katkı yapacagını mı sanıyorsunuz ... yapmasın zaten bence gerek de yok .. anlamı da yok ...adam daha transfer için elini cebine atmıyor akrepler ısırıyor ....

stad olayını ise kim gelirse gelsin yapar artık hiç heyecan yapmayın ... konjoktur artık öle oluştu ... finansman da bulunur yabancı yatırımcı da yerli yatırımcı da ...

elalemin başkanı takıma 40 50 milyon dolar digeri 60 70 milyon teminat verir digeri belki 80 90 milyon harcamış ... bu ancak car car car car başka bir numara yok ...cek cak cek cak ....cebinden para vermişmiş ya bıraksınlar bu işleri ...1 lira vermedi trabzona ....EKSTRA olarak ... o marcelinho sakızını kimse anlatmasın onu güya söz verdi ...oralarda karışık ya neyse ....

tek yaptıgı iş benzin istasyonudur başka hiç bir bombası yoktur .. sıfır bir başkan ...

Yorum

İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya kimseni kafası basmıyor di mi satılmış matılmış taraftar değil onlar, kimseni günahını almayın, ben bile bu maça fazla rağbet olmaz dedim ama tribünlerin hınca hınç dolu olduğunu görünce anladım, yaz tatiline gelen gurbetçiydi yarısından fazlası hatta büyük bir çoğunulğu, adamlar tee kalkıp gelmişler memleketlerine avrupadan.... senede bir veya iki defa canlı canlı Trabzonsporu maçı izliyorlardır... gerisini söylememe gerek varmı...düşünün siz kara verin...

satılmıs taraftardan kastım o degildi...
                      benim satılmıs dediklerim maclara para vermeden girenler..
                      başkandan bizzat maaş gibi para alanlar....
                      sitfia seslei yukselmeye baslayınca taraftarı susturmaya calısannn satılmıs taraftarlardır.!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                      Yükleniyor...
                      X