Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aralık Ayındaki Kongrede Adaylardan Ne Gibi Projeler Bekliyoruz??

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Klubu siyasi emellerine alet etmesin.
    "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• - atay aktuğ gibi bir başkan
      - sistemli ve disiplinli bir teknik direktör
      - birbiriyle uyumlu bir yönetim kurulu
      - Trabzon aşkını benimsemiş sahada ölümüne oynayan futbolcu
      - bedava bilet almayan taraftar
      Bunlar gerçekleşsin ben her ay tansiyon hapına verdiğim 15 ytl yi ve maaşımın %10 u TS için açılacak bir banka hesabına yatıracağım ve benim gibi düşünen bir çok insan var. bunu tüm türkiyeye hatta avrupaya yayabilirsek büyük bir gelir olur onunla istediği projeyi gerçekleştirsinler. Bu takımı hepberaber kalkındırmalıyız.
      düzceli fanatikler

İnadına 7 İnadına TRABZONSPOR

Yorum

• trabzonspor 10 yıl geri gitmiştir. trazonsporun alt yapı sorunu ekonomi sorunu yönetilme sorunu vardır. ben gelen başkan adayından ve yönetiminden şampiyonluk yada yıldız futbolcu istemiyorum.

ilk başta ruhsuz oyuncuları kovacak. yerlerine bu takımda bedava bile oynamaya razı topçular getirecek. mesela ali güzeldal mesela akçaabatta ziya mesela abdurrahman yurtdışndan da şimek gibi ruhuyla oynayan ucuz adamları getirecek.

teknik direktörlerde trabzonsporu ruhunu futbol oynama ruhunu ortaya koyacak hırslı bi adam olacak mesela hamiler abdullahlar gibi.

sonra 2 sene trabzonspor ekonımisini düzeltmeye uğraşacaklar. sadece futbolcu alıp satmayla değil. benzin istasyonu gibi projeler üretip bu klube kazanç sağlayacaklar. günü değil geleceği kurtaracaklar. bu sırada sadece trabzonda değil bölgede ve yurt dışında yetişecek alt yapılar oluşturulacak. 5 senede 1 futbolcu verecek şekilde.

sonra yavaş yavaş iskelet kadro oturacak. yenilecez belki ama biz taraftarda ruhuyla oynayan futbolcuları herzaman destekliyecez.
        sonra ekonomi düzeldikçe
        eksik yerlere senede en fazla 2 tane kaliteli transfer yapılacak.

bu takım 10 sene geride kimse 1 senede şampiyon yapamaz düzeltemez. bana bu yalanı sölecek herkesi yuhlarım. uzun düzenli projelerle trabzonsporu sadece türkiyenin değil dünya takımı yapacaz.
        ben utanıyorum yaa trabzonspor adı şuan kayseride bursada olsa şampiyon olmuşlardı.

ha bu dediklerimi kimler yapabilir. hacıosmanoğlu gibiler asla. birçok trabzonspor sevdalısının bir araya gelip tek liste olması lazım.
        "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Burada olusturlan beyin firtinasi, bir kez daha dikkatlerinize sunuyorum.
          Liverpool'u yenerken de, Adanademirspor'a yenilirken de Trabzonsporluyduk.

Trabzonsporumuz namusumuz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
          Yükleniyor...
          X