bu yönetim dahil kimse elle tutulur bir iş yapmamış... hatta iyi şeyler bile bozulmuş.... örneğin altyapı.... stad mı olur,başka birşey mi olur bilmem ama kulübü artık paralı başkanlardan kurtarcak projeler gerekli..... dengeli bir bütçeye kavuşursak ve altyapımıza gereken önem verilirse herşey yoluna girer....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aralık Ayındaki Kongrede Adaylardan Ne Gibi Projeler Bekliyoruz??
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bizde seçimler ve kampanyaları,mevcudun başarısızlığı üzerine kurulduğu için,
Mevcuttan bir an evvel kurtulma sevdasına dönüşür eylemlerimiz,tercihlerimiz.
Bu hep böyle oldu.
Aman bu bir gitsinde..
Kim gelirse gelsin.!
Şimdi bu durumda da yeni adayların projeyede çok ihtiyacı olmayacak gibi gözüküyor..
Ama son yaşananlara bakılırsa bir benzinlik bir stad kazması vurulması oya dönüşebilir..
Camia sıradışı bir aday çıkarırmı?
Hiç sanmıyorum.
Hayal kırıklığı da beklentilerim arasında.
Olcay
Yorum
-
nedir sorun?İlk olarak cemil topçu tarafından gönderildiBir türlü görülemeyen şudur ki; kulübümüzün 5 kuruş paraya ihtiyacı yoktur.
Çıkış noktasını doğru tespit edebilmek için ilk bilmemiz gereken şudur; TRABZONSPOR KULÜBÜ MADDİ SORUNU OLAN BİR KULÜP DEĞİLDİR.
Yorum
-
cemil topçu
Bizim asıl ve tek sorunumuz asalaklar.İlk olarak sello61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenedir sorun?
Kulübün üzerine ve etrafına çöreklenen asalaklar.
Yeni Şenollar, Necatiler, Turgaylar, Ali Kemaller, Necmilerin çıkabilmesi için asalakların temizlenmesi lazım.
Yoksa seçmelerde senin yeğenin benim dayıoğlum seçilir, futboldan başka her türlü işle ilgilenilir ( tv kanalı kurma, istanbulda bilmemne yapma, yeni stad yapma) , geleceğimiz böyle kararır.
Yorum
-
yeni yönetim kesinlikle takimin basina avrupali cok iyi bir menejer getirmeli. baskan ve yöneticiler kesinlikle takima karismamali. tek yetkili olmali.tipki avrupadaki gibi. yönetim sadece denetleyici olmali. önerim sudurki braems urbain den bu konuda yardim istenebilir.eski leverkusenin meneceri Calmund olabilir.seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
emre kardeşim donatmış masayı...İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1)Şampiyonluk için doğru adımlar atılmalı
2)Takıma sürekli bi gelir kaynağı sağlanmalı
3)Alt yapının canlandırılmalı bunun için tüm Türkiyede ve yakın yabancı ülkelerde araştırma yapılmalı.
4)Stad projesi gerçekleştirilmeli
5)TS Clublar genişletilmeli ve profosyonel tasarımcılarla çalışılmalı
6) kafası calısan hücum atak oynatan saglam bir hocaBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
Aynen devam.İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde seçimler ve kampanyaları,mevcudun başarısızlığı üzerine kurulduğu için,
Mevcuttan bir an evvel kurtulma sevdasına dönüşür eylemlerimiz,tercihlerimiz.
Bu hep böyle oldu.
Aman bu bir gitsinde..
Kim gelirse gelsin.!
Şimdi bu durumda da yeni adayların projeyede çok ihtiyacı olmayacak gibi gözüküyor..
Ama son yaşananlara bakılırsa bir benzinlik bir stad kazması vurulması oya dönüşebilir..
Camia sıradışı bir aday çıkarırmı?
Hiç sanmıyorum.
Hayal kırıklığı da beklentilerim arasında.
Olcay
Yorum
-
oncelikle kulubu siyasetten uzak tutması atay baskan gıbı herkes tarıfından taktır edılmesı gunluk karalar vermeden uzun vadelı adımlar atması ts bugune kadar nası basarılı oldugu ıyı anlaması klube kalıcı gelır saglamak adına samimi adımlar atması ve ılk ıs olarak zıya yı kovması
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum