Resmi sitede takim hakkinda bilgiler veriliyor takim sunu yapmis bunu yapmis yarin suraya gidecek falan filan. Yönetim kendi yaptigi isler hakkinda bizi birazda olsa bilgilendirmeli bence. Ne bileyim "Stad icin su firmayla görüstük" yada "Su Futbolcumuza falanca takimdan resmi teklif geldi" gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aralık Ayındaki Kongrede Adaylardan Ne Gibi Projeler Bekliyoruz??
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu yazilanlarin hepsi nekadar güzel proje olursa olsun, sadece saha sonuclarinin durumuna göre netlesme ihtimalleri vardir... kötü giden futbol ve saha sonuclari hepsine engeldir... basarili bir takim olacakki, yönetim takimin durumunu düsünmek yerine projeler üretmeyi düsünsün.... ama suanki durumda herkes takimin oynadigi kötü futbolu düsündügünden eminim...
Yorum
-
M.A.Yilmaz demede kimi dersen de M.A.Yilmaz zaten kaldi kalacaga kadar..İlk olarak İ.safer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan. veya başkanlar.trabzonsporumuzun şampiyonluk umudunu yerine getirebilecek sadece iki başkan var. biri efsane M.Ali Yılmaz diğeri Ahmet Ağaoğlu. bu iş albayrakla sümerle olmaz....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
öncelikli hedef bu takımı saldırasıya top oynatacak bir hoca. yabancı hoca yoksa bunun için bulamıyolarsalar ozaman ersun yanalı yada abdullah avcıyı getirsinler. türk olarak başka alternatif yok.
2.olarak elimizde bulunan gereksiz oyuncuları (ömerrıza,hasan,tolga seyhan,ergin,adnan,jun,musampa,jefferson) elden çıkartmak..sonra çok değil sadece yapılacak 3 transfer ile 2.yarı şampiyonluğa oynayan bir trabzonspor seyredebiliriz. stad projesi için acele yok. skor ve futbol olarak göze hoş gelen bir takımı kurabilen bir başkan stad için bol bol kredi kazanacaktır. 1-2 sene daha bekleyebiliriz.VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 türlü olmasi lazim hem saha ici hemde saha disi ama vaadler verirken nasil yapilacagini söylemeleri lazim yani stad yapicam derse ozaman nasil yapacak...
1-SAHA sonuclari icin futbolcu transferi ban göre $ampiyonluk icin 5 futbolcu...
2-Iyi bi t.direktör TS hucum oynatacak...
3-stad projesi mutlaka olmali akyazi projesi iyi ama stad iyi degil ayni proje olabilir...
4-SCOUT hem karadeniz ayri hemde türkiye icin ayri bunu TS eski futbolculari yapabilir...yurt disi icin de lazim hem gencleri hemde yabanci transferi icin...
5-gelir elde edilecek projeler...
6-TV konusanlari susturmak yani yayina baglanmak TS kücük takim felan diyorlar zoruma gidiyor...
7-TS haklari adam gibi koruyacak ve yöneticilerde yönetici olduklarini unutmicak...
8-alt yapi önemi TS alt yapisi müthis olmali messiler cikmali o kalite var...
daha cok ama aklima gelenler......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
valla ben ahmet ağaoğlu aday olduğunda çok sevinmiştim ama adamı nasıl yaptılarsa caydırdılar..şu durumda tekrar aday olmasını çok isterim o olmazsa şu takımı korkak oynatmıycak 90 dk hücum 90 dk pres yapcak bi td gelmesi lazım onu getircek bir başkan gelmeli takımın başına..ben takımda 3 tane önlibero oynatan adamı ne yapayım aha görüyoz işte ne halde takım..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum