Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aralık Ayındaki Kongrede Adaylardan Ne Gibi Projeler Bekliyoruz??

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mumkunse stat sozu vermesin, yildiz futbolcu alacagimda demesin...birde ziyayi kovacagim desin yeter..
    BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

alt yapıya ağırlık vermek eski futbolculara trabzonsporda görev paylaşımı aklı başında bir hoca gökdeniz yattara dışında takımda köklü revizyon gürcistan ukrayna rusya ülkelerinden yabancı futbolcu tercihi bunları kafasında tasarlayan bir başkan modeli he hangisi var hiçbiri.........

Yorum

he birde kırkayak hacıosmanoğlu nuriyi ve çoban ziyayı takımdan uzak tutma projesi istiyorum soludukları her nefes zarar bu camiaya.......

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir sürü madde yazmaya gerek yok nasıl olsa gerçekleşmiyor. Kim gelirse gelsin modern bir stat yapsın yeter şimdilik.
          Hah, bende tam onu diyecektim.Trabzondaki KTÜ ne iş yapar?Trabzonspor'un bir an evvel KTÜ ile işbirliği yapıp, mimamrlık okuyan uşaklar arasında bir proje yarışması yaptırıp, en iyi projeyi seçip, stadımızı ona göre yapmalıyız.Hem bu projeyi çizdirmek için tonlarca parayı birilerine vermemiş oluruz hemde eğer para verileceksede cüzi bir miktar üniversite ve 1.gelen projeyi çizen talebeye verilmelidir...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Yalancı olmasın yeter !!!
            61>34

Yorum

Laf olsun torba dolsun diye kurumsallaşmadan, profeyonelleşmeden,uefa kriterlerinden,stadyumdan bahsedip seçimi kazanmanın yollarını arayanlara bir çift sözüm var yazılı tahattüt yani seçim kitapçıgı!!Artık yemezler çünkü biz bunları bir kez nori sayesinde yedik!!
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Öncelikle bu kongrede, aday olma süresini, adayların projeleri ile aday olmaları gerektiğini, projelerin sunumunu ve bu projelerin hangi ekiple yapılacağının belirtilmesi gibi temel anlayışın kurumsal kültürümüze yerleştirilmesi konuşulmalı ve bir süreç haritası oluşturulmalıdır.

Ancak bu olmayacaktır yine son dakikada çekilenler aday olanlar olacağı gibi ortada ne bir proje nede ekip olacaktır.Maalesef beklentilerimiz yine havada kalacak gibi gözüküyor.
                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

mallesef bu seçimlerde beklenen fırtınalar kopmayacak. bu yavaş yavaş belli olmaya başladı. bu yönetimden ayrılan hacıosmanoğlu ve hacı yıldızdan başka aday yok daha. olacak gibide görünmüyor. çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali daha hiçbiyerden duman çıkmıyor. maalesef camianın beklentilerine karşılık verecek bir yönetim yine olmayacak gibi. şöyle tüm yönetim kurulundakilerin tanınmış, otorite sahibi, sevilen ve işbilen kişiler olmasını ve bunların başında da aynı özelliklerin daha da fazlasını taşıyan bir başkan istiyorum.
                  BMN İZMİR

Yorum

1 kaleci
                    2 defans
                    2 ortasaha
                    2 forvet

Toplam 7 kaliteli futbolcunun yapilan kontratlariyla birlikte adaylardan kamuoyuna aciklanmasini istiyorum

Ayni sekilde herkesin saygisini kazanmis kendisini ispatlamis Avrupa'da dahi saygin bir yeri olan hucum yapili, takim oyunu oynattirabilen bir teknik direktorun yapilan kontratini gormek istiyorum

Acil gelir getirecek arsa yatirimlari
                    Alisveris merkezleri
                    Borsaya cozum
                    Stad yapimina hemen baslanmasi
                    Akli basinda, isinden emekli olmus, cikar gruplarinin tekelinde olmayacak, tum zamanini kulube ayiracak, ozverili Trabzonspor sevdalilarindan olusan gercek bir yonetim
                    Kurumsallasmanin hizlandirilmasi, profesyonel, isinin uzmani kadrolarin iyi secilerek is basina getirilmeleri
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

bize masal anlatmayacak... TRABZON gerçeğinin farkında olan... bunun için alt yapıya önem veren bir yapı oluşturulacak.. yabancı futbolcu olayında bölgeye ve şehre uyum sağlayabilicek adamlar bulunacak.. düzgün futbolcu izleme komitesi oluşturacak... gençlere önem veren bir td getirecek... kulübün imkanları verimli kullanacak ve gelir artırıcı projeler yapacak.. sponsorluk olayını geliştirecek... hakkımızı düzgün ve tutarlı bir şekilde savunacak... taraftarlarla yeniden birliktelik sağlayacak... kısacası efsaneyi yeniden hakettiği yere getirecek.......

Yorum

2 türlü olmasi lazim hem saha ici hemde saha disi ama vaadler verirken nasil yapilacagini söylemeleri lazim yani stad yapicam derse ozaman nasil yapacak...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

oncelıkle adam gıbı adam olmalı ezılmemmelı pasıf olmamalı atık vede gozlrınden ates sacan 1
                          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

Eger Hedefimiz Sampiyonluksa ilk önce Alt yapiya önem vermek lazim ilk is bence bu olmali.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Altyapi dedigimiz hadiseyi orgun egitimle butunlesik bir hale getirmeliyiz. Trabzonspor egitim kurumlariyla yani. Altyapi ile icice bir egitim sistemi olusturulmali, turkiyenin sporcu yukunu ceken trabzonda bu konuda da cok onemli bir adim atilmalidir. Yalnizca sportif egitim degil, belirli bir seviyede akademik egitim de verilmelidir. Altyapida takima secilen genclerimizin sehirle kopuk oldugunu goruyoruz cogu zaman. Takima girdiklerinde ben oldum tamamim havalarina girip bocaladiklari ornekler coktur. Psikolojik destekle bunun onune gecilmeli.
                              Yapilacak uzun vadeli bir plan, bu plana ve hedeflere uygun secimler, teknik yonetim ve futbolcu olarak, takimin basarisini dogrudan etkileyecegi gibi, bu uzun vadeli secime entegre sekilde altyapimizdan yetisecek futbolcularin katkisi da daha verimli olacaktir. A takim duzeni neyse genc takimlarimiz da o duzene hizmet ederek oyuncu yetistirmelidir.

Bu isi bilen, profesyonel, hirsli ve Trabzonspor bilincine haiz insanlarla bir futbolcu izleme ve degerlendirme komitesi kurulmali. Bu komite faaliyetlerini yapi olarak bize uygun bolge ve ulkelerde yogunlastirmali.

Degirmenderespor Hamlesinden sonra bir takim da Gurcistan liginden alinmali. Hickimse maliyetten sozetmesin. Bu takimda kimlerin neler yaparak ne kazandigi ortada. Takimda hic gol atamamis jun`a odenen paranin (3M avro) %10luk bir kismi ile burada alinacak takim en az 10 sene cok rahat bir sekilde finanse edilir.

Devam edecek.

Yorum

1-Tüzük Değişimi
                                2-Kimyası ve psikolojisi bozulan futbol takımını rehabilite etmek..
                                3-TS TV hemen çabucak..Başına Medya ve taraftar ilişkisini kurabilecek tecrübeli bir Trabzonsporlu..
                                4-TS Dergi parlatılmalı..
                                5-Stad projesi reelize edilmeli..
                                6-Tesislerin taşınıp taşınmiyacağı kulüpte neler olduğu iyi bir şekilde anlatılabilmesi için sağlam bir halkla ilişkiler kurulması..
                                7-Alt Yapı fonu kurulması hatırı sayılır para her sene buraya gitmeli..
                                8-Benzinlik İhalesinin iyi bir şekilde yapılması ve kulübe daha farklı gelir kaynaklarının kazandırılması..
                                9-Futbolcu takip mekanizmasının Güney Amerikadan Avrupa'ya.. Afrika'dan Uzakdoğuya kurulması..
                                10-TSClubların yaygınlaştırılması bir bakıma özelleştirilmesi ve sağlam dizaynlarla çıkarılması..
                                11-Forma sponsorumuzun değiştirilmesi..
                                12-Müzemizin daha güzel bir şekilde dizayn edilmesi..

Daha yaratıcı fikirleride başkan adaylarımızdan bekliyoruz.. Boş yere aday olmuyolar sanırım?
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X