Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aralık Ayındaki Kongrede Adaylardan Ne Gibi Projeler Bekliyoruz??

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

en önemli konulardan biri de izleme komitesi(scouting) kurulması. yalnız bu komite fosilleşmiş, Trabzonspor üzerinden kazanç sağlama haricinde bir derdi olmayan kişilerden değil, kendini yetiştirmiş en az iki dil bilen(türkçe hariç) sosyal ilişkileri güçlü, vizyon sahibi,bu işi meslek edinmiş profesyonel kişilerden oluşmalı. saydığım özelliklere sahip bu forumda dahi bir çok arkadaşımız mevcut.

transfer ayında bu komitenin raporları doğrultusunda hareket edilerek, yıl boyu izlenmiş oyuncular takıma kazandırılmalı. son dakikada menejer tavsiyeleri ile futbolcu alarak takımı futbolcu çöplüğüne çevirmemeli.
    Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

Genç yıldızlar bekliyorum mesela beyaz ördek.

Yorum

yonetimin aralıga gelmeden gitmesi lazım yoksa daha cok oyuncu gitcekkk...yattara mesale yönetim takasa sıcak bakıyomus..
        ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

bence trabzon lisesinin yanına bide kolej açmak olmaz
          zaten lise trabzonsporla özdeşleşmiş onlara karşı vefasızlık olur bu hareketimiz
          hem trabzon lisesinin adı butun eziklerinkinden daha ünlü
          tum dunya duydu ismini
          koleje gerek yok olsa bile trabzona değil istanbula olabilir

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Seçilecek tüm yöneticilerin Trabzonspor'un tarihini okuyup ezberletilmesinin

şart olmasını gerektiğini düşünüyorum.Kulüpteki her alanda profosyenel

kişilerle çalışılması gerektiğini düşünüyorum.Şimdiki alt yapının tamamen lav

edilip yeniden yapılanmaya gidilmesi gerektiğini düşünüyorum..Bunları

uygulayabilecek kimsenin adamı olmayan vasıflı yöneticiler istiyorum.

Yorum

trabzonu iiyi bilen birisini istiyoruzz...
              Altyapıya önem verecek yeni yıldızlar çıkaracak akıllı işler yapacak kulübün bütçesini arttıracak , en önemlisi bizi şampiyonluğa ulaştırabilecek bir kadro kurabilecek ve birde stadyum yapabilecek bir başkan ....?? kim acaba ?

Yorum

futbolu anlayan, özümseyen amacı futbol ve trabzonspor olan ve bu ugurda onurlu bir yönetim sergileyecek bir baskan istiyorum

Yorum

İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence trabzon lisesinin yanına bide kolej açmak olmaz
                  zaten lise trabzonsporla özdeşleşmiş onlara karşı vefasızlık olur bu hareketimiz
                  hem trabzon lisesinin adı butun eziklerinkinden daha ünlü
                  tum dunya duydu ismini
                  koleje gerek yok olsa bile trabzona değil istanbula olabilir
                  bildiğim kadarıyla Trabzon Lisesi artık Dünya Kupası maçları için kadro çıkarmaycak. böyle birşeyler vardı. artık kolej olmalı bence.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

* Gol yememek için değil, gol atmak için savaşan bir Trabzonspor

* Trabzonspor TV'nin kurulması

* Scout (Gözcü) sisteminin kurulması

* Pasif başkan, aktif (İşbilir) asbaşkan uygulamasına geçilmesi

* Trabzonspor'un manevi değerlerine saygılı bir yönetim gösterilmesi ve manevi değerlerin korunması

* Futbolcu seçimlerinde elit isimlerin alınması, prestijimizin korunmasına yardımcı olacaktır
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

* Scout (Gözcü) sisteminin kurulması
                      Çok güzel bir noktayı işaret ettin renkdaş.Ayrıca ben yeni parlayan yıldızlara acımadan para veren yönetim istiyorum.Misal Pato,Gago(artık yok),Adu,Nani (MANUTD) gibi adamlara gereken neyse verilmeli.

Yorum

ersun yanalı takımın başına kim getircem derse ona oy verecek babamşaka bir yana takımı ezdirmeyecek masaya yumruğunu vurabilen futbol bilgisi olan bir başkan olsa iyi olur
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

- Trabzonspor'un ne demek oldugunu bilen bir yönetim
                          - Adina yakisan futbolu oynayan bir takim
                          - Diger Branslara yatirim
                          - Altyapiya yatirim (Türkiye genelinde secmeler vb.)
                          - Stadyum projesinin aktif hale getirilmesi
                          - TSClub'lar tekrar acilmali.
                          - En önemlisi gerektiginde kendi menfaatlerini bir yana birakip Trabzonspor'un menfaatleri icin yumrugunu masaya vurabilen bir yönetim
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

mevcut yönetimin aday olmaması , seçilecek yeni yönetimin eski yönetimin beceriksizliklerinin hesabını sorması
                            şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

Hiç bir şey beklemiyorum hep bir şey bekledik olmadı belki bir şey istemeyince bir şeyler yaparlar..
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar yazmak için yazmayalım proje üretelim!!
                                ben birtane yazayım bari mesela Trabzonspor futbol akademisi....alt yapımızı oluşturacak tüm dünya ülkelerine futbolcu ihraç edecek şekilde ele alınıp mutlak süretle hayata geçirilmesi gereken bir proje olarak düşünüyorum!!
                                Gökhan abi Albayrak'ın stat projesinde ne ararsan var. Spor Akademisi'nden tut Kültür Merkezi'ne kadar her bir şey mevcut. Demekki ne yapıyoruz genel kurulda Albayrak'a oy atıyoruz Bu kadar basit
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X