Ziya doganin kovulma projesi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aralık Ayındaki Kongrede Adaylardan Ne Gibi Projeler Bekliyoruz??
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1. sıraya koymayana oy yokİlk olarak Emre_57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya doganin kovulma projesi...
Yorum
-
yönetimin yapacağı o kadar çok şey varki.aslında kısaca şuanki yönetimin yaptıklarını yapmamak desek yeterli olailibr ama biraz açarsak
-öncelikle trabzonsporun büyüklüğünü kaldırabilecek,trabzonspora yakışır futbolu oynatabilecek bir teknik adamla anlaşmaları gerekli.bu adamı almaları gerekli
-bu adamın oynatabileceği futbolcular almaları gerekli
-takımın çıkarlarını her platformda savunacak güçlü bir yönetim olmaları gerekli
-stadyum ve istasyon projelerini bir an evvel gerçeklerştirmeleri gerekli
-takımın şu anki forma sponsoru olan pumayla anlaşmayı fesh edip,bir an evvel en iyi teklifi veren ve takımın şanına uygun fiyatta ve kalitede formayı yapacak firmayla anlaşmaları gerekli
-saçma transferlerden bıktığımız aşikar.o zaman yönetim kurulunun yanında transferlerle ilgili bir birim kurmaları ve buraya işi bilen adamlar atamaları gerekli
-lig tv ile tekrar oturup konuşmalı,ilk maç son maç ayırt etmeden her maçımızı yayınlaması gerektiğini söylemeli,bunu anlaşmayla imzalamalı.eğer kabul görmez veya aksi bir uygulama olursa hakkını arayıp,trabzonspor tvde maçları yayınlaması gerekli.tabi trabzonspor tvyi kurmaları gerekli.
-takımın altyapısına büyük önem vermeli ve her sene en az bir altyapı oyuncusunu ilk 11de oynatacak bir teknik adamla anlaşmalı.
-takımı sadece futbolcu ihraç eden bir takım değil istediği futbolcuyu alan bir takım haline getirmeleri gerekli.
-ts clupları kapatmak yerine,türkiyede hemen hemen her ilinde açmaları ve bu mağazaların kaliteli,orjinal,taraftarların zevkine hitap eden ve mümkün olduğunca uygun fiyatlı ürünlerle rahatça kâr etmesini sağlamaları gerekli
-kısacası trabzonsporluların göğsünü gere gere trabzonsporluyum demesini ,trabzonspora ve taraftarına imrenilmesini ,büyük küçük-doğulu-batılı herkesin trabzonsporlu olmasını sağlayacak,trabzonsporun 3büyüğün yanındaki bir takım değik,4 büyükten biri olarak değil,en büyük olmasını sağlayacak bir yönetim olmalı.aradığımız yönetim aynı zamanda taraftarının sözünü de dinlemeli.unutmamalı ki bu takım taraftarının takımı.bunlara uygun projeler geliştirilebilirEn son Bartuğ13 tarafından düzenlendi; 27.07.2007, 01:29.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
benim projelerden önce bir başkandan beklentim ;
**Dışarıya Karşı Duruş..şu şekilde açmak isterim; medyaya,diğer rakiplere ve Trabzon içerisinde ki dinamiklere karşı bir duruş...Başkan Gibi Başkan,Bir Lider...
bundan sonra tabi ki öncelikle futbol alanında gerçekci ve hızlı projeler yani;
biz şöyle şöyle düşünüyoruz ama bunlar için 1-2 seneye ihtiyacımız var,yeniden doğacağız bunun temellerini atmaya geldik,biraz sabır..tarzında klişe laflardan uzak,hızlı somut projeler...Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
Öyle bir başkan istiyorum ki ;
Trabzonspor camiâsında " Mantelite " sözcüğünü yasaklasın. Bu kelimeyi zikreden kim olursa olsun tesislere girmesin.
Şaka bir yana , Camiâmız adına ve bizim adımıza hayırlı olucak birisi olsunda isimlerin pek önemi yok.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
cezam sona erdi sonunda...
evet sonunda cezam bitti.pek haklı bulmasam da katlandık ve yeniden döndüm.
neyse. yeni gelecek yönetimden elbetteki beklentiler çok olacak. herşeyden önce klübün adının kurtarılması gerekir yeni yönetim tarafından. zira trabzonspor artık ne haberlerde ne de gazetelerde önem verilen bir takım değil. bakınsana geçen yıl adamlar bizim son iki maçımızı vermeme cesaretini gösterdi ve bizim yönetim çıkıp iki laf etmedi.seyircide yedi ve oturdu koltuğuna. klüpten artık sanki küçük bir tamımmış gibi bahsedilir oldu. bunu trabzon dışındakiler daha acı bir şekilde yaşıyor. bu nedenle önceklikle trabzonsporu yüceltecek, trabzon bu ülkenin en önemli futbol klübüdür dedirtecek çalışmalar yapılmalı. basınla olan ilişkiler yeniden düzenlenmeli ve küçültücü en ufak bir habere ya da habersizliğe izin verilmemeli. ondan sonra klübün adına yakışır bir hoca transfer edilir. sonra da adam gibi bir transfer poltikası uygulanır. alacaksan alırsın. satacaksan satarsın. satmayacam diyip satarsan, almayacağım diyip alırsan yakışmaz. adam yerine konmazsın.ardından kurduğun takıma sonuna kadar sahip çıkarsın ve bu süreç içinde tesisleşmeye çalışırsın.
haa. önemli bir konuda kim ne derse desin siyaset konusudur. bugün istanbul takımlarına yapılan kıyaklar gözler önündedir. trabzonda bu ülkenin boşverilecek etkisiz kentlerinden biri değildir. yumruk masaya vurulmalı ve eşitlik sağlanmalıdır. tüm bunları yapan ya da en azından yapma yönünde iyi niyetli davranan bir yönetim olmaıdır. şimdiki yönetim maalesef iyi niyetli olduğunu gösteren hiç bir kanıt sunmadı bizlere. bu nedenle neden destek olunmuyor diye yakınmaları anlamsız...Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Yeni yönetim kim,kimler olursa olsun taraftar gruplarını birbirine düşürmemeli,taraftarına taş değilde gül atabilmeli
Tribünlerde çekirdekçi sınıfın azalabilmesi,hep tam destek taraftarının daha aktif olabilmesi için grupların birlikte uyum içinde hareket etmelerine önayak olmalı bence . Grupların fikir ayrılıklarınan birleştiirilebileceğine pek ihtimal vermiyorum.Bundan dolayı en azından AvniAker maçlarında eski taraftar ruhu geri çağrılabilsin...TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
Trabzonda Trabzonspor Kolejinin olmasını çok isterdim. Ve en önemlisi söylenen sözleri yerine getiren taraftarına güven veren Büyük Trabzonspora yakışan transferler yapan Şampiyonluğa gerçekten inanan bir yönetim istiyorum.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
1)Yeni stadyumun yapılması
2)Alt kademe takımlarının Trabzon B Trabzon A diye ayrılması ve 3.liglerde oynaması(hem kendi butçesi içnde doner bize daha az yuk olur hem işe yaramasa real mdrd barcelona ypmazdı)
3)Forma renklerinin artık kesinleşmesi ve Trabzonun artık kendiyle özdeşleşmiş bir forma çalışması(forma renklerinin ve stilnin belli olması mesela dicekler kurulduğundan beri formasını değiştirmeyen tek klüp )
4)Yurt dışında mesela Almanyada Trabzonsporların açılması ve liglerde mücadele etmesi(hem oralardada ismimiz olur,oradaki gelirlerden yararlanırız,gurbetçiler çok ii destek werir,ve oradaki ytnekli turk oyuncuları görürler)
5)Hami ye jübile=)
6)Stadın isim hakıkının satılması(çok duygusal bi iş hem maddi ham manevi
)
7)Antalyada veya Geredede Tesisler açılması(düşünsenze 3 ezik bize para verio szn tesslerde kamp yapalım diye)
valla a
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
- Öncelikli Olarak Trabzonsporu Trabzonsporluların İstediği şekilde Baskılı Atak oynatabilecek bir Hoca.
-stadyum projesi el atılmalı mevcut proje veya yeni bir proje derhal hazırlanmalı.ve laf değil somut adımlar atılmalı. artık deniz mi dolar , dağmı delinir ne olacaksa şunu yaptık bekliyoruz geçti 3 ay başbakan göz kırptı geçti 3 ay bakan selam soyledı geçti 3 ay ,gibi taraftarı oyalamak yerine adımlar hızlı bır sekılde atılmalı.
- Alt yapıya önem verilmesi.Okullar açılmalı arkadaşların dediği gibi kolej. Ve bu sadece Trabzonda değil ankara istanbul izmir gibi büyük şehirlerdede düşünülmeli.
- Ts clubara el atılmalı.İş işi bilen bu işten anlayan kişilere bırakılmalı. formnaları karton kutulardan fon yapıp tanıtan zihniyet istemiyorum.
-Yapılan anlaşmalar Trabzonsporun menfaati en üst seviyede düşünülerek yapılmalı. parasal olarak belki istanbul takımları kadar şanslı olmasakta en azından forma yapılırken renklerimizi kaybetesek.
- Çıkarları için değil sevgisinden Trabzonspora bir şeyler yapmaya çalışan bir ekip kurulmalı-Transfer Komitesi. Ve oyuncular yazın veya Transfer döneminde değil 365 gün izlenmeli. yeri geldimi daha transfer dönemi gelmeden anlaşmalar yapılmalı.
- Basınla ilişkiler düzenlenmeli.gerekirse tavır konulmalı. açıklamalar yapılırken kullanılan sözcüklere dikkat edilmeli. basında çıkan haberlere yerinde ve zamanında gerktiği ölçüde tepki verilmeli.
- Başkan ve yönetim Trabzonsporun Büyüklüğünün farkına varmalı.bursa başkanı vs gibi istanbul takımları meraklısı egolarını gelip bizde bastırmasınlar. fbnın oyuncumuza talıp olması bıze seref verır, fb buyuk,gs sole takım,bjk nın soyle taraftarı var gıbı olduk olmadık ıltıfatlar edılmemelı. dostluk kardeslık adına Trabzonsporu küçük düşürücü açıklamalar yapılmamalı.
Başkan ve yönetim gerçek Trabzonsporlu olmalı. başkan veya yönetim Trabzonsporlu olmasının kanıtı sadece aday olmadan önce maçlara gitmesi olmamalı.En son Gürkan tarafından düzenlendi; 27.07.2007, 09:19.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum