Büyük Taraftar Anketinde Trabzonspor İstatistikleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • MetehanS
    • 02.08.2011
    • 1885
    • Kocaeli

Büyük Taraftar Anketinde Trabzonspor İstatistikleri

Socios.com'un Türkiye'deki futbolseverlerin sosyo-kültürel alışkanlıkları, taraftarlık tercihleri ve dijital eğilimlerini öğrenmek üzere geçtiğimiz futbol sezonunda yaptığı geniş kapsamlı araştırma sonuçlandı.

Türkiye'nin 81 ilini kapsayan taraftarlık anketinde "Taraftar olduğunuz takım hangisi?" sorusuna verilen yanıtlar arasında Galatasaray ilk sırada yer aldı. 81 ilin 60'ında Galatasaray en çok desteklenen takım olurken, sarı-kırmızılıları 17 ildeki birincilikle Fenerbahçe takip etti.

Ankette yüzde 87,7 rekor oran ile Trabzon'da birinci olan Trabzonspor, Türkiye'de en yüksek oranda kendi şehrinde desteklenen takım oldu.

"Dört Büyükler" arasındaki eğitim durumu sıralamasında ise yüzdesel oranlar birbirine yakın olmakla birlikte Trabzonsporlu taraftarlar yüzde 43,3'lük üniversite mezunu oranıyla sıralamada birinciliğe yerleşti.

Ankete katılan taraftarlar arasında "Taraftarlık seviyenize 1-5 arası puan verseniz hangisi olurdunuz?" sorusuna yanıt verenlerin yüzde 65,6’sı 5'i işaretledi. "Dört büyükler" arasında 5 puanı en fazla işaretleyenler yüzde 70,9 oranla Trabzonsporlu taraftarlar oldu.

Socios.com'un yaptığı araştırmayla çıkarılan Türkiye'nin taraftar haritasında Galatasaray rakiplerini açık ara geçti.
    En son MetehanS tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 16:16.
    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
  • Cem Balcı
    Forum Yöneticisi
    • 16.09.2007
    • 14200
    • Mağaza yöneticisi
    • Ankara

Ankette yüzde 87,7 rekor oran ile Trabzon'da birinci olan Trabzonspor, Türkiye'de en yüksek oranda kendi şehrinde desteklenen takım oldu.

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• MetehanS
      • 02.08.2011
      • 1885
      • Kocaeli

Eğitim seviyesi ve taraftarlık seviyesinde de bir numaradayız önemli bir istatistik
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Burak Bıyıklı
        • 29.12.2007
        • 1713
        • Mühendis
        • Ankara

İlk olarak Metehans tarafından gönderildi
        Socios.com'un Türkiye'deki futbolseverlerin sosyo-kültürel alışkanlıkları, taraftarlık tercihleri ve dijital eğilimlerini öğrenmek üzere geçtiğimiz futbol sezonunda yaptığı geniş kapsamlı araştırma sonuçlandı.

Türkiye'nin 81 ilini kapsayan taraftarlık anketinde "Taraftar olduğunuz takım hangisi?" sorusuna verilen yanıtlar arasında Galatasaray ilk sırada yer aldı. 81 ilin 60'ında Galatasaray en çok desteklenen takım olurken, sarı-kırmızılıları 17 ildeki birincilikle Fenerbahçe takip etti.

"Dört Büyükler" arasındaki eğitim durumu sıralamasında ise yüzdesel oranlar birbirine yakın olmakla birlikte Trabzonsporlu taraftarlar yüzde 43,3'lük üniversite mezunu oranıyla sıralamada birinciliğe yerleşti.

Ankete katılan taraftarlar arasında "Taraftarlık seviyenize 1-5 arası puan verseniz hangisi olurdunuz?" sorusuna yanıt verenlerin yüzde 65,6’sı 5'i işaretledi. "Dört büyükler" arasında 5 puanı en fazla işaretleyenler yüzde 70,9 oranla Trabzonsporlu taraftarlar oldu.

https://www.ntvspor.net/foto-galeri/...c5348c2cc633/1
        Bence en önemli ve en doğru kısım burası. Trabzonspor taraftarının çok büyük bir çoğunluğu takımla yatıyor, kalkıyor, planını ona göre yapıp hayatını ona göre yaşıyor. Ama istanbul takımlarının "ben de fenerliyim ya" vb diyen takip etmeyen, ürün almayan, maça gitmeyen çok taraftarı var.

300 spartalı mevzusu
        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
        8.KUŞATMA

Yorum

• Doğukan Uçan
          • 11.04.2011
          • 23668
          • Güney Amerika

Yine uyduruk bir anket. 30 yaşına geldik 1 kere bile bana hangi takımlısın diyen anketçi çıkmadı.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...