böyle büyük ihaleler lla ertelenmelimi
İstasyon İhalesi Ertelendi...
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Evet hocam öyle idi ama zatı muhterem yönetimimiz ilk defa bir satışı becermedi. Bizede durumu aynen nakletmek kaldı. İstasyon İhalesi Ertelendi... Sebep, az para verdiler. Peki neden? Çünkü iş bilir, değerli yönetimimiz paranın büyük bir bölümünü, peşin istediler. Eee ticaret kafaları malumunuz...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
gel 17 Aralık gel, ayrıca ilk temennim bu yönetimin artık gitmesi ikinci olarakta şu seçim tarihinin gündeme alınarak sezon sonu bir tarihe alınmasıTrabZonguldaklı...Yorum
-
Aaaa ne kadar şaşırdım bakın hala şaşırıyorum aaaaaaaa......Töbe töbe.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Vay anasini be hic sasirmadim!!! Bu yönetim bizimle alay ediyor, yok edecekler TRABZONSPOR'u ellerinden gelse. Sivas macinda cikan olaylarin yönetim tarafindan organize edildigini düsünmeye basladim yavas yavas!! Transferden nasil kurtuluruz, nasil hedef saptiririz dediler ve bizi bu hallere düsürdüler, YÖNETIM ISTIFAAAA...
Yorum
-
Hirsizlik yaparlerken gözlerinle gördün mü? Her ne kadar yönetimin gitmesini ben de istesem bile bu, onlarin haysiyetlerine leke düsürücü cümleler yazma hakkini vermez bize.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.Yorum
-
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
************************************************** *******En son Selman tarafından düzenlendi; 17.08.2007, 20:09. Sebep: Siyaset, Bmn forumlarında yasaktır...Yorum
-
yalan söyleyen ,hemde insanların gözünün içine baka baka yalan söyleyebilen birilerinin HAYSİYET şeref onur gibi kelimelerle yanyana anılır olmasına alışılmış olmaktan daha haysiyetsiz bir tablo düşünemiyorum ....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum