Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

MHK başkanı ve yönetim kurulu istifa etti | MHK başkanlığına Sabri Çelik getirildi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MHK başkanı ve yönetim kurulu istifa etti | MHK başkanlığına Sabri Çelik getirildi

Türk futbolunda istifalar gelmeye devam ediyor. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in ardından Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu ve MHK yönetim kurulu da istifa etti.

Yine bir şeyler olmaya devam ediyor...
    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 17.04.2022, 16:29.
    ölümüne trabzon !

Tekrar Sabri Çelik'in mhk başkanı olduğunu yazanlar var.

Zaten hakemlere el cektirildikten beri aleyhimize çalmayan düdük kalmadı. Lehimize penaltı da verilmez oldu. Bu da tam olaya tüğ dikti.

Yorum

Komplo teorilerine pek inanan bir kişi olmamama rağmen sanki birisi düğmeye bastı..
      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Enteresan işler dönüyor. MHK komple istifa etmiş.

Trabzonspor’un ne kadar büyük olduğunu bu yıl yaşananlardan kolayca anlayabilirsiniz.

Şampiyonluğumuz tescil edilirken başta olmamak için kaçan kaçana
        McLas was Here

Yorum

kahpece oyunlar dönüyor çok net.

Trabzonspor'un bu şampiyonluğu hem kahpelere karşı hem de o kadar etkileyici ki yerinden oynamayan taş kalmadı.

Yorum

Ahmet Çakar, Beyaz TV ekranlarında şu ifadelerde bulundu:

"Ferhat Gündoğdu'na ses kaydı dinlettiler"

"Aldığım bilgiyi söylüyorum. Beylerbeyi Tesisleri'nde Ferhat Gündoğdu ve MHK üyeleri atamaları yaparken, telefon geliyor. Ferhat Gündoğdu'na ses kaydı dinlettiler. Bu ses senin mi? diye sordular. Yarım saat sonra Ferhat Gündoğdu istifa etti."

"Kanun gereği yayınlayamam"

"Ferhat Gündoğdu'na dinletilen tape benim elimde olsa kanun gereği yayınlayamam. Ancak bu tape yurt dışından bir sosyal medya hesabından ortaya çıkarsa Türk futbolunda depremi o zaman görün siz!"

Yorum

TFF, MHK Başkanlığı içİn Sabri Çelik'in göreve getirildiğini açıkladı.

Yorum

Is tapelere kaldiysa Uefa ne yapabilir?

Yorum

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda Merkez Hakem Kurulu'nun başkan ve üyelerini belirledi.

Sabri Çelik başkanlığında oluşturulan Merkez Hakem Kurulu şöyle:

BAŞKAN
                  SABRİ ÇELİK

ÜYELER
                  MUHİTTİN BOŞAT
                  MURAT ILGAZ
                  EROL ERSOY
                  ORHAN ERDEMİR
                  İSMET ARZUMAN
                  HİKMET ÖKSÜZOĞLU
                  İBRAHİM ÇINAR
                  DURSUN CUMALİ SUCU

Yorum

Erol Ersoy, Muhittin Boşat falan... Hagi'den sahada dayak yiyip sarı kart bile çıkaramayan tipler geldi gözüme.

Yorum

İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda Merkez Hakem Kurulu'nun başkan ve üyelerini belirledi.

Sabri Çelik başkanlığında oluşturulan Merkez Hakem Kurulu şöyle:

BAŞKAN
                      SABRİ ÇELİK

ÜYELER
                      MUHİTTİN BOŞAT
                      MURAT ILGAZ
                      EROL ERSOY
                      ORHAN ERDEMİR
                      İSMET ARZUMAN
                      HİKMET ÖKSÜZOĞLU
                      İBRAHİM ÇINAR
                      DURSUN CUMALİ SUCU
                      Eskilerin en berbat kaşar hakemleri bunlar

Muhittin, Murat, Erol, İsmet ve Orhan'ın bizi doğradığı maçlar kalmış aklımda
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erol Ersoy, Muhittin Boşat falan... Hagi'den sahada dayak yiyip sarı kart bile çıkaramayan tipler geldi gözüme.
                        Çok doğru
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

Kusasim geldi yaa
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Fbjkliler twitterda Sabri`nin Gs lehine skandal kararlarini paylasiyor. Herif Gsli de, ekibin icinde de Ist takimlarinin sevdigi hakemler var. Kalan haftalarda bizi dogramasinlar da.
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

VAR'ın uygulanmaya başlandığı 2018-19 sezonundan itibaren genel puan durumu...

Screenshot_20220419-202608_Chrome.jpg
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X