Musampa'ya Rekor Ceza !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • metehan
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 31.05.2004
    • 4301
    • Bilgisayar Müh.
    • İstanbul

Musampa'ya yapılan tek kelime ile ayıptır ! TS tarihinde, kampa geç katılmadan dolayı verilen cezaların tümünü toplasınlar bakalım ne eder? Şimdi güya bu şekilde adamı yıldırıp gitmesini sağlayacaklar. Yanlış anlamayın, Musampa'yı savunmuyorum, bir oyuncu kadroya giremiyorsa tüm suç teknik direktörün değildir, bunda mutlaka kendi payı da vardır. Ama bu ayrı bir konu, bu şekilde davranmak ayrı. TS'a bu tür davranışlar yakışmıyor.

Musampa, gökten düşmedi, bu yönetim transfer etti, hem de birkaç hamle ile. Birileri mutlaka bunun bedelini ödeyecekse, transfere onay verenler ödesin. Bu bedeli futbolcuya ve daha önemlisi TS'un itibarına kimse ödetmeye kalkmasın.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• hüseyin1975
      • 23.11.2006
      • 14513
      • Büro Elemani
      • Almanya

Dinsizin hakkindan Imansiz gelir!!!

Musampa gitmemekde diretiyor. Yatip para kazanacak deyo.
      Bu ayi atlatayim ve önümüzdeki ay 500.000 cebe indireyim havasi veriyor.

Trabzonsporun 250.000 Avroya ihtiyaci yok!
      Maksat ondan para koparmak degil!
      Maksat ondan kurtulmak!

Az bile yapiyorlar ser....
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• EmrahYalçınalp
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 29.05.2004
        • 5470
        • Akademisyen

"İdmanlarda çalışmadı, yatmaya geldi..." vb sözleri söyleyen arkadaşlar, kaç idman seyrettiniz? Açık konuşmak gerekirse ben de uzun zamandır maçları bile doğru dürüst seyretmeyi bırakmış biri olarak isman konusunda çok iddialı değilim. Ama takımda dünyanın birçok kulübünde elini kolunu sallaya sallaya oynayabilecek (zaten yakında oynayacaklar muhtemelen) adamlar da mı bu işi bilmiyor? "Çok iyi futbolcu, para için kendini harcayacak adam değil, zaten çok da parası var, Trabzonspor'u şampiyon yapar" sözleri niye söylendi? Musampa'dan yüzde mi alıyorlar? (Burda isim yazmak doğru olmaz çünkü forum hem yönetim, hem de teknik ekip tarafından gayet yakından izleniyor. Kimseye sebep olmamak lazım. Zaten Trabzon BMN'nin yarısı da konuyu gayet iyi biliyor. İsim yazılmamasını onlardan da rica ediyorum.)
        40 akıllı kuyudaki taşı çıkartamıyor... Musampa çalışmıyormuş. Fatih Tekke de her Pazartesi sakattı ama mentalite açısından hiç sorun olmuyordu.

Her neyse... Daha önce forumda bir arkadaş yazmış, "bana Ayman gibi adamlar lazım" diye. Demek ki bizim suyumuz yavaş yavaş ısınıyor, çünkü ben artık kaldıramıyorum bu "gerilla" bozması takımı. En son şu Arnavutluk takımı karşısında yapabildiğimiz pasları ilerde de yaparsak özür diler ve hem savaşan, hem de top oynayan bir takım yarattığı için de ZD'ı tebrik ederim. Ama bu Marcel ve Musampa'dan yararlanma katsayımızın "0,000000000" olduğu gerçeğini değiştirmez. Marcel'i bir kez yerinde, Musampa'yı iki hafta sahada göremedik. Şu takımda Keçeli, Celo ve birkaç maçta Gökdeniz ve Hasan solda oynayabiliyor da Musampa'ya sıra gelmiyorsa bir yerlerde bir yanlış var ve bu tek başına futbolcuda olamaz. Djkaij mıdır nedir, o oynadı bu takımda yahu...

Yorum

• vatandas61
          • 18.07.2006
          • 4931
          • Informatik
          • Almanya

dünya takimlarinda oynayabilecekse, niye menejeri bize getirdi de baska takima gitmedi bu arkadas. ajaxda oynamakla star olunmuyor arkadaslar.
          herkes musampayi korumaya aldi bakiyorumda, en son hangi macini seyrettiniz de adama yildiz diyorsunuz?

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
            • 05.11.2006
            • 17600
            • Memur
            • Belçika

İlk olarak mert_zaman_61 tarafından gönderildi
            yaw musampa kotu dıorlar adamı gecen sezon aldık adam 1 mac tamoynamadı valla
            oydaığı dklar toplamı 500 dk rezilliktir harbi
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• EmrahYalçınalp
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 29.05.2004
              • 5470
              • Akademisyen

İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi
              dünya takimlarinda oynayabilecekse, niye menejeri bize getirdi de baska takima gitmedi bu arkadas. ajaxda oynamakla star olunmuyor arkadaslar.
              herkes musampayi korumaya aldi bakiyorumda, en son hangi macini seyrettiniz de adama yildiz diyorsunuz?
              Biz de onu diyoruz işte, maçını izlemedik Maçı izlenmemiş bir adam hakkında "kötü" demek "iyi olabilir" demekten daha mı mantıklı? Takım arkadaşları "iyi" derken...

Yorum

• Erbay
                • 05.08.2004
                • 15458
                • Öğrenci
                • İstanbul

Giden paralar ne olacak?Boşu boşuna ver paraları ondan sonra transferi kapattık.Biz de yedik.Transferi sanki ihtiyaç olmadığından kapattın.Musampa ve Djokaj toplam ne kadar para verdik acaba?O paralar ile ne futbolcular alınır.
                Musampa ilk 11'de bir kere bile başlatmadı ondan sonra iyi futbol bekliyor Ziya Doğan.Atıyorum Crouch,Liverpool'a küme düşen takımdan 5 milyon pound'a yakın bir ücretle geldi.İlk 20 maçında gol atamadı.Benitez devam etti oynatmaya.Sonra goller gelmeye başladı.Biraz futbolcuyla ilgileneceksin.Musampa oynamadan nasıl iyi oynayacak ki?10 maç oynatmadı Denizli maçında bir soktu adam 5 dakikada kesildi.Sonra kırmızı kart gördü.Kimse kusura bakmasın ama Musampa'dan iyisi Trabzon'a gelmez.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Mehmet Fırat
                  • 07.11.2006
                  • 8424
                  • Öğrenci
                  • İstanbul

musampanın cezaya itiraz edip de bizden tazminat alma gibi bir şansı var mı??

Yorum

• Kasım Hilal

Vallahi haketmiş diyeceğim ama emin değilim!
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Özkan Erdem
                      • 28.06.2004
                      • 3908
                      • Yük. Mühendis
                      • İstanbul

Olaylara Musampa'nın gözünden bakarsak...

Ev sözü verilmiş tutulmamış, otelde yarım sezon geçirmiş.. Marcelinho giderken onun evini sana vereceğiz denmiş ama Risp'e verilmiş. Tüm sene "misafir" olmuş takımda.

Başındaki hoca evlere şenlik. Dünya çapında kulüplerde forma bulduğu sol açıkta denemediği adam kalmadı ama ona şans vermedi. Bütün sene hazır olmadığını iddia etti.

Sen bu takıma yıldız diye gel, Manchester City'de 30 maç oynayarak gel ve Trabzonda oynatılma.. Oynatılmamayı bırak 2. sınıf muamelesi gör, basının önüne atıl vs.. Gelirmisin sezon başı kampına..

Şimdi kulüp ceza kesmiş "Trabzonspor'u zarara uğratmak" gerekçesiyle. Musampa'mı bizi zarara uğrattı, yoksa biz mi onu.. Hocası oyna dedi de oynamam mı dedi. Girdiği her maç bir gol atsın diye yırtındı. Topa basışına, paslarına baksan anlarsın yerine oynattığı adamların kaç katı yetenekli olduğunu.. Mentalitesi'ni beğenmemiş hocamız.. Vallahi gülüyorum.. Şu adama 3-5 maç 11 oynatsan takımın bankosu olurdu. Ama şevkini kırdık adamın..

Şimdi bu cezaya bakıyorum, utanç verici birşey.. 250.000 euro.. Dava açarım yerinde olsam..

Aslında çok onu savunur gibi oldu ama ne yapayım, onun gözünden bakıyoruz işte..
                      BORDO MAVİ

Yorum

• Erdem Keser
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 14.02.2005
                        • 10714
                        • Kim. Müh.
                        • İstanbul

Musampa neden daha once gittigi ust duzey takimlarda boyle olaylara maruz kalmadi!!!
                        Ayrica bir diger konuda hala inatla Ziya Dogani savunmak icin cirpinmalar devam ediyor daha onceki sayfalarda arkadas 11 tane keceliyi oynatirim musampayi oynatmam demis bende onun ayni sekilde dusunmeye devam etmesini oneriyorum
                        sizin gibi dusunen degerli ve bu isi cok bilen sahislar sayesinde dordunculugu basari olarak kabul ediyoruz

Buarada kafama takilan bir soruda hic bir iddiasi olmayan ligden dusmus sakaryaspor macinda cok saygideger ziya dogan musampayi neden oynatma cesaretini gosteremedi yoksa hazir degil miydi
                        En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 18.07.2007, 17:29.

Yorum

• POYRAZ
                          • 18.10.2004
                          • 6656
                          • Avrupa Diğer

Benim düsünceme göre Musampa gibi bir oyuncuyu yedi bitirdiler resmen. Bu konu hakkinda cesitli topiklerde cok yazilar yazdim. Eger ondan faydalanmayi becerebilseydik su anda elimizde hakikatten cok saglam bir sol kanat oyuncumuz olacakti. Buna inaniyor bunu söylüyorum. Bazi arkadaslarimiz oynamadan paralari deste hlinde aldigini falan söylüyor. Almasin mi? "Beni oynatmadiginiz icin para almayacagim, hibe ediyorum" demesini mi bekliyorsunuz yoksa? Oynattilar da "Canim oynamak istemiyor kanka, beni es gec" mi dedi? Sol kanatta beceri gösteremeyen bir yigin oyuncuya forma sansi verilirken ona sadece bir macta 90 dakika görev verildi. Bir oyuncunun meslegine, kariyerine bu haksizlik yapilmaz. Simdide takimdan ayri tek basina idmana cikartiliyor. Musampa hakikatten kaliteli bir oyuncudur fakat faydalanmasini bilemedik. Insallah bu sezon firsat verilir ve kendisini gösterir de sanki yeni bir transfer yapmis gibi oluruz. Sol kanadimiza saglam bir oyuncu mutlaka gerekli ve su anda bunu takimimizda Musampa'dan daha iyi yapabilcek birisi bana göre yok !
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Erdinç Dilek

adam bize geldiğinde iki ay idman yapmamış, geldiği takımdan da gözden düşmüş ki bırakılmış, Musampadan iyisini istemem açıkcası, zamanında fırtına gibi esecek musampa adayları lazım bize, şu anki musampa gibileri değil... futbola doymuş değil aç olan futbolcular lazım bize, bu açıkca görüldü, zamanında kariyer yapmış ama kariyerini son zamanlarını yaşayan yada çoktan bitirmiş adamlar bize fayda sağlamaz.
                            ufak bir örnek :
                            Bjk li iki kariyer yapmış futbolcunun(bunlardan biri ailton du sanırım) rize maçı öncesi idmandaki dialogları, medyada geniş yer bulmuştu, bu olay yukarıda belirttiğim durumu açıkca destekliyor:
                            biri diğerine kendi yöresel diliyle diyordu ki, sen dünya şampiyonu olan bir takımda oyna, sonrada kalk rizeye karşı maça çık (bunu söyledikten sonrada her ikiside gülüşmüştü) adamlar ligimizi alt seviyelerde görüyorlar, musampa de kimdir ne vermiştir bize yürüsün gitsin ya kene herif...
                            En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 18.07.2007, 17:47.
                            TrabZonguldaklı...

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
                              • 05.11.2006
                              • 17600
                              • Memur
                              • Belçika

İlk olarak chovy tarafından gönderildi
                              Musampa neden daha once gittigi ust duzey takimlarda boyle olaylara maruz kalmadi!!!
                              Ayrica bir diger konuda hala inatla Ziya Dogani savunmak icin cirpinmalar devam ediyor daha onceki sayfalarda arkadas 11 tane keceliyi oynatirim musampayi oynatmam demis bende onun ayni sekilde dusunmeye devam etmesini oneriyorum
                              sizin gibi dusunen degerli ve bu isi cok bilen sahislar sayesinde dordunculugu basari olarak kabul ediyoruz

Buarada kafama takilan bir soruda hic bir iddiasi olmayan ligden dusmus sakaryaspor macinda cok saygideger ziya dogan musampayi neden oynatma cesaretini gosteremedi yoksa hazir degil miydi
                              %100 katılıyorum ziya doğan dan ....... olmaz artık bunu anladım.Oynatma şeyi olsa sakarya maçında oyantırdı.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
                                • 05.11.2006
                                • 17600
                                • Memur
                                • Belçika

İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi
                                adam bize geldiğinde iki ay idman yapmamış, geldiği takımdan da gözden düşmüş ki bırakılmış, Musampadan iyisini istemem açıkcası, zamanında fırtına gibi esecek musampa adayları lazım bize, şu anki musampa gibileri değil... futbola doymuş değil aç olan futbolcular lazım bize, bu açıkca görüldü, zamanında kariyer yapmış ama kariyerini son zamanlarını yaşayan yada çoktan bitirmiş adamlar bize fayda sağlamaz.
                                ufak bir örnek :
                                Bjk li iki kariyer yapmış futbolcunun(bunlardan biri ailton du sanırım) rize maçı öncesi idmandaki dialogları, medyada geniş yer bulmuştu, bu olay yukarıda belirttiğim durumu açıkca destekliyor:
                                biri diğerine kendi yöresel diliyle diyordu ki, sen dünya şampiyonu olan bir takımda oyna, sonrada kalk rizeye karşı maça çık (bunu söyledikten sonrada her ikiside gülüşmüştü) adamlar ligimizi alt seviyelerde görüyorlar, musampa de kimdir ne vermiştir bize yürüsün gitsin ya kene herif...
                                kleberson ve ailtonu diyorsun sen yahu ailton bjkden gittikten sonra haftalar sonra dahi bjk nin en golcü oyuncusuydu ancak o kadar çok eleştirildi ki saçma sapan nedenler.
                                Kleberson da küstürüldü

Musampaya gelirsek trazbonsporda şampiyonlar ligi oynayan kaç oyuncu var?
                                Yada şampiyonlar ligi kupasını kaldıran kaç oyuncu var?
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...