Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'u Şampiyon Yapan Son Düdükten Sonra Yapacağın İlk Şey Ne Olacak?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayrağımızı evime, 26. Haftadaki Alanya maçından sonra astım. Araba konusunda titizimdir, orijinal sadelikten yanayım: Araç iki aydır bizim köye çıkan dolmuşlardan hallice! Her yeri bayrak, flama, anahtarlık, koltukta forma... Yani iki aydır zaten kutluyorum şampiyonluğu, tebrikleri karşılıyorum. O nedenle biraz gazı kaçar gibi oldu diyeceğim... Aslında tam öyle de değil.

Son düdükten sonra ne yapacağımı düşünmedim. Maç bitti. Televizyonu kapattım. Erken uyudum. Günlerdir böyle, aşırı sakinim. "Ooo şampiyonluk kutlu olsun, gittin mi kutlamalara, ne eğlenmişsiniz" diyenlere "Berhüdar ol evladım, abartılacak bir şey yok." diyorum.

Açık söyleyeyim; Kazım Koyuncu, Fuat Saka vb. yöresel müzisyenleri dinlememiş bir Trabzonluyum. Ama iki aydır sabah, akşam yolda, evde, işte, seyahatte vs. bu şarkıları dinliyorum:

Arkadaşlar şu statda çalan müzikler beni rahatsız ediyor. Ses düzeni çok kötü çalınan şey anlaşılmıyor, anlaşılan müzikler de yabancı bizim kültürümüze uygun değil. Maçlardan önce insanlara kaydedilen marşlar dinletilse bilmeyen taraftarlara ezberletilir, böylece maç sırasında katılım artırılır. Maça az kala da ve devre

Kutlu olsun!
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kuzey Üst Tribündeydim,

Maçın çoğunda takımla savunma yapacağız diye ıslıktan uğultudan helak olmuş gırtlağım,ses tellerim hala o stadın oralarda biyerlerdedir

Maç bitti ve önce yanımdaki abime, sonra hiç tanımadığım birsürü hemşerime sarılıp bağıra bağıra ağladım!

Sonra kendime gelip stada indim, hoptek horon atla zıpla ve oradan takımı alkışladıktan sonra da meydan ki olmaz böyle bir yer...

Birkaç ömre bedel bir gündü, hala idrakına varmış değilim.

Sebep olan yönetim futbolcu çalışanlar ve duasıyla kanıyla canıyla sesiyle maddi&manevi tüm gücüyle takımın esas gücü olan yaşayan yaşamayan milyonlarca Trabzonsporlu,

Allah hepinizden hepimizden razı olsun. Nice şampiyonluklara...
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Puromu istanbul’a dönünce yakacağım.
        Gereğini yaptık

3760A3E7-2E84-4621-83C2-BAB0A172E70E.jpg
        Ekli dosyalar
        En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 21.05.2022, 19:02.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İstanbulda tıklım tıklım dolu bir kafeteryada şahit oldum bende. Bu başlığa çoğunlukla yazılan "herhalde ağlarım" duygusuna girerim diye düşünüyordum ama son 10 dk olan biten akabinde bitiş düdüğüyle kopan gürültü ve yakılan meşaleler eşliğinde hüzünlü değil coşkulu bir kutlama yaptım.

15 dk içinde Taksim meydana vardığımda sadece " Şampiyon" diye bağırabildim başka birşey gelmedi aklıma. Sanırım o şoku öyle atlattım
          En son Courage tarafından düzenlendi; 25.05.2022, 12:37.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Valla biraz ağlamıştım... Az bişey.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X