Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

MHK, Türk Hakemliğini Yeniden Yapılandırmak İçin Bir Çok Hakemi Görevden Aldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1-
    Son ya da bir önceki vidyolarinda E.Özcan ve M.Demirkol'u dinledim, cücüden bahsettiler, neymis efendim DK'da maç yönetmesi için kalan sürede bir ligde maç yönetmesi gerekiyormus, kendi baglantilarini kullanarak isviçre ligi için basvuru yapmis, tff onay vermeliymis ama inadina onaylamiyormus... cücü önümüzdeki DK'da maç yönetirse rekor kiracakmis, toplam bilmem kaç turnuvada maç yöneten tek hakem falan zart zurt
    a) cücü'yü buraya getiren zâten o baglantilar degil mi ? hak ederek mi gelmis o seviyeye ?
    b) yillardir "ligde ayri avrupa'da ayri" denildiginde akla gelen ilk hakem kendisi degil mi ?
    c) ligdeki performansini uefa fifa falan tâkip ediyor mu saniyoruz ? kim bu safsataya yalana inaniyor ?
    d) avrupa'yi büyütmek için demiyorum ama göz var izan var ne hakemler var degil mi, nasil oluyor da hiçbiri cücü kadar torpilli olamiyor ve rekor cücüye kalmis oluyor ?

Bu sorulari sormadiklari sürece bos konusmasin kimse

2-
    Emre Özcan iyidir hostur da, geçenlerde canli rastladim tesâdüfen Westham-A.villa maçini izliyordum, dk. 65 civariydi bir faul pozisyonu oldu, spiker kimdi unuttum ErmanYasar olabilir ama belki de baskasi, Emre de faulü yorumluyor "dogru karar, topla ilgisi yok" diyor, ama faulü görseniz hani hafifin hafifi desek yeridir hele hele prömyer lig için diyorsak hele de o ligi sürekli yorumlayan bir yorumcu için... ki bu prömyer lig bahânesini kullanmayi sevmem pek...

Simdi bunu niye yazdim, direkt o an aklima gelen de oydu, bu Emre bizim oynadigimiz iç sahadaki fb maçinda meshur minjae pozisyonu için agir karar falan demiyor muydu ?
    2.sariyi yemesi zâten bizim topçunun direkt kaleye dogru gitmesinden kaynakliydi bunu bi ayiralim... faulde de fbli dangalagin topla alâkasi var miydi peki ? topla ilgisi mi vardi da agir karar idi ? topla zerre ilgisi yok kazma herifin, ona nasil "agir" diyorsun da digerine "dogru karar" diyorsun ?

O pozisyonu bulabilsem....
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bmn twitter hesabını yöneten arkadaşı tebrik ederim. bu akşam halil umut meler denen sözde hakemin hasan ali kaldırımın'ın ceza sahası içinde smaç vurduğu pozisyonu paylaşması tam yerinde oldu. bunu vara gidip izlemeyen hakem bu akşam daha dandik bir pozisyona penaltı çalıyor.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ya yeter illalah ya çekilin şu pis ligden

Yorum

• Yorum

• Kısaca "Düşmeyi kaldırın" mı demek istiyorlar?

Trabzonspor ne zaman şampiyonluğa oynasa, düşmeyi kaldırıyorlar.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adil Gevrek'ten sonra şimdi de Altay mı

İyice çocuk oyuncağı oldu bu düşmeyi kaldırma olayı

Eeee sarı öküz hikayesinde olduğu gibi 2019-2020'de bir kereliğine diye düşmeyi kaldırırsan olacağı budur.

Ne hikmetse ne zaman biz şampiyonluğa oynasak bunlar gündeme geliyor.

YETER ARTIK
              SUSUN ALLAH AŞKINA

İlk 7 haftada 5 galibiyet almışsın.
              Sonra ligden düşmüşsün.
              Hakemlermiş, mhk imiş, geçin bunları anam babam geçin
              Hayde 1.ligde kolay gele
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• böyle bir yüzsüzlük görülmedi haftalardır maç kazanama 20 tane hoca değiştir sonra küme düşme kaldırılsın de. ülkenin özeti gibi şu olaylar.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X