Bizim ne çılgınlıklar yaşayacağımız henüz belli değil elbette. Yalnız kulüp Akyazı'daki kutlama için yerli mi yabancı mı olur bilemem ama işinde son derece profesyonel bir organizasyon şirketi ile anlaşmalı. Dillere destan bir kutlama olmalı her manada. Farkımızı ortaya koymalıyız. Horonu, kolbastıyı, Karadeniz'i, Faroz'u günümüzle hatta mümkünse futbolla modern bir şekilde harmanlayacak bir koreografi yapılmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonluk kutlamalarında BMN nasıl organizasyonlar yapacak?
Daraltma
X
-
Gerekirse yenilelim ama şu şampiyonluk maçı evimizde olsun. Ankarada kendi başıma kutlama yapmak istemiyorum. Yıllarca bu hayalle yaşadık. O gün maça bilet bulamasam bile gelir stadın kapısında beklerim. O gün dünyada olmak istediğim başka bir toprak parçası yok.
Maç öncesi kesinlikle toplanmalıyız. Şehir ana baba günü olacak muhtemelen. O yüzden yürüyüş, toplu geçme vs yapılabilir mi bilemedim.
Bmn'nin değil ama kulübün veya belediyenin yapması gereken kesinlikle dev ekranlar kurmak olmalıdır. Böyle bir günde maç kahvede, evde izlenmemeli. Herkes beraber olmalı, tüm şehir için hayat durmalı. Hayal etmesi bile güzel ya
İstanbul için de ekrem başkan bir güzellik yapar diye düşünüyorum.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerekirse yenilelim ama şu şampiyonluk maçı evimizde olsun. Ankarada kendi başıma kutlama yapmak istemiyorum. Yıllarca bu hayalle yaşadık. O gün maça bilet bulamasam bile gelir stadın kapısında beklerim. O gün dünyada olmak istediğim başka bir toprak parçası yok.
Maç öncesi kesinlikle toplanmalıyız. Şehir ana baba günü olacak muhtemelen. O yüzden yürüyüş, toplu geçme vs yapılabilir mi bilemedim.
Bmn'nin değil ama kulübün veya belediyenin yapması gereken kesinlikle dev ekranlar kurmak olmalıdır. Böyle bir günde maç kahvede, evde izlenmemeli. Herkes beraber olmalı, tüm şehir için hayat durmalı. Hayal etmesi bile güzel ya
İstanbul için de ekrem başkan bir güzellik yapar diye düşünüyorum.
Trabzon'dan daha görkemli olmalı...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Bu konuya daha fazla vakit ayırma vakti geldi bence.
En büyük eksikliğimiz şu an için Şampiyonluk marşı diyorum.. Kulüp bu konuya eğilmeli muhtemelen 3-4 haftaya şampiyon garantilenecek.
Yapılması gerekenler
1) Dillerden düşmeyecek bir marş
2) Şampiyonluğun garantileneceği maç için İstanbuldan Trabzona konvoy ya da İstanbul içinde tüm taraftar gruplarıyla beraber dev ekranlarda maçların izlenmesi akabinde istanbulda konvoy kutlama
3) Son maçın Olimpiyat stadına alınıp 100 bin kişiyle cümle aleme taraftar nedir göstermek olmalıErişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
-
İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuya daha fazla vakit ayırma vakti geldi bence.
En büyük eksikliğimiz şu an için Şampiyonluk marşı diyorum.. Kulüp bu konuya eğilmeli muhtemelen 3-4 haftaya şampiyon garantilenecek.
Yapılması gerekenler
1) Dillerden düşmeyecek bir marş
2) Şampiyonluğun garantileneceği maç için İstanbuldan Trabzona konvoy ya da İstanbul içinde tüm taraftar gruplarıyla beraber dev ekranlarda maçların izlenmesi akabinde istanbulda konvoy kutlama
3) Son maçın Olimpiyat stadına alınıp 100 bin kişiyle cümle aleme taraftar nedir göstermek olmalı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk kutlamaları için bir organizasyon muhakkak olacaktır ama merak ettiğim maç organizasyonları yapılıyor mu şu an ? Bursa'da oturan arkadaşlar toplanıp gidiyorlar mı mesela ?
Gökhan bazen bir kıvılcım yeter
sen Bursadaki arkadaşları birer ikişer üçer toplayabilirsin
temsicilikler kısmında başlık açıp duyuruları yaparsan
bizde kişilere ulaşmanda yardımcı oluruzBMN KOCAELİ
Yorum
-
Muhtemelen Ramazan Ayında belli olacak resmi şampiyonluğumuz....
Millet silah atarken biz bir yardım kampanyası düzenleyebilir koli olarak gıda yardımında bulunabiliriz muhtaç insanlara....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhtemelen Ramazan Ayında belli olacak resmi şampiyonluğumuz....
Millet silah atarken biz bir yardım kampanyası düzenleyebilir koli olarak gıda yardımında bulunabiliriz muhtaç insanlara....Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi kimse silah atmasın. Biz koli zaten dağıtırız.
Bir şarjör 70 lira. 2 şarjör mermi yaksa 140 lira...
Bunun yerine 1 koli gıda yardımı yapılabilir....
10 bin kişi mermi atacak yerde 10 bin gıda kolisi dağıtılsa insanlar şampiyonluğumuza gerçek anlamda doysa daha iyi olmaz mı ?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum