Bugün bir haber okudum, yıllardır söylediğim konu haber olmuş sevindim, BMN de klasik forumlar dışında hem takıma hem ülke sporuna eğitim amaçlı ARAŞTIRMA yazıları yayınlayabilir, bir örnek yazmak istedim:
TAŞ YERİNDE AĞIRDIR/UYUM VE SİNERJİ KARŞILIKLIDIR
Özellikle ülkemizde takım değiştirip çöken futbolcu az değildir, ancak toplamda DRAMATİK düşüş deyince en az %50 si Trabzondan ayrılanlar için olmuştur, Trabzondan uygunsuz ayrılanlar asla ABAD olmadı:
1. En eskilere gidelim, Ogün-Abdullah, dünya klasında oyuncularken FB ye gittiler ve isimleri bile unutuldu
2. Küçük Orhan, eskiler hatırlar efsane idi BJK de yedek olamadı
3. Olcan Adın, futbolu erken bırakmak zorunda kaldı
4. Engin Baytar, fenomen idi kadro dışılarla bitti
5. jaja, ülkeye gelmiş en iyi yabancılardandı, 30 yaşını göremedi
6. Burak Yılmaz, çoğu itiraz edecektir, ama 33 gol atan-TRT Stadyumda bilirkişi röportajları veren-en az 60 milyon seveni olan adamdan en çok nefret edilene, inişli-çıkışlı-kovulmalı kariyere geçti
7. Mehmet Ekici, kitap yazılacak adam, rezil oldu
8. Novak, milli takımdan bile kovuldu
9. Sosa, istenmeyen adam
10. Sörloth, dünya çapından tanınmadan kiralanmaya-kovulmaya geçiş yaptı, ülkemize DAHA HIZLI UYUM sağlayan adam az geldi, adeta Trabzonspor oyun felsefesi içine doğmuş biriydi, attığı her gol dünya klasındaydı neydi ne oldu
11. Ekuban, tek golü yok sanıyorum, tek sezonda havlu atacak
12. Egemen, bence bizde açık ara en iyi yerli stoperdi, takımsız-ruhsuz kaldı (şimdi yeniden doğabilir, şansı döndü)
13. Teofilo, muazzam yetenekli idi, kariyeri bitti
Trabzonspor, çalışkan-adanmış-profesyonel her yeteceği dipten defalarca alıp yıldız yaptı, Yattaralar-Nwakaemeler-Şotalar-Hamiler ülkeye en az 4-5 er sene AMBARGO koydu, mevkileri mevzu olmadan açık ara ülkenin en iyileri oldular, bu etkiyi sadece Hagi-Alex sağladı..
Görüşlerinize arz ederim
TAŞ YERİNDE AĞIRDIR/UYUM VE SİNERJİ KARŞILIKLIDIR
Özellikle ülkemizde takım değiştirip çöken futbolcu az değildir, ancak toplamda DRAMATİK düşüş deyince en az %50 si Trabzondan ayrılanlar için olmuştur, Trabzondan uygunsuz ayrılanlar asla ABAD olmadı:
1. En eskilere gidelim, Ogün-Abdullah, dünya klasında oyuncularken FB ye gittiler ve isimleri bile unutuldu
2. Küçük Orhan, eskiler hatırlar efsane idi BJK de yedek olamadı
3. Olcan Adın, futbolu erken bırakmak zorunda kaldı
4. Engin Baytar, fenomen idi kadro dışılarla bitti
5. jaja, ülkeye gelmiş en iyi yabancılardandı, 30 yaşını göremedi
6. Burak Yılmaz, çoğu itiraz edecektir, ama 33 gol atan-TRT Stadyumda bilirkişi röportajları veren-en az 60 milyon seveni olan adamdan en çok nefret edilene, inişli-çıkışlı-kovulmalı kariyere geçti
7. Mehmet Ekici, kitap yazılacak adam, rezil oldu
8. Novak, milli takımdan bile kovuldu
9. Sosa, istenmeyen adam
10. Sörloth, dünya çapından tanınmadan kiralanmaya-kovulmaya geçiş yaptı, ülkemize DAHA HIZLI UYUM sağlayan adam az geldi, adeta Trabzonspor oyun felsefesi içine doğmuş biriydi, attığı her gol dünya klasındaydı neydi ne oldu
11. Ekuban, tek golü yok sanıyorum, tek sezonda havlu atacak
12. Egemen, bence bizde açık ara en iyi yerli stoperdi, takımsız-ruhsuz kaldı (şimdi yeniden doğabilir, şansı döndü)
13. Teofilo, muazzam yetenekli idi, kariyeri bitti
Trabzonspor, çalışkan-adanmış-profesyonel her yeteceği dipten defalarca alıp yıldız yaptı, Yattaralar-Nwakaemeler-Şotalar-Hamiler ülkeye en az 4-5 er sene AMBARGO koydu, mevkileri mevzu olmadan açık ara ülkenin en iyileri oldular, bu etkiyi sadece Hagi-Alex sağladı..
Görüşlerinize arz ederim

Yorum