Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kulübün Bazı Taraftarlara Açtığı Dava

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübün Bazı Taraftarlara Açtığı Dava

Olay Ünal Karaman'ın gönderildiği gün ile alakalı okuduklarıma göre. Sanırım o günlerde sosyal medyadan yöneticilere yapılan hakaretlere karşı bir takım davalar açılmış. Yorum yapmadan konuyu buraya taşıyorum, kendi konusunu hakediyor bence. Aşağıdaki tweetlerden daha çok fikir sahibi olabilirsiniz.

Iyi yapmislar ayni sey burda da uygulanmali oyuncuya klube yoneticilerine hakaret kufurler klube iletilirse geregini yapar klupde.. ne guzel memleket klavye basinda sov say erkeklik yap adamlara sonra vay anam yandim boyle yapilmazsa onu alinmaz bu isin
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Bu olayın kulüp nezdinde yapılmasını yanlış buluyorum. Yoksa şahsa edilen hakaret ya da aşağılamaların elbette cezası olacak; ancak bu işe Trabzonspor adını koymamak lazımdı.

Sosyal medya taraftarına iyi bir ders olur bu. Bundan sonra yazacaklarını iki defa düşünürler.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olay Ünal Karaman'ın gönderildiği gün ile alakalı okuduklarıma göre. Sanırım o günlerde sosyal medyadan yöneticilere yapılan hakaretlere karşı bir takım davalar açılmış. Yorum yapmadan konuyu buraya taşıyorum, kendi konusunu hakediyor bence. Aşağıdaki tweetlerden daha çok fikir sahibi olabilirsiniz.

Bu Colmanın Bandanası Trabzonspor üstü bir kurum falan mı? Neden böyle resmi ağız açıklamaları yapmış? Sanırım kendisi otorite ve dediklerinin yapılması gerekiyor.

Bu sosyal medya cidden ilginç yer. Kardeşim, görüşünü belirt ama Trabzonspor'a şunu yap bunu yap deme hakkını kim veriyor sana?

Oldu kulübün iletişim direktörlüğünü sana verelim etkileşim kasarsın oradan.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

Kulüp başkanına, sosyal medya üzerinden, kulüp başkanı olarak aldığı kararların sonucu olarak küfür ederseniz, davayı kulüp takip eder.

Ünal hocaya küfür edildiyse aynen onun da takip edilmesi gerekir. Çünkü o dönem kulübün hocasıdır.

Küfür veya hakaret etmeden fikrini beyan edemiyorsan, sosyal medyada yazma ehliyetin yok demektir.
          Ya hesabını kapatıp uzak duracaksın, ya bedelini ödeyeceksin.

Yorum

Darısı 'Ağamınoğlu' ve 'yönetim transferlerden para yiyor.' diyenlerin başına...

Yorum

Bu iki hesap ve bunlara benzer bir kaç hesap son zamanlarda çok pohpohlandı. Boş insanlar takibe ve ciddiye almaya gerek yok.

Kulübün açtığı dava da gayet yerinde olmuş. Küfür ediyorsan, bunu savunmalısın ya da sonucuna katlanmalısın. Bu bıçkın delikanlılar zor gördü mü kaçar. Çok iyi hatırlıyorum yine böyle tiplerden biri Galatasaray-1461 Trabzon kupa maçında misafir tribün ile Gs tribününü ayıran kapıyı tekmeleye tekmeleye kırmıştı, sonra kameralardan tanımasınlar diye üstünü başını çıkarıp çıplak oturmuştu. Sorsan gözü pek bir arkadaştır.

Yorum

Hakaret hariç çoğu beraatle biter.

Hiç hoş olmamış bu davalar hiç.

Yorum

Kardeşim elli kere dedik kimseye küfür etmeyin. Türk insanı yasa ve hukuklardan haberi yok sosyal medya da açarım bir hesap önüme gelene küfür ederim diye düşünüyorlar. Artık bu tarz kişileri tespit etmek 1 dakika yı bile almıyor.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hakaret hariç çoğu beraatle biter.

Hiç hoş olmamış bu davalar hiç.
                    Zaten hakaret olanlar dava edilmis hakaret olmayanin nesini dava edecekler..para cezasi alirlar sicillerine isler olacak olan bu ama iyi bir ders olur
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Küfür edilen kişi elbette ki küfür edeni dava edebilir. Bunda bi anormallik yok.

Kendimce tek sorun kulüp tüzel kişiliğinin bu davaya dahil olması.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Küfür edilen kişi elbette ki küfür edeni dava edebilir. Bunda bi anormallik yok.

Kendimce tek sorun kulüp tüzel kişiliğinin bu davaya dahil olması.
                        Küfür şahsa değil, kulüp başkanına, başkanlık yetkisi ile aldığı karar gereği ediliyor.
                        Elbette kulüp takip edecek...

Yorum

ben hayatımda hiç küfür etmedim diyen biri var mıdır? yoktur değil mi? bende onlardan biriyim. ettim ediyorum. amaaa yazarak küfür hakaret iş değişik olur o zaman hele ki Trabzonspor'a futbolcusuna başkanına olursa orda dur işte. derdini küfürsüz anlatacaksın kardeşim. anlatamıyorsan o telefonu eline almayacaksın.

Yorum

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zaten hakaret olanlar dava edilmis hakaret olmayanin nesini dava edecekler..para cezasi alirlar sicillerine isler olacak olan bu ama iyi bir ders olur
                            Başka suçlar da isnat edilmiş, twitter'da öyle okudum. Onlar çok zorlama olmuş, beraate gider.

Hakaretten de HAGB alırlar çoğunlukla.

Ayrıca öğretide tüzel kişilerin hakaret suçunda mağdur olabileceği yönünde görüşler olsa da uygulamada özellikle Yargıtay tüzel kişiler hakaret suçunda mağdur olamaz diyor.

Yöneticilerin şahsına edilen hakaretler ayrı tabii.

Yorum

İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Darısı 'Ağamınoğlu' ve 'yönetim transferlerden para yiyor.' diyenlerin başına...
                              yiyorlar zaten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X