Wilcard ve limitless jokerlerini hala kullanmadım. Şuan 2. Durumdayım. Çok çekişmeli geçiyor. Son maçlar heyecan daha da artıyor. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ÖDÜLLÜ EURO 2020 Fantezi Futbol Yarışması l BMN Lig Kodu : 35PDHXUE04
Daraltma
X
-
Final maçı öncesi 4.durumdayım. Büyük ihtimal formayı kaybettim. Kazanan arkadaşları kutluyorum. Çekişmeli ve güzel bir yarıştı. Forma hediye edeceğini söyleyerek bu turnuvayı düzenleyen arkadaşa da teşekkür ediyorum. Milli takımımızın elendiği bir Avrupa şampiyonasına tam anlamıyla odaklanmamızı ( en azından benim için öyle oldu) sağladığı için ayrıca teşekkür ederim.
Yorum
-
İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGene şaşırmadık, BMN Ankara ekibi şampiyonluğu aldı. Tebrikler Fatih.
Yarışmaya katılımları için tüm arkadaşlara teşekkür ederim, 2. ve 3. sıradaki arkadaşları da tebrik ederim.
2022 Dünya Kupasında şampiyon olacak BMN Ankara üyesini de şimdiden kutlarım
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim İsmail.
Yarışmaya katılımları için tüm arkadaşlara teşekkür ederim, 2. ve 3. sıradaki arkadaşları da tebrik ederim.
Ikinci olan arkadasi da tebrik ederim.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim İsmail.
Raporunu da aldım bu arada.
Yorum
-
İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrikler. Ezici bir sampiyonluk oldu. Bir ara yakalar gibi oldum ama sonra farki iyice actin
Ikinci olan arkadasi da tebrik ederimTeşekkür ederim.
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih kardeşim tebrik ederim.
Raporunu da aldım bu arada.
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN Ankara, futboldaki gücünü her yıl olduğu gibi yine göstermiştir
Tebrikler avukat...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bu etkinliğin po sosyal lig versiyonu yapılacak mı acaba? Uzun süreçte çok daha zevkli olurdu.@Abdülkadir Kılıç ile beraber oranın altını üstünü getiririz
Şaka bir yana uygulamayı kullanan varsa aramızda bir lig oluşturabilirz.En son Muhammet YILMAZ tarafından düzenlendi; 17.07.2021, 21:27."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bu etkinliğin po sosyal lig versiyonu yapılacak mı acaba? Uzun süreçte çok daha zevkli olurdu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum