Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ÖDÜLLÜ EURO 2020 Fantezi Futbol Yarışması l BMN Lig Kodu : 35PDHXUE04

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Wilcard ve limitless jokerlerini hala kullanmadım. Şuan 2. Durumdayım. Çok çekişmeli geçiyor. Son maçlar heyecan daha da artıyor. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim.

Yorum

• Final maçı öncesi 4.durumdayım. Büyük ihtimal formayı kaybettim. Kazanan arkadaşları kutluyorum. Çekişmeli ve güzel bir yarıştı. Forma hediye edeceğini söyleyerek bu turnuvayı düzenleyen arkadaşa da teşekkür ediyorum. Milli takımımızın elendiği bir Avrupa şampiyonasına tam anlamıyla odaklanmamızı ( en azından benim için öyle oldu) sağladığı için ayrıca teşekkür ederim.

Yorum

• Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok çekişmeli bir lig oldu. Kendi adıma da memnunum. Keşke doğru kaptan seçimleri yapabilseydim. O zaman ilk 5'e girebilirdim. Dünya Kupası'nı bekliyoruz şimdi.

Yorum

• MD2 ve yarı finalde beklentimin çok uzağında olunca ilk 20ye giremedik. Önemli olan katılmaktı, önümüzdeki turnuvalara bakacağız.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum...

Yanlış strateji ve oyunu biraz unuttuğumuzdan dolayı böyle bir sonuç aldık sağlık olsun diyelim
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Gene şaşırmadık, BMN Ankara ekibi şampiyonluğu aldı. Tebrikler Fatih.
              Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gene şaşırmadık, BMN Ankara ekibi şampiyonluğu aldı. Tebrikler Fatih.
                Teşekkür ederim İsmail.

Yarışmaya katılımları için tüm arkadaşlara teşekkür ederim, 2. ve 3. sıradaki arkadaşları da tebrik ederim.

2022 Dünya Kupasında şampiyon olacak BMN Ankara üyesini de şimdiden kutlarım

Yorum

• İlk olarak Fatih ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teşekkür ederim İsmail.

Yarışmaya katılımları için tüm arkadaşlara teşekkür ederim, 2. ve 3. sıradaki arkadaşları da tebrik ederim.

Tebrikler. Ezici bir sampiyonluk oldu. Bir ara yakalar gibi oldum ama sonra farki iyice actin

Ikinci olan arkadasi da tebrik ederim
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• İlk olarak Fatih ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teşekkür ederim İsmail.

Fatih kardeşim tebrik ederim.
                    Raporunu da aldım bu arada.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• BMN Ankara, futboldaki gücünü her yıl olduğu gibi yine göstermiştir
                      Tebrikler avukat...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tebrikler. Ezici bir sampiyonluk oldu. Bir ara yakalar gibi oldum ama sonra farki iyice actin

Ikinci olan arkadasi da tebrik ederim
                        Teşekkür ederim.
                        İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih kardeşim tebrik ederim.
                        Raporunu da aldım bu arada.
                        Teşekkür ederim abi. Kuzenim raporlamış.
                        İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        BMN Ankara, futboldaki gücünü her yıl olduğu gibi yine göstermiştir
                        Tebrikler avukat...
                        Sağol abi

Yorum

• [MENTION=40551]Giallorossi[/MENTION] ve [MENTION=10469]champions[/MENTION]

Mesaj kutularınızı kontrol edin lütfen

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Giallorossi ve @champions

Mesaj kutularınızı kontrol edin lütfen
                            Hocam bu etkinliğin po sosyal lig versiyonu yapılacak mı acaba? Uzun süreçte çok daha zevkli olurdu.

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam bu etkinliğin po sosyal lig versiyonu yapılacak mı acaba? Uzun süreçte çok daha zevkli olurdu.
                              İşte orda şansınız yok @Abdülkadir Kılıç ile beraber oranın altını üstünü getiririz

Şaka bir yana uygulamayı kullanan varsa aramızda bir lig oluşturabilirz.
                              En son Muhammet YILMAZ tarafından düzenlendi; 17.07.2021, 21:27.
                              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunu bir değerlendireceğiz öncesinde po sosyal ligini bir incelemem lazım uzun solukluysa sürdürülebilir olmayabilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X