İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Konferans Ligi Serüvenimiz (2021-2022 Sezonu)
Daraltma
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine başladık Avrupa'dan elenelimciliğe en gıcık olduğum muhabbet. 2 sene önce de böyle yapıldı, yedeklerle maçlara çıktık şaka gibi.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde böyle. Roma'yı bir şekilde eleyelim diyen çok azdır. Elendik gözüyle bakıyor çoğunluk. Futbolda böyle bir şey yok. Zor kurada geri vites yapacaksak hiç gitmeyelim oralara zaten.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu https://salarysport.com/football/eli.../highest-paid/ kaynağa göre norveç liginin en yüksek maaş alan yüz topçusunun gelir toplamı 10 milyon pound. bu da ortalama bir topçunun 100 bin pound yıllık kazandığını gösterir. 25 kişilik kadronun maliyeti de 2,5 milyon pound falan yapar. o da 3-4 milyon euro falan yapar herhalde, kurlara bakmadım şimdi.
2-kaynakta verilen rakkamlar muhtemelen brüt maaşlardır,net maaş ı bulmak için verilen rakamın yarısını hesaplamak gerekiyor
3- kaynakta da zaten tahmin ettiğim rakkamlar var,asgari ücretten hallice maaşlar,
4- zaten mantık olarakta böyle olur,çünkü bu liglerin taraftar,sponsor naklen yayın gelirleri çok düşük,yarı amatör şekilde dizayn edilir,hedefleri ekonomiyi rahat şekilde döndürebilmek için 2-3 yılda 1-2 oyuncu satmak ,gençleri oynatmak ve gençleri oynattığı içinde düşük maaş vermek(aylık 2bin 4bin avro arası),bu ligler rekabetçi ligler değil,
5- onurun dediği gibi malta lihteştayn değil norveç ligi,fark ne peki? maltada kasap aşçı oynar maaş almaz,zaten adamın normal bir işi var,ama molde gibi takımlarda maaş alıyorsun ,maaş derken geçinecek kadar,norveçte normal bir insan ne kadar maaş alıyorsa molde de benzer maaşı alıyor,nedir bu maaş? en düşüğü 2 bin avro aylık,en yüksek alanda tahminim 8 bin avro aylık alıyordurTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de 1 milyon euro alacağıma Norveç'te 100 bin euro'ya oynarım(maaş kıyasını gördüm de içimden geldi.)
Gesendet von iPhone mit TapatalkHY67...
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin oynarsin [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Geçen sefer sakatlıktı, lig şampiyonluğuna odaklanmaktı falan eyvallah da bu kez takır takır oynamamız lazım artık. Oyun bana umut vermiyor ama nedense. Zorlanacağız Molde'ye karşı. Abdullah hoca sağolsun A takımı 90 dakika göstereceği bir maç oynatmadı bize.
Yorum
-
Ünal kahramanın tiki taka ve hücum futbolu çok kötü de gelse prag gibi Avrupa takımını eledi. Aekyi eledi. Ünal Karamani ben de beğenmem ama adam malzemeye göre iyi oyun oynatıyor. Abdullah Avcıda o güveni göremiyorum. Molde ve romayi mutlak eklersek şampiyonluk da gelir.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mantıkla ulkeye hicbir yabancı oyuncunun gelmemesi lazım. hem de oyle 10 kat gibi farklar için değil, 1.5 veya 2 kat fark için bile yabancı oyuncuların çoğu,özellikle yaşı da 30 üstü ise Türkiyede oynamak için can atıyorlar. Marek hamsik, Gervinho geldi hatta Sturridge bile geldi oynadı. Ama bir bizimkiler Türkiyeden kaçıp Norveçe yerleşme hayali kuruyor.
Yorum
-
Şahsen hem sevinçliyim hem hüzünlüyüm bu gibi maçların önemi yok büyük turu geçme şansımızı da hiçte az görmüyorum sezon öncesi ne durumda ne halde olduğumuzu net göreceğimiz bir eşleşme olmuş oldu.
(tabi moldeyi elersek)Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum