Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdulkadir Parmak Kadro Dışı Bırakıldı!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Parmak yeteneğinde oyuncu"

Bunu bana anlatmak isteyen var mı?
    bu ve benzeri tiplerin tek yetenekleri yönetimlerin içerisinde yer alan dinozorların gölgelerinden faydalanarak bu takıma zarar vermek. Daha öncekiler nasıl şutlandılarsa aynı son bu arkadaş içinde gerçekleşecek. Hoca transferlerde önüne engel çıkartmasınlar diye huylarına gitmiştir şimdilik bu elemanı tutup sahaya falan atmaz zaten.

Yorum

• Abdulkadir Parmak’ın affedilmesiyle ilgili açıklama

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan futbolcumuz Abdulkadir Parmak yönetim kurulumuzdan, teknik heyetimizden ve camiamızdan özür dilemiştir.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı bu özrün ardından Abdülkadir Parmak ile bugün bir görüşme gerçekleştirmiş, görüşmenin ardından oyuncumuzu affettiğini ve yeni sezon kampına dahil edeceğini yönetim kurulumuza bildirmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Konu futbolcunun kendi başlığı altında tartışılmaya devam edilebilir, bu başlık kapanmıştır.

Ocak ayında şampiyonluğunu kabul ettirip rakiplerini 2.'lik için savaştıran kahramanların alanı.

Abdulkadir Parmak

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...
      X