Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Oftaş'ı alır mı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

çorumspor geçen sene 3 lig 2. grupta en çok para harcayan takımdı.sonuç düşmekten son anda kurtuldular
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

arkadaşlar saçmalamasak...
      trabzon oftaş ı alıp ne yapacak. 1 kulübü yönetmekten aciz yönetim 2 kulüp olunca ne yapabilir sizce??? hem para nerde bu kulübü alacak. saçma sapan haberlerle gündem yaratmaya çalışmayalım lütfen.
      eğer trabzon bir alt takım arıyorsa 50 küsür futbolcusu varken akçaabatın lig a dan küme düşmesine izin vermezdi. bu kadar yöresel takım varken ve bu takımlara destek olamıyorken bi de oftaşı çıkarmayalım başımıza.

Yorum

Habu başlık hala burdamidur? Hayret bişe yaw!!!
        SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

CANAYDIN'A BÜYÜK SUÇLAMA!

Gençlerbirliği Oftaş delegesi İbrahim Hacıosmanoğlu bomba açıklamalarda bulundu. "Futbolu kişisel ihtirasları için kullanan insanlar var" diyen Hacıosmanoğlu, Türk futboluna dinamiti M.Ali Şahin'in koyduğunu öne sürerken, G.Saray başkanı Özhan Canaydın için çok çarpıcı suçlamalarda bulundu.....

seklinde haber ajansspor da devam ediyorda benim dikkatimi ceken haciosmanogludan oftas delegesi diye bahsetmesi acaba ben bu haberi kacirdimda haciosmanoglu oftasa yonetici mi oldu bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

Yorum

Hacıosman her yerde Oftaş'a ne zaman delege oldu, Yok böyle bir şey yahu
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

oftaş yerine Sebata sahip çıkalım. elektiriklerini bile kesmişler. ayıptır!
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

Traboznspor Oftaş'dan oyuncu alabilir mi,peki?

Yorum

Ajanssporda geçen aylarda(Hacıpsmanoğlu TS'de yönetici olduğu aylarda)çıkan bir haberde İlhan Cavcavın İbrahim Hacıosmanoğluna G.Birliği başkanlığı adaylığı önerdiği ve Hacıosmanoğlunun kibarca reddettiği haberi çıkmıştı.Başkanlık teklifini kabul etmemiş ama bir alt kulüpte delege olmuş.
                  TS ÜYE NO:16680

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hacıosman her yerde Oftaş'a ne zaman delege oldu, Yok böyle bir şey yahu
                    yakında federasyon başkanı bile olur valla

Yorum

• biz topçu alamıyoz siz oftaşı alalım mı diyosunuz oftaştan acaba transfer yapabilir miyiz...
                      Bu başlığa hala kilit vurulmaması da düşündürücü yoksa ciddi olarak buna inananlar mı var
                      En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 14:31.
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Transfer yapamayan yönetim Oftasi mi alacak, ya delirteceksiniz insani. Böyle sacmasapan bir baslik kilitlenmiyor, benim actigim yönetimi elestiren baslik kilitleniyor!!! Yaziklar olsun size baska birsey demiyorum!!!

Yorum

• yazik cok yazik....

bizim akcabat sebatimiz var, ona sahip ciksaydik keske

Yorum

• Oftaş ı almak he güldürmeyin yaw adam akıllı transfer yapamadık birde oftaş ı alacaz
                            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oftaş ı almak he güldürmeyin yaw adam akıllı transfer yapamadık birde oftaş ı alacaz
                              işte tek kelime ile açıkladı tebrik ediyorum kardeşim
                              işkenaz

Yorum

• Gerek Yok Bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X