BMN bildiri yayınlamayı düşünüyor mu hu konu hakkında? Bence hafife alınacak bir konu değil. Söylediği sözden ziyade bunları konuştuğu ortam ve kişiler aşırı sıkıntılı. Trabzonspor'un mahremini ulu orta konuşmak kimsenin haddine olmadığı gibi başkanın hiç değil.
Senin acunun uçağında ne işin var serhat mıdır nedir onunla bu kulübün özelini niye konuşursun kaç yaşında admsın bulunduğun mevki ağır mevki ne desek boş ihoyla beraber bu kulübün tarihindeki en kötü 2 başkansınız.30 yıldır bu külünü takip edrim nuri albayrak bile sizden 5 gömlek üstün gözümde.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Bir dunya is yaptim baskasina yedirmem, kulubu ekonomik olarak surdurulebilir bir yapi haline soktuk kimse kusura bakmasin birakip gitmem diyordur Agaoglu buralarda bir yerlerde.
BMN bildiri yayınlamayı düşünüyor mu hu konu hakkında? Bence hafife alınacak bir konu değil. Söylediği sözden ziyade bunları konuştuğu ortam ve kişiler aşırı sıkıntılı. Trabzonspor'un mahremini ulu orta konuşmak kimsenin haddine olmadığı gibi başkanın hiç değil.
Bmn'nin ne haddine,onlar etliye sütlüye karışmayı sevmezler burdaki üyelere ceza yazmakla tatmin olan tiplerin ne işi var bildiriyle falan.
Zamanında hastane önünde pankart acanlari göreve davet ediyorum.
Mevcut yönetimin son 6 ayda verdiği zararı kimse vermedi bu kulübe .
Adam artık Acun'un uçağına binip meze yapıyor Trabzonspor'u.
Hala teknik ekibi suçlu buluyordur. Psikolojik bir vaka...
Evet etmeli özellikle de yapılan son rezil transferler akabinde.Ama bu süreçte takımı alıp beklediğimiz seviyelere getirebilecek bir başkan adayı var mı?
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Ben şuna takıldım Acun başkana neden uçak tahsis eder ?
Hadi iyi niyetle kiralanmış diyelim neden özel uçak ? parası nerden ödeniyor ?
Hadi parasını geçtik kim çekiyor video yu neden servis ediyor ?
Hadi etti diyelim bu hocaya ulaşmaz mı bunu hiç mi düşünmüyor başkan.
Sonra taraftar komplo kuruyor yok uyduruyor diyorsunuz siz malzeme veriyorsunuz.
Başkan neden takımla dönmüyor özelliği ne hani paramız yoktu ? hani borç içindeydik ?
Hani takım ruhu varsa sorun hocayla beraber oturur konuşursunuz iki medeni insan gibi
Yok artil Türkiye hiç bir şeye güvenimiz kalmadı kirli ilişkiler menfaat paraya dayalı ilişkiler bu nedir ALLAH aşkına
Kaç yıl yaşayacaksınız ne kadar yemek yiyebilirsiniz günde .
Çözüm belli takım yabancıya satılmalı veya kongre üyesi olan taraftarlar sosyal.medyanin gücünü kullanıp biraraya gelip başkanlığa aday olunmalı kulübü taraftar yönetmeli en azından sportif olarak başarısız bile olsak samimiyetine güveniriz mücadele ederiz bir ruh koyarız ortaya
Yönetime yazıklar olsun ..
En son tanjugunduz tarafından düzenlendi; 27.12.2020, 13:37.
BMN UYANIK OL, kaldır şu amaçsız plansız başlıkları
İstifa, sonra???
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Kulübü güya maddi anlamda düze taşıyacaklardı... Yaptıkları çöp transferlerle gittiler milyon euroları boşa harcadılar. Transferde bu kadar isabetsizlik ve plansızlık... Futbolda bu kadar başarısızlık ve eziklik bu yönetimin eseridir. Taraftar olarak başımızı öne eğdiren bu yönetim bir an evvel defolup gitmelidir. Yeni gelecek yönetim de her bir transfer için bireysel sorumluluk almalıdır. Kulübün bu anlamda girdiği zararı yöneticiler karşılamalıdır. Aksi halde böyle çöp transferlerle her gelen yönetim göz boyar.
bu başkanin kaptanin yaptiği boş transferler eyvallah eksi yazar ama geldiğinden beri kaç futbolcuya bonservis ödedi büyük paralara o kadar topçu alindi. Ne kazandik
son on yilda 5 şampiyonluk varda bu adam transfer yapmadida (birilerine külübün parasini peşkeş çekmedide) başarili olamadi.
Almaya gittiği topçuyu yari fiyatina bjk kaptirip geri dönüşte ne kadar para vereceğini anlayan ve bunu söylemekten çekinmeyen başkanlarimiz oldu. Külübün paralarini heba eden peşkeş çeken başkanlarimiz oldu.
Ne var elde geçmiş dönemlerden 1 milyar 200 milyon borç külüp batma noktasina gelmiş. Devlet borçlarini üstlenmiş bir külüp var. Bu takim için ekmek parasi ile maça giden o taraftarin emeklerinit üketen kos koca 10 yil var başka bir şey görmüyorum önceki dönemlerden
tek bunlari anlatan bu başkan oldu. Külüp batma aşamasina gelmişti. Başka aday bile çikmadi ne çabuk unuttun. Bu başkan davalari kapatti. önü açilinca kanemiciler harekete geçti. şimdi 5 tane mi aday çikar 10 tanemi neden o zaman aday olmadi bu beyler.
Bu başkanin tek hatasi kendine çok güvendi. Hatirlar misiniz. Sosa novak için bizim ya kim aliyormuş. Bir yere gitmiyor kaptanimiz filan. çok güvendi kendine. Yol yürüdüğü arkaşlarindan yedi darbeyi. Sezon sonu gördü ortada kaldi. Etrafinda kimse kalmadi.
Bu işlerin bu kadar kolay olmayacağini bilmesi gerekiyordu.birde kolçikarmaköyle kolay mi bu kolun dönüşünün olduğunu bilmesi lazimdi.
şimdi soruyor arkadaşlar başkanin acunun uçağinda ne işi var. Işte ülkedeki futbolun ne halde olduğu ortada. Biz hüküm sahibi olduklarimizin olduğu hal ortada.
Bu başkanda bir an önce toparlanip o yerlerden kalkmali işine devam etmelidir.
Sonuç bu başkan o kadar söylediği neticesinde şimdi eleştirdikleri ile ayni noktaya geldi. O kayiğa oda bindi.
Derin trabzon mudur nedir adina ne derseniz menfaat yuvalari harekete geçti.
Agaoglunun futbolla uzak yakın alakası yok dünkü ses kaydı vs bunlar farklı şeyler futboldan zerre anlamayan bir adam büyük külüpte başkanlık yapamaz.
kardeşim ben bu ahmet ağaoğlunun başkan seçildiği ilk gün yazdım istersen arşivlerede bakabilirsin bu ahmet efendi zengin sporu olan golf federasyonu başkanıdır futbolun f sinden anlamaz 2001-2002 de klübü küme düşürüyordu ordan kendini sıyırdı ondan sonra tv lerde yorumcu oldu oralarda da tutunamadı bu adam futboldan anlamaz geçen sene 2. olmamızın en büyük sebebi diğer 3 istanbul takımının kötü olmasından sebeb ti ve nitekim yanlış hoca tercihleri yüzünden şampiyonluğu mahalle takımına elleririyle verdi geldiğinden beri 40 küsür transfer yapmış tutan 4 adam shorlot-hugo-ekuban ve wakame diğer 36 tanesi çöp neden her röpörtajında shorlotu konuşuyorda yaptığı 36 çöp transferi söylemiyor bu kadar rezil bir başkan orda durması bile kendi kişiliğinin karakterinin bir neticesidir biraz karakteri olsa bu sabah istife ederdi.
Yorum