Başkan bir an önce tasını tarağını topla golf oynamaya geri dön. 1 yıldır düzeltmeyi bırak bozmadığın yer kalmadı. Haydi güle güle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Başkan Ahmet Ali Ağaoğlu ve Yönetimi İstifa Etmeli mi?
Daraltma
X
-
İlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleETMEMELİ.
Transferde büyük hata yaptıgı belli; ara transferde bu işi mutlaka düşünmeli.
Zaman şapkayı öne koyup bu hataları bir daha nasıl yapmayız deme vakti.
Kolay adam harcıyor, sonra da arkasından ağlıyoruz.
Başarıları var, az değil.
Egosu da az değil; ama egosu olmayan lider sayısı kaç?
Egosu öz eleştiri yapmasına ve işleri düzeltmesine engel olmazsa sorun da yok.
Taraftar olarak öz eleştiri yapıp durumu düzeltmesine fırsat tanımalıyız.
nasıl 3 aydır kıvranıp hataları durmadan söylüyorsam..
buda HATA olur..
şimdi rezil..hırsız diyenlerde haklı ama 3 ay önce 1 ay önce nerdeydiniz..
en az başkan..ALP kadar çok büyük bir taraftar kitleside suçlu..
(itiraf edin HEPİNİZ ordaydınız)
inşallah bu yaşananlar kulübe DERS olur.. başka yapacak bişey yok..
ve doğru adımlar atılarak yine beklenilen noktalara çıkarız..
birinci iş şu fakir ve ezik söylemlerden ve bu zihniyetten kurtulmak gerekir..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
ikincisi AKIL ön planda olmalı..
Yazıcı'yı satıyorsun yeri boş..Daniel aleksiç boşa çıkıyor hemde bedava almıyorsun..
biz illa çöplere bonservis ödemek zorundamıyız..param yok param yok..diabateye 50 milyon verirken paran var..
yarın yine yabancı yasaklansınmı sorusu çıksa en ön plana bizimkiler çıkar..kulüp aleyhine olduğu halde..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum..ETMEMELİ..
nasıl 3 aydır kıvranıp hataları durmadan söylüyorsam..
buda HATA olur..
şimdi rezil..hırsız diyenlerde haklı ama 3 ay önce 1 ay önce nerdeydiniz..
en az başkan..ALP kadar çok büyük bir taraftar kitleside suçlu..
(itiraf edin HEPİNİZ ordaydınız)
inşallah bu yaşananlar kulübe DERS olur.. başka yapacak bişey yok..
ve doğru adımlar atılarak yine beklenilen noktalara çıkarız..
birinci iş şu fakir ve ezik söylemlerden ve bu zihniyetten kurtulmak gerekir..İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma ... taa Onazi'nin oynadığı zamana geri git o zaman bile bize şunlar lazım dediklerimizin hiç birisi hala alınmadı, alınmadığı gibi üzerine de eksildik. Bizim eksiğimiz gediğimiz neredeyse 1 buçuk yıldır belli. Adam gibi (hiç değilse) 1 stoper, Onazi'nin yerine adam yiyen dinamik adam gibi bir orta saha (Yusuf varken 1 taneydi), sol bek alternatifi, sol açık alternatifi, sağ açık ve santrafor. Onazi'nin yeri hala boş. Mikel onun muadili hiç değil. Hatta Mikel bu takımın ihtiyaç duyacağı son adam, Sörloth Rode'nin yerine, Sturridge'e eyvallah... geri kalan?
Bir silsile üzerine hareket etmiyoruz. Futbolcu alıp satmak için ve takım olabilmek için ilkin sistem kuracaksın, ona yatırım yapacaksın. Biz ilkin parayı profesyonelleşmeye gömecekken bugün geldiğimiz nokta masörü eski malzemeci abimiz, antrenörleri Muzaffer, Metin ve Mehmet Yılmaz
Daha sırada kurulan iskeletin yavaş yavaş miadını doldurup onların da yerlerini doldurmamız var ki ölme eşeğim ölme
Bu kadar işi bu yapıyla nasıl yapacaklar benim aklım ermiyor.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha kulak memelerimizdeler, arkasîna tam geçmediler. Daha neler neler olacak iyi izleyin. Devaaam. Ağa'm tüy dikmeden, takımın ve kulübün anasını tam bellemeden hiç bir yere gitmek yok.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSı.tık arkadaşlar. Öyle böyle değil. Eğer bu işin içinde bir ihanet, bir sabotaj yoksa tarihimiz boyunca görebileceğimiz en büyük gerizekalılıklarla karşı karşıyayız.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi buna da bir yere kadar eyvallah. Sıkıntı şu ki kendi içine döneceksen bunun gereğini de yapacaksın. Hiç ekmeden hasat alınabilir mi ? Bu ayrıca çok uzun ve de disiplinli bir şekilde üzerine gidilmesi gereken bir süreç. Hem mevcudu hem de üretimi öyle bir organize etmeleri lazım ki ma bizimkilerin yaptığı bol bol hamaset ve goy goy.
Benim yaşım Ağustosla birlikte 47'yi buldu. benim bu yaşıma kadar gördüklerim bana yetti. Hepsi de aynı kalemden çıkmış gibi arkadaş bu inanılır gibi değil. Tarzları farklı ama hepsinin çıktığı kapı hep aynı. Ne olacağını niyin nereye evrileceğini görebiliyorum artık. Çünkü ben bu filimi abartmıyorum 30 35 yıldır izliyorum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Sıkıntı şurada. Ülke futbolu özerk falan deniyor ama öyle değil. Sezon başında ve ilerleyen süreçte hangi takımın yapılmak istendiği az çok kendisini belli eder. Ne yazık ki bu işaret son 2 yılda bizden yana gözüküyordu ancak İBB ve yönetimi işi bozan hesap dışı etken oldu.
Gelinen noktada bu sezondan itibaren şampiyonluğa ara vermiş olan başta fb olmak üzere bjk ve gs için yol açılmıştır.
Dikkat edin hakem hataları son birkaç hafta minimuma indi (altta ve orta sıralarda oynayan takımlar hariç). Bizim aleyhimize elle tutulur bir hata yok. Neden? Potada değiliz.
Buradan başlığa gelecek olursak.
Yönetim geçen sezon Alanya'da oynanan lig maçı sonrası bazı gerçekleri bir tokat gibi yüzünde buldu. Daha öncesinde siyasi birkaç operasyon da yapılmadı değil. Belediye Başkanları, bakanlar, milletvekilleri "bu yıl Trabzonspor'un şampiyonluğunu görmek isteriz" gibi açıklamalar yapmış, bir tane Trabzonlu bakan böylesi bir açıklama sonrası birkaç hafta geçmeden görevden el çektirildi. (bir türlü başlığa gelemedik zira anlatılacak çok şey var...)
Koç, 2019-20 sezonunda Trabzonspor'un şampiyon olmasını isteyenlerin olduğunu biliyordu ki devre arasına kadar devletten destek aldığından dem vurup üzerimize üzerimize geldi ancak aradan İBB sıyrıldı. Daha doğrusu İBB'yi şampiyon görmek isteyenlerin baskısı Trabzonspor'u şampiyon görmek isteyenlerden fazla geldi.
Bizim başkan geçen sezon başı bu siyasi desteği (siyasi destek derken mahalle baskısı ) hissettiği için havaya girip şampiyonluğun en büyük adayı olma yolunda güçlü sesler çıkarmaya başladı. Anacak bu rüzgar pandemi ile kesildi. Liglerin tekrar oynatılıp oynatılmayacağı sürecinde başkan geri durup takımın motivasyonunun dağılmaması için üstün gayret gösterdi. Hatta ligler oynansın diyerek kendince motivasyon sağlamak istedi. Ancak "karar vericiler" kararı vermiş, 2019-20 sezonu kümeden düşme olmayacak ancak ligin şampiyonu da bir şekilde İBB olacaktı.
Bütün bu olanlardan sonra başkan ve özellikle yönetim içinde bazı kesim 2020-21 sezonunun boş geçeceğini hissetmiş olacaklar ki transfer sürecinde motivasyonları dağıldı. Teknik direktör seçimi süreci transferi etkiledi. (Menejer oyunları, al gülüm ver gülüm işlerine girmeden) en hafif tabiri ile garip guraba adamlar işte bu şekilde takıma katıldı. Son dakika transferlerinin sıkıntısı işte burada. Halbu ki başkan yönetime gelirken 2,5 yıl önce dönemlerinde sezon başlamadan transferlerin bitmiş olacağını bir plan/proje olarak söylemişti.
Gelinen noktada geçen 2 sezonda yaşanan şampiyonluk macerası hevesini tekrar yaşamak en azından 7-8 seneyi bulacak.
Başkan istifa etmeli mi? Ne haddimize...En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 18.12.2020, 10:57.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Başakşehir ile bizden önce GS yarıştı.
GS nin Başakşehir'den büyük 2 güncel gücü var, biri lobisi diğeri tribün desteği.
İkisini de kullandı ve ezdi geçti.
Trabzonspor'un ise sadece tribün desteği vardı.
Pandemi sebebi ile o destek yok olunca pandemi sonrası süreçte takım kalitesi daha yüksek olan Başakşehir aldı yürüdü.
Amma komplo teorisi döşediniz dibine.
Bu kadar komplike değil hayat.
Yorum
-
Haaa, bu arada İBB maçında Nwakaeme'yi "tanrının eli" çekti, indirdi...
Ömür'ün temiz ayak ile alıp attırdığı gol...
Parmak'a gösterilen kırmızı...
Tüm ligin üzerinden geçen hakem hataları İbb'yi es geçiyordu...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu istifasını zaten hazırladı. Şu an tek problem kongreye kadar kim başkan olacak. 2 isim var, birisi Ertuğrul Doğan, diğerisi Mehmet Yiğit Alp. Mehmet Yiğit Alp, Doğan'ın başkanlığını kabul etmiyor, Doğan'da Alp'in başkanlığını. Pandemi döneminden dolayıda kongre ertelenir gibi duruyor. Trabzonspor siyasetten uzak kalmadığı sürece başarılı olma şansı yok. Siyasetten tamamen bağımsız olma şansıda yok. Başkan olma ihtimali bu iki kişiden hangisi siyasetten daha uzak kalacak bu da soru işareti. Fakat Trabzonspor yönetimleri artık babadan oğula geçen bir yer olmamalı, gerçekten faydalı kişilerden bir yönetim kurulmalı. Transferde yapılan yanlış hamleler, tamamen yönetimin hatasıdır. Ünal Karaman'ın gitmesini zaten konuşmak bile yanlış. Trabzonspor tarihinden bugüne küllerinden doğmuştur. Yine doğacacaktır. Bu kulübü artık çıkarları doğrultusunda kullanmak isteyenlere dur denilmelidir.SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum