Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

6. Şöhretler Turnuvası

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erkin ve Barış.

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• Feneri karıştırmasına gerenk yoktu. Başka resimler yok mu millet.
      Metin, ula oğlun ne datli bu uşaktur oyle!

Taka Gazete, Trabzon ve Karadeniz'den güncel haberleri sunar. Trabzonspor transferleri, maç sonuçları ve Karadeniz bölgesiyle ilgili olayları buradan takip edebilirsiniz.

Ş........(yazmıyorum işte) Fenerbahçe'ye çağrı!
      ?Sedat Tunalı?stunali@takagazete.com
      Tarih: 12.06.2007

Tuncay Bender ve Zaman gazetesinin işbirliğiyle gelenekselleşen veteranlar futbol turnuvasının ş.......u finalde Trabzon'u 4-1 yenen Fenerbahçe oldu. 100. yıl şampiyonluklar zincirine bir halka daha ekleyen sarı - lacivertlileri içtenlikle kutluyorum. Final maçı sonrası İnönü Stadı'nın yanıbaşındaki Dolmabahçe Sarayı'nda Türk Kızılayı'nın 139. Kuruluş Yıldönümü Galası vardı. Genel Başkan danışmanı kimliğiyle spor camiasından birçok ismi "şahsen" davet için ben de stada gittim ve maçları izledim. Şunu açık yüreklilikle söylemek lazım: Bir süre öncesine kadar sahada kıyasıya mücadele eden 4 büyüklerin oyuncuları arasındaki içtenlik ve samimiyetten herkes dersler çıkarmalıdır. Sahanın içinde futbolcuların nefes alışını duyacak kadar yakın bir "gazeteci" olarak bu güzelliğin tanığı olmak beni ziyadesiyle mutlu etti, sebep olanlar sağ olsun.
      Final maçı sırasında kısa bir tartışma yaşandı. Tam önümdeki bir pozisyonda Hoojdonk'a sertçe giren Soner'e Fenerbahçeliler tarafından "terbiye sınırlarını zorlayan", ama sahalarda sıkça gördüğümüz şekilde tepkiler yükseldi. Bunun üzerine Soner de Fenerbahçelilere "adam bizi biçtiği zaman sesiniz çıkmıyor, biz biraz sert girince bağırıyorsunuz, biraz dürüst olun" diye sesini yükseltti. Bu sırada Tolunay'ın Mustafa Çulcu ve Fenerbahçelilere sert tepkisi duyuldu: "Hoca adamlar ağzımıza basıyor sesini çıkarmıyorsun biz biraz sert girince de hemen tavır koyuyorsun"
      Evet olayın hepsi bu, sahadaki ve kenardaki tüm oyuncular iyi niyetli olduğu için her şey tatlıya bağlandı ve Fenerbahçe uzun aradan sonra turnuvanın galibi oldu.
      Bir ayrıntıyı sizlerle paylaşmalıyım. Sözünü ettiğimiz tartışma sırasında çok yakın olduğum için hakem Mustafa Çulcu'nun yüz ifadesini yakından gördüm. Tribünlerden gelen bir sesle Çulcu'nun yüzü allak bullak oldu: "Hoca hayatında bir maçı olsun doğru dürüst yönet be! Sahada birbirleriyle sarmaş dolaş olan şu futbolcuları da kavganın eşiğine getirdin ya, pes"
      Asıl konuya gelmeden önce, sunuculuk yapan Ümit Aktan'ın Cem Pamiroğlu'nu anons ederken " Roberto Carlos gelene kadar Türkiye'nin en klas solbekiydi" yağlamasını çekmesi pek hoş olmadı. Hadi diyelim ki Alpaslan Eratlı'yı unuttun sayın Aktan; Abdullah Ercan'ı izlememiş olmanız çok büyük eksiklik!
      Geldik asıl konumuza. Maç sonrası Trabzonsporlu Lemi ile buluşup Kızılay galasına gideceğiz. Lemi"Hasan'ın müdahalesiyle (Tolunay'ı çileden çıkaran pozisyon) ayağım dakkasında davul gibi oldu, bak" dedi ve gösterdi şişliği.. Geçmiş olsun filan dedik, sonra Lemi devam etti. "Yaw ayağıma değil de maçı kaybettiğimize çok üzüldüm" dedi, " Kazansaydık ödülümüzü İsmail'e (ALS Hastası eski Trabzonsporlu futbolcu) verecektik ona üzüldüm."
      Sonrasında Lemi'ye bu teklifi Fenerbahçeli futbolculara da yapabileceğimizi eminim ki onların da hak ettikleri parayı seve seve ALS Hastaları derneği başkanlığı da yapan İsmail Gökçek'e bağışlayacaklarını söyledim. Ancak Lemi bu teklifi kendisinin yapmasının doğru olmayacağını söyleyerek imtina etti. Haliyle de görev bize düştü.
      Sevgili okurlar; ne dersiniz buradan Fenerbahçeli futbolculara bir çağrı yapalım mı? Profesyonel Futbolcular Derneği'nin yalnız bıraktığı bu ALS hastası futbolcularımıza (İsmail ve Sedat) ve diğer ALS hastalarına bir 100. yıl armağanı şık olmaz mı?

Kazanamadılar diye Cumhurbaşkanlığı kupasını kaldırtan, 25 yıldır Federasyon kupası yüzü görmeyen, finalde rakibine değer vermeyip seromoniye çıkmayan, kupada maçtan çekilen, pafla kupaya katılmayı düşünen mızıkçı fener mi yapacak bir iyilik aman kalsın. Biz dedikten sonra bir önemi yok artık.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 13:36.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Feneri karıştırmasına gerenk yoktu. Başka resimler yok mu millet.
        Metin, ula oğlun ne datli bu uşaktur oyle!
        Ali Fuat abi Kadirkan 'ı bide fenerlilere bayrak sopasını fırlatırken görecektin

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Fuat abi Kadirkan 'ı bide fenerlilere bayrak sopasını fırlatırken görecektin
          Ee babasının oğlu işte. Aferum.
          BMN Ailesi büyüyor.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya bırakın Adamın az daha gözüne geliyordu. Fena bozuldu ama bir şey demedi. "Oğlum niye atıyorsun ?" dedim. El cevap "fenerli amaa"
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya bırakın Adamın az daha gözüne geliyordu. Fena bozuldu ama bir şey demedi. "Oğlum niye atıyorsun ?" dedim. El cevap "fenerli amaa"
              metin abi holigan yetiştirmeyelim lütfen. yarın okula gidince okulu bir birine katar hepiniz fenerlisiniz diye
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok daha neler bide bişe deseydi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...
                X