Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'un Bütçesini Tartışalım

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turkiyede olan hayali butceleri tartismak gibi hayali tartisma olmaz galiba onun icin tartisilacak fazla bir seyin oldugunu sanmiyorum tartisilirsada hayali olur.

Yorum

• - Zeleka iyi bayramlar

- Hayatımda böyle hayali boş saçma bir söz daha duymadım. Tabiki iyi bayramlar yok bi de kötü bayramlar olacaktı. Hem zaten bilmiyor muyuz bugünün bayram olduğunu. Sen ne demek istiyorsun Televole mi yapıyorsun bana? Müstehak bize müstehak. Bu başlık da kapatılsın. Nokta.

-
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bence bu yonetim bi firildak ceviriyoo..hic bir sey acik degil
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• o kadar merak ediyorum ki ne oldu o kadar para anlamış değilim...

ilginç olan o paralar ortada yok ve kulübün borcu da arttı bu nasıl oluyor anlamıyorum

Yorum

• sankii tartışmaya gerek yok batığız nuri ile olmaz bu işler para olan adamda TRABZONSPORda durmuyoo offfff offfff yok bunun sonu bakalım ne olacak

Yorum

• Ya kongre sürecinde albayrak savunucuları ahkam kesiyordular. kendilerinden bir ricam var. Sadece merak ediyorum. Albayrak yönetimine ulaşıp Fatih tekkeden gelen paranın nerelere harcandığı açıklanabilir mi detaylarıyla...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
              Yükleniyor...
              X