Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA’dan Kulübümüze Avrupa Müsabakalarından Men Kararı | FFP

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ceza kadar hayirli bir ceza yok.yeterki biz cok bariz eksik bölgelerimize ortalama üstü oyuncular alalım.
    Bu şehir artık şampiyonluk bekliyor.bu sene tam o sene sanki.sadece 40 maçımız var,avrupa filan yok.
    Diğer rakiplerinden fb hariç hepsi avrupada pestile dönecek,bu cok büyük bir avantaj.
    (Misal bu sene gs şampiyonlar ligi ve ligi ilk devre olarak götüremedi,bu sene cok daha yoğuncok daha sıkisik bir fikstür olacak)

Yorum

• Muharrem Usta: Keşke size zamanında tweet üzerinden bağış yaptığımda bağış makbuzunu keserek bilançoya koysaydınız. Böylece UEFA'ya bilanço doğru sunulsaydı. Genel kurulda oylayarak borç sildiren "mucit" her kimse lütfen kamuoyu bunları tanısın. Hem Usta bağış yaptı denilerek UEFA yanıltılıyor, hem de bağış yaptı denilen Usta İsviçre dönüşü alelacele mahkemeye veriliyor. Sonra mı? UEFA'ya Usta'yı mahkemeye verdik işte evrakları deniliyor. UEFA nezdinde güvenilirlik kalır mı? Bu ne yaman çelişki..

İşte yaşanan bu süreç nedeniyle UEFA Trabzonspor'a cezayı veriyor. İnanılır gibi değil. UEFA ilk uyarısında niçin bağış için gelmediniz de cezadan sonra geldiniz? Bu durum benden bile saklandı, ta ki basından cezayı duyana kadar.

Borsaya açık bir şirkette genel kurulda oylayarak borç silinir mi? Bu yönlendirme yapanlar ve kararı alanlar hiç mi ne yapıyoruz demediler? Özetle; Önce UEFA sonra CAS nezdinde yaşanan süreçler özel evrakta çelişkiler bağlamında güveni tamamen ortadan kaldırdı.

Keşke bilançodan hukuksuz olarak borç silindiğini UEFA tespit ettiğinde ve düzeltin diye uyardığında haberimiz olsaydı. Hep beraber ortak mücadele etseydik. Onu bile yapamadınız. Sır gibi saklayarak yanlış yollara yöneldiniz.

Ben ayrılırken kulübe bırakmış olduğum sponsorluk sözleşmesi bile bu cezayı engellerdi ama o bile dikkate alınmadı. Evet, bana tüm yapılanlara rağmen keşke Trabzonspor için işbirliği yapabilseydik, beraber savaşabilseydik. "Keşke".
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Genel kurulda oylayarak borç silme mi?

O zaman öyle oluyorsa hepsini silseydiniz ya ne diye uğraştınız o kadar.

Allah akıl fikir versin.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Genel kurulda oylayarak borç silme mi?

O zaman öyle oluyorsa hepsini silseydiniz ya ne diye uğraştınız o kadar.

Allah akıl fikir versin.
          Normal şartlarda bu bilgi ile ortalığın yıkılması gerekirdi
          Ama Ahmet başkanın bu sene sahada başarılı olması herşeyin üstünü örttü.

Sorun bizlerin yanlışa yanlış doğruya doğru diyememesi, adamcilik gozleri kör etmiş.

Genel kurul kararıyla birilerinin borcu siliniyor bu yüzden şampiyonlar ligi ön elemesine oynamama ceza geliyor ama forum hala yıkılmıyor

Söyleyeceklerim bu kadar
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sorun bizlerin yanlışa yanlış doğruya doğru diyememesi, adamcilik gozleri kör etmiş.

Genel kurul kararıyla birilerinin borcu siliniyor bu yüzden şampiyonlar ligi ön elemesine oynamama ceza geliyor ama forum hala yıkılmıyor

Söyleyeceklerim bu kadar
            Aynen öyle.

Geçen sezon devre arasında da göz göre göre yalan söyleyip transfer yasağı cezası aldık dedi. Büyük çoğunluk yedi bu yalanı.

Bu haber şayet doğruysa ceza gelsin diye baya bi çaba sarfetmişiz.

Ama camiada adamcılık haddinden fazla olduğu için kafalarını kuma gömüyorlar.
            En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 01.08.2020, 14:21.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Söyleyeceklerim bu kadar
              Giresun'lu Şenes ERZİK, 2010-2011 sezonu şikebahçe ceza almasın diye bir taraflarını yırtarken, bizim için hiçbir şey yapmadı.

İntikam mı aldı?

Her alanda yalnızız, içeride ve dışarıda.

Olsun be felek
              Trabzonspor'lu olmak işte bu yüzden güzel
              Birçok iç ve dış düşmanla savaşıyorsun
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Başkanlığı döneminde kulübün anasını ağlattı. Çekti gitti hala bu herif yüzünden ceza yiyoruz ama utanmaz sosyal medyada iki mesaj ile kendini kurtarmayı mevcut yönetimi kirletmeyi hedefliyor. Terbiyesiz vasıfsız herif yazıklar olsun. Şu iki men cezasının hesabını bu herife sorabilecek imkanımız gücümüz yok afkurmalarini dinliyoruz
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak romeikaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fenerbahçe için önümüzdeki hafta çok çetin geçecek! Fifadan Fenerbahçeye transfer yasağı gelecek.

bekleyin ve görün.
                  FIFA'dan değil ama TFF'den geldi yasak

duyum veriyorsak boş sallamıyoruz yani

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkanlığı döneminde kulübün anasını ağlattı. Çekti gitti hala bu herif yüzünden ceza yiyoruz ama utanmaz sosyal medyada iki mesaj ile kendini kurtarmayı mevcut yönetimi kirletmeyi hedefliyor. Terbiyesiz vasıfsız herif yazıklar olsun. Şu iki men cezasının hesabını bu herife sorabilecek imkanımız gücümüz yok afkurmalarini dinliyoruz
                    Bana sorsalar Trabzonspor'a Ahmet Ağaoğlu gibi 10 yıl kulüp aidatını yatırmamış ama kulübe kurtarıcı olarak atanmış tipler mi daha çok zarar veriyor yoksa bu yukardaki mesajı atan insanlar mı,hiç tereddütsüz bu mesajı atan cahiller derdim.

O kadar da kendinden emin ki sanırsın konuya en başından sonuna kadar vakıf ama yazdıklarına bakınca tam bir yürüyen cehalet olduğunu anlama anlıyorsun da peki bunu konu ile hiç alakası olmayan başka Trabzonsporlulara nasıl anlatacaksın.

Aslında alınan cezanın Muharrem Usta ile hiç bir alakası yok,olayın başlangıç tarihi bu mesajı yazan gibi biri olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun döeninde yediğimiz ceza,Muharrem Usta bu cezayı UEFA ile anlaşma yaparak kaldırttı,sonra kulüp başkanı olan ve söylediği hiç bir şeye güvenilmeyen Ahmet Ağaoğlu,UEFA ile bu anlaşmanın ikinci yenilemesini yaptı.

Peki asıl can alıcı kısım ne,ceza yediğimiz dönemin tüm mali kontrolü de Ahmet Ağaoğlu dönemi ile ilgili,daha da kötüsü belki bu ceza gelmeyebilirdi ama Muharrem Usta'ya olan kin ve nefretten gözü dönmüş bu yönetim adeta bir skandala imza atarak yasal olmayan bir şekilde kulüp borcunu az göstererek bize kastlı olarak ceza aldırdı.

Bu yapılana karşı kulübün haklarını korumak zorunda olan kim?Borsaya açık şirketi bu şekilde zarara uğratanlar için dava açması gereken kim?
                    Divan Kurulu ve başkanı,peki neden bu konuda en ufak adım atmıyor,çünkü o da azılı bir Muharrem Usta düşmanı ve kulübümüze şikeci diyecek kadar da korkusuz,ismi Ali Sürmen.

İşin en acı kısmı ise kulübün Muharrem Usta'ya dava açtığını bile bilmeyen bu cahil arkadaş,dava konusu olan şeyin de Mehmet Ekici'nin şikecilere transfer olmaması,peki Mehmet Ekici'yi şikecilerin başkanına söz veren kim o da başka bir Muharrem Usta düşmanı Mehmet Yiğit Alp.

Trabzonspor için cebinden sponsorluklar dışında 60 milyon TL veren,cezanın kalkması için 38 milyon TL'yi bağışlayan,Ahmet Ağaoğlu'na çok iyi bir kadro,alt yapıdan futbolcular bırakan Muharrem Usta afkuruyormuş.

Umarım bu mesajını görür ve seni mahkemeye verir,senin gibi bilgisiz cahillerle başa çıkmanın bir yolu olmalı yoksa senin gibilerin en büyüğü Ahmet Ağaoğlu kulübü çiftliğe çevirmesine, Sturidge,Obi Mikel ve Manuel transferinde 50 milyon TL zarara uğratmasına ve borsaya açık şirketi yanlış beyan ile zarara uğratmasına rağmen ortalıkta dolanabiliyor.

Trabzonspor bir gün sağlıklı bir kulüp olacaksa ilk önce sen ve senin gibilerden kurtulmak zorunda.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana sorsalar Trabzonspor'a Ahmet Ağaoğlu gibi 10 yıl kulüp aidatını yatırmamış ama kulübe kurtarıcı olarak atanmış tipler mi daha çok zarar veriyor yoksa bu yukardaki mesajı atan insanlar mı,hiç tereddütsüz bu mesajı atan cahiller derdim.

O kadar da kendinden emin ki sanırsın konuya en başından sonuna kadar vakıf ama yazdıklarına bakınca tam bir yürüyen cehalet olduğunu anlama anlıyorsun da peki bunu konu ile hiç alakası olmayan başka Trabzonsporlulara nasıl anlatacaksın.

Aslında alınan cezanın Muharrem Usta ile hiç bir alakası yok,olayın başlangıç tarihi bu mesajı yazan gibi biri olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun döeninde yediğimiz ceza,Muharrem Usta bu cezayı UEFA ile anlaşma yaparak kaldırttı,sonra kulüp başkanı olan ve söylediği hiç bir şeye güvenilmeyen Ahmet Ağaoğlu,UEFA ile bu anlaşmanın ikinci yenilemesini yaptı.

Peki asıl can alıcı kısım ne,ceza yediğimiz dönemin tüm mali kontrolü de Ahmet Ağaoğlu dönemi ile ilgili,daha da kötüsü belki bu ceza gelmeyebilirdi ama Muharrem Usta'ya olan kin ve nefretten gözü dönmüş bu yönetim adeta bir skandala imza atarak yasal olmayan bir şekilde kulüp borcunu az göstererek bize kastlı olarak ceza aldırdı.

Bu yapılana karşı kulübün haklarını korumak zorunda olan kim?Borsaya açık şirketi bu şekilde zarara uğratanlar için dava açması gereken kim?
                      Divan Kurulu ve başkanı,peki neden bu konuda en ufak adım atmıyor,çünkü o da azılı bir Muharrem Usta düşmanı ve kulübümüze şikeci diyecek kadar da korkusuz,ismi Ali Sürmen.

İşin en acı kısmı ise kulübün Muharrem Usta'ya dava açtığını bile bilmeyen bu cahil arkadaş,dava konusu olan şeyin de Mehmet Ekici'nin şikecilere transfer olmaması,peki Mehmet Ekici'yi şikecilerin başkanına söz veren kim o da başka bir Muharrem Usta düşmanı Mehmet Yiğit Alp.

Trabzonspor için cebinden sponsorluklar dışında 60 milyon TL veren,cezanın kalkması için 38 milyon TL'yi bağışlayan,Ahmet Ağaoğlu'na çok iyi bir kadro,alt yapıdan futbolcular bırakan Muharrem Usta afkuruyormuş.

Umarım bu mesajını görür ve seni mahkemeye verir,senin gibi bilgisiz cahillerle başa çıkmanın bir yolu olmalı yoksa senin gibilerin en büyüğü Ahmet Ağaoğlu kulübü çiftliğe çevirmesine, Sturidge,Obi Mikel ve Manuel transferinde 50 milyon TL zarara uğratmasına ve borsaya açık şirketi yanlış beyan ile zarara uğratmasına rağmen ortalıkta dolanabiliyor.

Trabzonspor bir gün sağlıklı bir kulüp olacaksa ilk önce sen ve senin gibilerden kurtulmak zorunda.
                      Mesajı cezanın ertesi bir sinirle yazdığım için ifadeler ağır olmuş. Hacıosmanoğlu kısmı da unutulmuş çünkü Twitter dan kalkıp buraya gelip içimi döktüm. Bununla birlikte sizin de yazınızda cahilliğinizi gösteren hikayeler masallar var. Usta yönetimini o kadar sahiplenmissiniz ki mahkemye siz de verebilirsiniz gibi. Sizin yazınızda benim için sarf ettiğiniz ifadeler bana mahkeme yolu açar mı bilmiyorum. Bursada olduğunuz görünüyor. FSM de gelip bir çay içelim taraftarligimin kalan kısmını orada ölçmeye sorgulamaya devam edelim çaylar bu cahil kardeşinden
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mesajı cezanın ertesi bir sinirle yazdığım için ifadeler ağır olmuş. Hacıosmanoğlu kısmı da unutulmuş çünkü Twitter dan kalkıp buraya gelip içimi döktüm. Bununla birlikte sizin de yazınızda cahilliğinizi gösteren hikayeler masallar var. Usta yönetimini o kadar sahiplenmissiniz ki mahkemye siz de verebilirsiniz gibi. Sizin yazınızda benim için sarf ettiğiniz ifadeler bana mahkeme yolu açar mı bilmiyorum. Bursada olduğunuz görünüyor. FSM de gelip bir çay içelim taraftarligimin kalan kısmını orada ölçmeye sorgulamaya devam edelim çaylar bu cahil kardeşinden
                        Kişisel olarak sana mesaj yazdım haklı olarak da sitem ediyorsun,peki elini vicdanına koy ve söyle Muharrem Usta'ya yaptığın kadar haksızlık yaptın mı sana?

Şundan eminim,sen de tıpkı benim gibi Trabzonspor'un başarılı olmasını isteyen birisisin,bundan en ufak şüphem yok ama ister inan ister inanma değer verdiğin ve geleceğini önemsediğin bir şey hakkında yeterli bilgi ve takibin yoksa bu konuda alınacak kararları etkilememek ve oluşturulacak algıya hizmet etmemek için sadece takipçi ol,en az iki farklı kaynaktan olayların iç yüzünü öğren ve doğrulat,sonra da bir yargıya var.

Muharrem Usta gibi bir değer sanal ortamda oluşturulan algı ve yalan bilgilerle kulüpten uzaklaştırıldı ve yerine de 10 yıldır kulüp aidatını ödemeyen biri atandı,onun yaptıkları da ortada.

Bakın geçen yıl devre arasında transfer yasağımız olduğu söylendi ve sen de Trabzonspor taraftarısın,bu yasak belgesini hiç gördün mü?

Bunu hiç sorguladın mı?
                        • Memento mori

Yorum

• Bu yönetimin iho denen bir ajan varken Usta yönetimine neden böyle yüklendigini anlamiyorum ve kapali kapilar ardinda masabasinda bir plan cercevesinde bunlarin yapildigina inaniyorum. Usta'nin ne kadar yanlislari da olsa maddi acidan bu kulübün hep yaninda oldu. Ama mevcut yönetim ne yapti? Iho'nun maddi ve manevi zararlarini göz ardi edip neredeyse Usta'yi bir hain gibi lanse etti. Iste sen emek verenin emegini göz ardi edersen Uefa'da gelir sana vurur böyle. Agaoglu yönetimi de bu sene sampiyonlar ligine gidemememizin sorumlu olarak hatirlanacak!
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Sayın yöneticiler burası askeriyenin kantini değil,
                            100 de 49 u halka arz olmuş 240 milyon TL değerinde bir şirket ama en önemlisi milyonların yaşama sevinci
                            kendinize gelin....
                            HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu yönetimin iho denen bir ajan varken Usta yönetimine neden böyle yüklendigini anlamiyorum ve kapali kapilar ardinda masabasinda bir plan cercevesinde bunlarin yapildigina inaniyorum. Usta'nin ne kadar yanlislari da olsa maddi acidan bu kulübün hep yaninda oldu. Ama mevcut yönetim ne yapti? Iho'nun maddi ve manevi zararlarini göz ardi edip neredeyse Usta'yi bir hain gibi lanse etti. Iste sen emek verenin emegini göz ardi edersen Uefa'da gelir sana vurur böyle. Agaoglu yönetimi de bu sene sampiyonlar ligine gidemememizin sorumlu olarak hatirlanacak!
                              Trabzonspor'un tarihinin en kara günüdür İHO'yu başkan yaptığı gün. 13. sandık denen çukura düştüğümüz gün, kendi ipimizi de çektik.
                              Usta falan İHO'nun yanında melek kalır.
                              30 yıldır Trabzonspor izlerim, bu takıma hem maddi hem manevi bu kadar zararı aynı anda veren başka bir şahsa şahit olmadım.

O delege, nasıl böyle bir seçim yaptı, inanılır gibi değil.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu yönetimin iho denen bir ajan varken Usta yönetimine neden böyle yüklendigini anlamiyorum ve kapali kapilar ardinda masabasinda bir plan cercevesinde bunlarin yapildigina inaniyorum. Usta'nin ne kadar yanlislari da olsa maddi acidan bu kulübün hep yaninda oldu. Ama mevcut yönetim ne yapti? Iho'nun maddi ve manevi zararlarini göz ardi edip neredeyse Usta'yi bir hain gibi lanse etti. Iste sen emek verenin emegini göz ardi edersen Uefa'da gelir sana vurur böyle. Agaoglu yönetimi de bu sene sampiyonlar ligine gidemememizin sorumlu olarak hatirlanacak!
                                Size iki isim vereyim,araştırın nedenini çok net ortaya çıkarırsınız,Mehmet Yiğit Alp ve Ali Sürmen.

Yoksa ülkemizin en sıkıntılı süreçlerinden birinin yaşandığı yıllarda kulübü hem sponsorluklarla hem de cebinden karşılıksız olarak verdiği desteklerle en az hasarla çıkaran insana bu kadar düşman olmak için gerekli sebepleri yok.

Muharrem Usta gider ayak,Yusuf ve Abdülkadir'i satsa ve borcu 100 milyon Euro'ya düşürse bu yönetime iyi bir kadro iskeleti bırakmasa nasıl bu kadar rahat Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir gibi tecrübesizleri getirebilirlerdi?
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X