Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aklımızda Kalanlar (2006/2007)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayat devam ediyor......
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• fenerin ağlamaları

Yorum

• İlk olarak galyanlim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ankaraspor kupa maçı öncesi ankaradaki tandoğan meydanından sıtada giderken köprü altında yaktığımız meşaleler
        katılıyorum ve de ekliyorum, montum feda olsun daha

Yorum

• Yagmurdan kacarken (lazzaroni) Doluya yakalanmamiz (ziya), 7 maclik rekor yenilgimiz, en hizli gol yemekte biz olmamiz, Fatih Tekkenin satilip yeri doldurulmamazi, agliyanlarin sampiyon olmasi
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• En cok aklimda kalan Syzmek gibi Kendi hircin yuzu sevimli bir adamin Ts den nerde ise aglayarak futbolu birakarak gitmesi. Ne cok sevmistik Yattara ile Onu
            13 Vitor Hugo

Yorum

• marcelinhonun denizliye attığı golden sonraki sevinci

Yorum

• Sezona olağanüstü bir hücum hattıyla başlamamıza rağmen (Yattara, Marcelinho,Gökdeniz, Musampa, Szymek, Umut, Ersen) ilk devrede sefillere oynamamız,

Avrupa'da isim yapmış olan Marcelinho'nun transferi. İstanbul'da Havaalanında karşılamıştık belki ondan unutamıyorumdur.

İkinci devredeki bjk maçı

Türkiye Kupası G.antep maçında Hüseyinin Zidanevari hareketler yapmasıyla herkesin şaşkına dönmesi.

Osasuna maçında Ersen'in golü haksız yere iptel edilerek kupadan elenmemiz.
                Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• avni akerde besiktasi 0-2 dan 3-2 yenmemizi ve fenerin hollandada alkmar karsisinda 0-2dan maçi son dakikada 2-2 ye getirip elenmesini unutam1yorum

Yorum

• istanbul dan kalkıp Trabzona geldiğim ilk yarısı 2-0 ikinci yarısı 3-2 biten Trabzonspor-bjk maçını kolay kolay unutmam...
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• vallahi benim bu sezon pek unutamadığım bir olay yok
                      aksine unutmak istediğim birsürü şey var
                      daha doğrusu artık bu yönetim bu hoca bu futbolcuların TRABZONSPOR umuz için unutulmayacak bir şey yaptıklarına veya yapacaklarına inanmıyorum
                      Fanki tonki zonki...

Yorum

• Bu sezon unutamadığım tek maç var oda beşiktaşın ilk yarı 2-0 önde bitirdiği fakat 2. yarıda şahlanan Trabzonspor' umuzun maçı çevirdiği ve 3-2 kazandığı maçtı. Bi beşiktaşlı arkadaşım vardı bana ilk yarının sonunda mesaj atmıştı ne oldu canım diye bende ona dedimki sanki içime doğmuş gibi bekle bakalım. Tabi sonrası malüm Efsane Canlandı rüzgarı bile yetti.
                        İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• Apoel'e 90.dk yattara frikik golü ve ondan sonra stattaki marşımız

Yorum

• benım aklımda kalan;cok sevdıgım bır dostumu Tsira yapma calısmalarımdan basarılı bır sekılde sıyrılmısken tamam artık ben bu takımı tutuyorum dedıgı andan ıtıbaren 7 mac ustuste bırlıkte ızledıgımız 7 macıda kaybettıkden sonra elıyle yuzume dokunup merak etme lıgden de dussek ben bu takımı tutuyorujm artık demesıdır
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X